25
sep
Seneste opdatering: 25/9-17 kl. 1648
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Merkel camouflerer én fejl ved at begå en ny…men jeg har en faible for autoritære personer”

Jeg fulgte valget igår lidt adspredt, resultatet var ventet. I tyske, svenske og danske medier faldt nazibeskyldningerne mod AfD tæt. Det svenske journalistiske pædagogkorps var som sædvanligt mest politiserende og moraliserende. Public service viste sig endnu engang som det mest magttro og samfundsbevarende, vi har. Dækningen var reprise af, hvad der skete med DF i 2001 og SD i 2010, ret trivielt efterhånden, personligt savnede jeg kun nogle grædende socialdemokrater.

Sammenlagt var valget en begmand til etablissementets partier, især socialdemokraterne. For lidt og for sent, men demokratier løser problemer det selv har skabt med tyve års parallelforskydning. Når de overhovedet kan løses. De problemer Merkel har skabt, vil overleve hende i mange, mange år. Henryk Broders fatalisme rammer min sindsstemning bedst.

Jeg tror stadig, at hvis Europa skal reddes, begynder og slutter det med Tyskland. Redningen er bare ikke begyndt endnu. for så vidt demokratiet overhovedet kan redde sig selv. Måske om tyve år, InshAllah, lige tilpas inden islam kommer i flertal i flere Vesteuropæiske lande. Vi tror stadig, vi har god tid. Det er teater for dem, der har illusioner tilovers. Se bare Viborgs bidrag til international politik: Søren Pape Poulsen hylder Merkel, Kristenhedens sorte enke: “Med hende ved roret skal det nok gå…”og Elefantenrunde 2017: Berliner Runde erstmals mit der AfD. Ordet “Elefantrunde” sætter lidt kulør på teaterforestillingen. (video, tysk utekstet)

Sveriges självförsörjningsgrad är 0

62 procent af Danmarks jord er opdyrket. Vi producerer 5-6 gange flere fødevarer, end vi konsumerer (citeret efter hukommelsen.) Sverige er helt anderledes sårbart. På kun en uge kan butikkerne være tomme. Så står den på fisk, bær, svampe og elgkød:

Politiker, journalister och tyckare har i många år använt sig av en siffra på 50 procent när det gäller Sveriges självförsörjningsgrad. Men ATL:s genomgång visar att den siffran är felaktig. En längre krissituation med avklippta importvägar är lika med katastrof.

I en krissituation måste vi använda mindre maskinkraft, mer arbetskraft, och byta ut spannmål mot rotfrukter, samt gris och kyckling mot naturbeteskött. Lantbruket kan inte ensamt fixa detta, de behöver extra arbetskraft. Om inte den omställningen lyckas kommer Sverige inte klara att försörja sin växande befolkning någon längre tid. Sveriges självförsörjningsgrad är 0

Efter en vecka står Sverige stilla och livsmedlen är slut i butikerna. En blockad skulle drabba landet hårt, menar analytiker. Den minskade livsmedelsproduktionen i kombination med politiska beslut av tidigare regeringar har skapat dagens situation. “Vi har gjort oss sårbara”

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
jonny_99
jonny_99
4 years ago

AfD är högerextremister med nazistiska drag. Angela “Merkel” Kaźmierczak må vara en Rabenmutti, men hon är en sann vän till det judiska folket och till Israel. The Central Council of Jews in Germany said the election results had confirmed its worst fears and urged other parties to remain united in opposing the AfD. “A party that tolerates right-wing extremist thinking in its ranks and incites hatred against minorities …will now be represented in parliament and nearly all state legislatures,” the group’s president Josef Schuster said in a statement. “I expect our democratic forces to expose the true nature of the… Read more »

Peter Zichau
Peter Zichau
4 years ago

Det eneste venstrefløjen har lykkedes med er, at fordumme og klientgøre så store dele af befolkningen, at løsningen på vores problemer er skudt et godt stykke ud i fremtiden.
Enhver kan jo både se og høre, at det hele kører ad helvede til. De fleste gider bare hverken se eller høre i øjeblikket. Og det er problemet.

Allan Hansen
Allan Hansen
4 years ago

” Køb bananer – her hos mig! Mark Steyn forklarer her:
https://youtu.be/4Roj9aQPo3E

Allan Hansen
Allan Hansen
4 years ago

Ex muslim og forfatter Wafa Sultan gir´den fuld gas
” Mahund var sindssyg,, en gal hund!

https://youtu.be/s6V6vaDw6TA

invernes
invernes
4 years ago
Reply to  Allan Hansen

Helt riktig bare så synd at venstresiden ikke oppfatter dette, men de er like gale selv 🙂

invernes
invernes
4 years ago

Sverige går til helvete på første klasse.

River
River
4 years ago

Hørt flere gange på TV2: Der har ikke været valgt et højreparti siden 1945. Associationerne står i kø. Historieforfalskningen er monumental i betragtning af at det var et socialistisk parti der kørte dem ned sidste gang.

Allan Hansen
Allan Hansen
4 years ago

Nu er det nok!!!
https://youtu.be/sZdguX_7xJA

Allan Hansen
Allan Hansen
4 years ago
Allan Hansen
Allan Hansen
4 years ago

” sidste udkald!,, Ayaan Hirsi Ali.
https://youtu.be/XcZ0e12VRXE

Allan Hansen
Allan Hansen
4 years ago
InHocSignoVinces
InHocSignoVinces
4 years ago

DR var ikke meget bedre i deres dækning op til det tyske valg: En fastslåelse af at 65% af de tyske kvinder stadig støttede Merkel, og uden antydning af bevis for den påstand, (selv om det slet ikke ville undre mig.) Og dermed også underforstået at så kan det da ikke være helt så slemt i Tyskland, som alle de seneste kriminalstatistikker tydeligt viser det er. Det blev så efterfulgt af en hurtig rundspørge blandt udvalgte eksemplarer af samme gruppe, der tydeligt viste at disse kvinder var langt mere optagede af at de havde en kvinde ved magten, end af… Read more »

Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
4 years ago

De fleste holder tappert fast i status quo og ser beslutsomt bort. Mængden af problemer, skabt i Merkel-Tyskland, er voldsom. Euro-, bank- og stats- og pritatgældskrise. Nedbrydning at automobilbranchen og så ikke mindst befolkningsudskiftningen. Lad hende bare fortsætte lidt endnu. Jeg tror snart, at der ikke længere vil være ly for heden!

Lawrence
Lawrence
4 years ago

comment imagecomment image

19
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x