16
sep
Seneste opdatering: 17/9-17 kl. 0030
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det er de kloge, svenske politikere, der forlader skuden nu

(Hele forsiden her og man kan høre Asger Aamund kommentere det i P1 her. Hele artiklen er tilgængelig på Press Reader: Dan Jørgensen: Vi tog fejl om udlændinge)

Én ting er 34 (fireogtredive år) og hundredevis af milliarder af kroner ned i et sort hul, 27 procent stemmer på partiet uanset. “Vi tog desværre fejl.” Det kostede ikke partiet livet, som det ville have gjort i en ‘retfærdig’ verden. Hvordan tør en dansk politiker kaste denne luns til rovdyrerne, og en svensk ikke?

Man må forestille sig, at en del politikere ikke er dummere eller mindre observante, end man selv er. De ser altså det samme som jeg ser nu, og som jeg så for tyve år siden, da jeg begyndte at advare på tryk i danske aviser og lidt senere her. Det gav et begrænset antal venner i år 2000, kan jeg forsikre om. Så få, at man også måtte samle på dem i udlandet også.

I Sverige hed han først og fremmest Jan Milld, hvis stemme desværre er tavs nu på grund af sygdom. Vi var ikke enige om alt, men jeg har heldigvis mødt ham i jan. 2005, og han var hæderligheden selv. Siden er der kommet mange andre, jo senere desto flere.

Man må prøve, at sætte sig i disse politikeres sted, især de svenske. De danske overlever formentlig en stund endnu takket være Anders Foghs intelligente indlemmelse af DF i 2001. Men hvad tænker de svenske, som de ikke siger højt? De kan umuligt være så underbegavede, som de lyder, skønt nogle selvfølgelig er det.

De ser også, at samtlige sektorer i landet lider – under en højkonjunktur. At landet disintegrerer fra politiet, sygehusene, boligsektoren og skolerne. De ser, at feministlandet er blevet et farligt Helvede for svenske kvinder. De ser, at befolkningen endelig begynder at rejse sig imod ødelæggelsen, men hvad tænker de?

Jeg tror, de tænker som Enoch Powell sagde i 1977: “Lad det brase sammen, når jeg er død eller har forladt politik,” og “fremskynd det ikke, som denne dansker, det skal holde min  tid ud.” Ordret lød det:

Enoch Powell: The likely prospect is, that politicians of all parties will say: “Well, Enoch Powell is right, but we don´t say that in public, but we know it in private… Enoch Powell is right and it will no doubt develop as he says. But perhaps its better for us to do nothing now, and let it happen, perhaps after our time, than to seize the many poisonous nettles, which we would have to seize, if we at this this stage were to attempt to revert the outcome. So let it go on until a third of central London, a third of Birmingham and Wolverhampton are covered, until the civil war comes. Let it go on, we won´t be blamed. We will either have gone, or we will slip out from under somehow.” (Enoch Powell i 1977 i tilbageblik på 1968 talen.) fra minut 7:00: »Lad det fortsætte, til borgerkrigen kommer«

De tænker, at vælgerne er som at møde en bjørn, et vildsvin eller en ulv i en svensk skov. Giver de for store indrømmelser, eller viser de angst, går dyret til angreb, og det er slut med dem. Der er ikke andet at gøre, end at spille stærk og modig og benægte enhver anklage.

De forestiller sig, de er midt ude i en flod, og at der er lige langt til begge bredder. Problemet er, at den anden bred ikke findes. De vil sejle ud over jordens kant, som Columbus’ sømænd forestillede sig i 1492. Der er kun én ting at gøre, at vende om og sejle hjem, men det er de ikke realister nok til.

Jo, det er de kloge politikere, der forlader skuden nu inden valget 2018. Reinfeldt, Ohlsson, Kinberg-Batra. Der er lagt i kakkelovnen, og de er skredet.

Vi der havde ret for tyve år siden, for ikke at tale om Søren Krarup m.fl., der havde ret for 34 år siden, og er blevet svinet til efter noder, skal ikke tro, at vi nu bliver bespist på rådhuset som en anden Radikal borgmester. Vi havde også ret om islam, og at vi ikke fik det, står nu til at koste mange menneskeliv i de kommende årtier.

Det kan blive maksimalt alvorligt for de politikere, der kommer til at sidde med aben. Ydermere havde jeg ret, da jeg i år 2000 identificerede Sverige som kanriefuglen i kulminen. (I Sverige hedder folk, der har ret: Rättshaverister.) Hvor ond er man så?

Læs artiklen her

Vores løn er, at vi har en ren samvittighed, hvis det ikke er til at leve af, så er det dog til at leve med. Vi er det ansvarlige civilsamfund, vi følger vores sag til dørs, og så nedlægger vi våbnene (forhåbentlig kun pennene, men vi indser, at politikerne kan have tvunget os til at bære våben, det vil vi naturligvis ikke tøve med, hvis påkrævet) ligesom frihedskæmperne 1940-45.

Ligesom dem er vi også nu fuldstændig uden illusioner om politikere og politik, for ikke at tale om journalistik. Om en generation skal andre til at “kæmpe for alt hvad de har kært.” Læren er banal: Det du ikke vil kæmpe for, skal du miste, der er altid nogle, der vil røve det fra dig. En dyb foragt for politikere er underforstået. Ingen djævel skal lokke mig ind i det, selvom nogle har prøvet.

Vi sidder på første parket i det teater, hvor svenske politikere nu skal til at kæmpe for deres liv. Deres dage er talte, nu gælder det om at redde resterne af Sverige. Der er ingen øvre grænse for, hvor svært det kan blive. Heller ikke for, hvor voldeligt det kan blive.

Artiklen er log in. Se også Kristian Thulesen Dahl er ved at skabe en politisk ’revolution’, som man ikke ser i noget andet europæisk land og Politikere i ny strid: Hvordan vil indvandringen blive set i historiens lys?

Det begynder vist så småt at dæmre for den nuværende generation af politikere, at historiens dom over det store samfundseksperiment, som indvandringen fra ikkevestlige lande udgør, kan blive hård.

Kun sådan kan man forstå den række af forsøg på at versionere mange års politisk debat om indvandringen, som den senere tid har budt på. Det kan også siges mere firkantet: Flere er begyndt at skrive historien om. Der er kommet et hensyn til historien ind i debatten, som er nyt; muligvis forståeligt, men ikke altid lige klædeligt

.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
River
River
4 years ago

Vi undgår ikke krigen for vi har den allerede. Desværre er det for sent for os og det er for få der virkelig tager konsekvensen af det. Vi påstår at stramme, men de siver stadig ind. Rent distraktionspolitik. Der er tale om forrædere, men de vælges fortsat og de siger altid det folk vil høre.
Når Steens slags siger noget står associationerne i kø. Når muslimer en masse køre hen over folk vil disse politikere ikke forbinde punkterne. Pur ondskab.
Anyway. Jeg har fulgt dig næsten alle årene og tak for din indsats.

Snowflinga
Snowflinga
4 years ago

Européerna har många fiender idag och kontinentens ledare är knähundar som lydigt har följt USA som är världens mäktigaste stat, ett imperialistiskt land som är och har varit inlblandat i otaliga krig och som vill dominera världen. Destabiliseringen av mellanöstern och nordafrika var ett av århundradets största misstag och massinvandringen från dessa värdsdelar. Européerna är idag utsatta för terrorismen och deras länder ockuperas och islamiseras. Enoch Powell hade rätt och hans profetia har nu inte bara blivit en verklighet men den är värre än vad Enoch Powell förutspådde. Snart är engelsmännen en minoritet i hela sitt eget land som de… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago

At – for egen vindings & godhed skyld – tvangsfastholde uskyldige i ens egen dumsmart utopi, er ikke at tage fejl, men en kriminel handlig. Man burde fremfinde gamle medlemslister fra S & RV, og pålægge alle medlemmer siden 01.07.1983 – og deres børn – at betale 10% i ekstraskat, og yde 5 timers ugentlig samfundstjeneste for islams ofre. HVORFOR ikke osse SF & EL, vil nogen sikkert spørge. Fordi der i Danmark ikke er retspraksis, for at straffe sindssyge mennesker! Poul Nyrup Rasmussen er i besiddelse, af en ubrydelig rekord. Den mest landsskadelig dansker både i 2. & 3.… Read more »

Henning Jensen
Henning Jensen
4 years ago

Der må være sket en kulturberigelse i Dan Jørgensens omgangskreds, som har resulteret i at han har åbnet øjnene helt, og er begyndt at kunne se virkeligheden!
Men at enkelte fra flokkene er ved at stikke af, bør ikke forhindre at disse personer senere bliver stillet til regnskab for deres medansvar og ødelæggelser.

Martin Larsson
Martin Larsson
4 years ago

I Nacka kommun har politikerna köpt tre bostadsrätter (lägenheter) till en invandrarman som har tre fruar. Kalaset gick på dryga 14 miljoner kronor. På Facebook finns en tråd om detta och vanliga svenskar som skriver under eget namn talar om att det dröjer inte länge förrän “svenska politiker bokstavligen kommer hänga från träden”. Fredrik Reinfeldt smög iväg i natten som en tjuv. Sen tog Anders Borg draken mellan benen och drog han också. Sen blev det Anna Kinberg och nu Birgitta Ohlsson. Alla vet vad som har ställt till med. Men ingen vågar ta ansvar. En gissning är att Anna… Read more »

Martin Larsson
Martin Larsson
4 years ago
Reply to  Martin Larsson

Här är familjen det handlar om.
Ahmad Suliman:
https://www.ratsit.se/19600122-Ahmad_Suliman_Saltsjobaden/KQ_dH4dytt2Eeups8C1AWk_1GoNXCzPoEne_V9YuLTo
Farida Al Mostafa
https://www.ratsit.se/19770502-Farida_Al_Mostafa_Saltsjobaden/yBV228vdUocRa-7Vv-RwdpX2T3-pkGqCtvnzVeLaUr8
Fathia Althiab
https://www.ratsit.se/19770404-Fathia_Althiab_Saltsjobaden/k3nF1WJzqPc-UZ5q_VbHfPVoomq9oM4CacJGk4CgrZc
Fozia Al Sheek
https://www.ratsit.se/19740510-Fozia_Al_Sheek_Saltsjobaden/PZ7BciGCIncu5VIvjVlm_INAAJQW-y-5ggCMNZqEmoI

Den som tror att Fredrik Reinfeldt och hans ministär klubbade genom lagändringar av misstag tror nog fel. Det som Reinfeldt-ministären ägnade sig åt den andra mandatperioden 2010-2014 var att dra ur alla skruvar och bultar ur den svenska nationalstaten. Så den kan ramla omkull av sig själv.

Martin Larsson
Martin Larsson
4 years ago
Reply to  Martin Larsson

Alla danska snapphannar ombedes hjälpa till. På Facebook undrar nån om detta kan vara samma familj som kom till Esberg, Danmark och var missnöjd med mottagningen av danska staten ( familjesammanföring, jobb,språk). Var sur över att han var fast i Danmark ville till Sverige bättre villkor där. Det hade varit intressant att veta om det är samma familj. Men det blir svårt att luska ut. För handlar det om samma familj så har Nacka kommun spenderat dryga 14 miljoner kronor på en storfamilj på 20 personer som saknar asylrätt i Sverige – för familjen ankom bevisligen först till Danmark före… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

Startskuddet til en større kollektiv opsigelse af TV-licensen i Sverige? ?

https://m.facebook.com/groups/279528999133185?view=permalink&id=496065164146233

Halv Sju på kvällen en lördag: “Gud tjänst från en moske nära dig på kanal två! Sveriges islamisering eskalerar! Hur länge skall befolkningen tillåta sånt?!Är vi totalt handlingsförlamade?!

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

SVT2 18.15 Lørdag aften / kväll [!!!!!]

https://www.svtplay.se/video/15126304/muslimsk-hogtid/eid-al-adha-avsnitt-1?start=auto

Hvad fanden tænker de lallenaive, altid bedrevidende og selvgode PK-tosser på SVT egentlig på?

Er de mon ude på at få halvdelen af den svenske befolkning til at holde op med at betale TV-licens? 😉

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x