21
sep
Seneste opdatering: 22/9-17 kl. 0707
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Richard Jomshof blev fyret flere gange som gymnasielærer for sit engagement i SD.  Et andet SD medlem, Sammy Augustsson, er lige blevet smidt ud af sit fagforbund for at være SD ér. Og nu Sjunnesson, der er tidligere redaktør for SD’s Samtiden. Om han er partimedlem, ved jeg ikke. Jeg er ikke jurist, men det kan næppe være lovligt. Teaterdemokrati!

Jan Sjunnesson hade fått lärarvikariat i svenska och samhällskunskap på en högstadieskola på Södermalm i Stockholm. Men den tog slut i tisdags – efter 7 dagar. Anledningen är hans politiska åsikter.

Sjunnessons elever hade googlat fram vad Expo, Expressen, Aftonbladet och andra hade skrivit om honom och sedan angivit honom för skolan. Eleverna googlade mig och protesterade hos rektorn. Denna hade inga invändningar mot min undervisning men vek sig, skriver han på Facebook. Får sparken som lärare – angiven av sina elever (Foto Snaphanen.dk)

Otte procent af anmeldte, svenske voldtægter opklares – otte (!)

Når kvinder bliver overfaldsvoldtaget på gaden i småsamfund som Kävlinge på 15 000 indbyggere., er det virkelig ilde.

Hittills har bara åtta procent av de våldtäkter som har handlagts av polis, åklagare och andra myndigheter under det första halvåret 2017, klarats upp. Det visar ny statistik från Brottsförebyggande rådet (Brå)

Antalet personuppklarade brott, att en misstänkt kopplas till brottet, fortsätter minska, visar ny rapport av Brå. Vad gäller våldtäkter visar statistiken att bara åtta procent av anmälda våldtäktsfall har klarats upp. Under samma period förra året låg siffran på tolv procent.

En förklaring till nedgången i statistiken är att fler våldtäkter anmäls. Siffran över handlagda ärenden för de sex första månaderna i år är 4 004 våldtäkter. Motsvarande siffra för samma period förra året var 3 047. Polis söker tips efter brutal våldtäkt

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Rune Hansen
Rune Hansen
4 years ago

Steen, der er to gange link til skd.se, men ikke til artiklen i Sveriges Radio. Brå: Få våldtäkter har klarats upp 2017

Martin Larsson
Martin Larsson
4 years ago

Ärligt talat så är det väl ingen som tycker synd om Jan Sjunnesson? Alla som har ett minne minns hur han stack kniven i ryggen på Mats Dagerlind, Rolf Malm och Ingrid Carlqvist och anklagade dem för att vara antisemiter. Kniven i ryggen var att han kopierade judiska lobbyorganisationerna Stiftelsen EXPO och Svenska Kommittén mot Antisemitism (SKAM) när han kvittrade om sveket på Twitter. Få förtjänar så mycket spott och spä som denne judas. För övrigt klär aldrig en man i offerkofta så Jan Sjunnesson borde ta sig i kragen och sluta beklaga sig över behandlingen. Som man sår får… Read more »

Marten Gantelius
4 years ago

Vad lär sig barnen/ungdomarna av detta? Totalitära metoder vinner.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

Den lalleliberale “konservative” (moderata) svenske Bilderberg- og EU-kontrollerede politiker / skabstossevCarl (In)Bildt fortæller helt åbent og skamløst om, hvad den egentlige hensigt med hele kulturberigelsesprojektet i virkeligheden er – vore nationalstater og nationale og kulturelle identiteter skal nedbrydes, så vi alle kan leve sammen i fryd og gammen, lige hvor det passer os. Den tidligere svenske statsminister Fredrik Reinfeldt har ved nogle lejligheder antydet den samme rablende vanvittige, dybt naive og helt usammenhængende argumentation. https://www.project-syndicate.org/commentary/european-nation-states-identity-crisis-by-carl-bildt-2017-09#comments Redefining Europe, and Europeans Sep 18, 2017 CARL BILDT For Europe to find its place in a rapidly changing world, its citizens will have to… Read more »

Talibananas
Talibananas
4 years ago

Nu räknar vi med att skolbarnen får guldstjärnor i betyg och görs till lärare. Jan får kvarsittning och hemläxa i värdegrunden.

mjolly
mjolly
4 years ago

Vi hadde en Sjunesson-sak i Norge og, og da fikk læreren 1.2 millioner for å ikke gå til rettssak. http://www.nettavisen.no/nyheter/innenriks/max-hermansen-fikk-sparken-som-lrer—fikk-sluttavtale-pa-12-mill/3423241202.html

finnaskov@mail.tele.dk
finnaskov@mail.tele.dk
4 years ago

Berufsverbot?
Det var ellers meget udskældt i Tyskland, da det var de røde det gik ud over.
Nu er der ikke protester fra de røde, de er jo politisk korrekte, og så er det kun en politisk ukorrekt det går ud over, så ingen panik.

Maja Dacke
Maja Dacke
4 years ago

Det är inte nödvändigt att man är SD-medlem för att bli av med jobbet. Det räcker med att svensk slaskmedia och likasinnade skriver fake news och ogillar dig. Särskilt om du är en populär PK-motståndare och förekommer i alternativmedia såsom swebbtv.se … …

KnudMadsen
KnudMadsen
4 years ago
Reply to  Maja Dacke

Sverigstan er blevet et råddent samfund.
Jeg kommer der ikke mere og har afleveret min brobiz til Sverigsbron.
Jeg har bolig til rigtige svenske borgere, som vil søge asyl her i DK! 🙂

achantus
achantus
4 years ago
Reply to  KnudMadsen

Da trenger du en hel by, for det kommer til å bli en folkevandring.

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
4 years ago
Reply to  KnudMadsen

Jeg har været på min sidste skiferie i Sverige. Jeg gider simpelthen ikke lægge penge i et land med så idiotiske politikere og medier. Sverigstan er fortabt!!

Maja Dacke
Maja Dacke
4 years ago
Reply to  KnudMadsen

Så bra, Knud! Jag sökte bostad i Dk för sju år sedan när jag ville bort från Malmö. Det blev inget då utan jag flyttade norrut. Men södern lockar och drar. Jag letade även i annat EU-land men det blev för omständligt – och dyrt.

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x