20
sep
Seneste opdatering: 20/9-17 kl. 1208
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

MalmĂž: Et skyderi om ugen i 2017 – 41 (enogfyrre)

I StorkÞbenhavn, der har fem gange sÄ mange indbyggere, var der i samme tidsrum 26 skyderier (!)

Malmö har varit hÄrt drabbat av skjutningar den senaste tiden. HÀr sammanfattar KvÀllsposten samtliga skjutningar och mord i Malmö frÄn den 1 januari 2017. Samtliga texter Àr uppdaterade i juli 2017. Samtliga 41 skjutningar i Malmö under 2017


”Jag tror faktiskt att det Ă€r kört”

En skole i frit fald. Et land i frit fald

Att inse att Ă€nnu en elev könsstympats pĂ„ sommarlovet, och nĂ€sta dag diskutera “Allas lika vĂ€rde” pĂ„ skolkonferens.

Vi samtalar i nĂ€stan tre timmar och fram vĂ€xer bilden av en skola i fritt fall. Vad gĂ€ller kunskapsnivĂ„er, vĂ€rderingar och inte minst otrygghet. Knarkhandel pĂ„ skolgĂ„rden. Omkringdrivande gĂ€ng, misshandel och hot. Förtvivlade lĂ€rare, mĂ„nga obehöriga, en del med ytterst bristfĂ€lliga svenskkunskaper. ”KĂ„randan Ă€r trots allt vĂ€ldigt stark och lojaliteten mot barnen Ă€r stor. Det Ă€r ju inte deras fel att förutsĂ€ttningarna Ă€r sĂ„ dĂ„liga.” ”JAG TROR FAKTISKT ATT DET ÄR KÖRT”- JESSICA STEGRUD

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Felix Krull
Felix Krull
6 years ago

Fodboldklubber er snart sagt de eneste steder hvor det er legitimt at udvise maskulin aggresivitet og – for tyskernes vedkommende – vifte med flaget og heppe paa faedrelandet. Globalister hader fodboldklubber af samme aarsag.

Anne-Kit Littler
Anne-Kit Littler
6 years ago

I agree with his sentiments. But perhaps they feel they are only able to express their rage in the “safe” sporting arena, because as men they are no longer allowed to rage, to be authentic men, to protect their women and families from intruders, the way men are created to do. Feminism has destroyed men in most Western countries, men have been feminised, emasculated, shut up, made to feel stupid and clumsy. So they shut themselves down, suppress their heart and true feelings. You only have to watch commercials to see how men are viewed: Pay attention next time you… Read more »

trackback

[…] Taget fra Snaphanen […]

Margrethe
Margrethe
6 years ago

MĂ„ske lidt for tĂŠnkt, at de skulle have stĂ„et, skulder ved skulder, og bekriget de invaderende skadedyr den famĂžse nytĂ„rsaften ingen havde fantasi til at se komme. Bagklogt. Og hvor var i Ăžvrigt alle tastaturkrigerne og deres vrede, samme nat? Jeg tror ikke han skal tag fejl af den gruppe mennesker. Det var en “Millwall fan”, der som den eneste, havde personlig mod til at sĂŠtte livet pĂ„ spil pĂ„ London Bridge. I fredstid kan det nok vĂŠre meget fornuftigt, deres kampgejst bliver kĂžrt af pĂ„ noget sĂ„ ligegyldigt som fodbold. NĂ„r en imaginĂŠr krig pĂ„ banen kan hidse dem… Read more »

Marit
Marit
6 years ago
Reply to  Margrethe

…”nĂ„r tid kommer…” Tiden HAR kommet. OG tiden har gĂ„tt…

Margrethe
Margrethe
6 years ago
Reply to  Marit

MÄske. Selv det mest fredelige dyr, der bliver presset op i et hjÞrne, vil gÄ til modangreb. KÞnt bliver det ikke, uanset hvad ufaldet bliver.

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x