26
sep
Seneste opdatering: 27/9-17 kl. 0124
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Store dele af bygningen forsvundet. Største svenske moskebrand siden 2003.

Tilfældigvis var jeg oppe kl 02, da ilden startede. Den svenske presses krisestyring gik i gang med det samme. “Intet tyder på at branden er påsat” sagde aviserne. ALT tydede på et attentat med mine øjne, der er få frituregryder i gang kl. 02 om natten. Sunni/shia, nazister, hvem som helst vælger kl 02 om natten til den slags.

Vivalla-moskeen er sunni med stærke ISIS-koblinger, den styres af syv salafister iflg. Niklas Orrenius. Det er mindre end et år siden sunnier angreb en shia-moske i Malmø. Forsikringssvindel er et andet muligt motiv. Säpo har beskyldt den for at hverve jihadister til ISIS. Det stora antal jihadister pr capita gør Vivallamoskeen unik i Sverige. Der har før været attentater på moskeen.

Tre timer efter – kl 05 – nævntes branden for første gang i radionyhederne. Som den sjette vigtigste nyhed i udsendelsen. På Aftonbladet og Expressen syntes det vigtigste at være, at få historien til at forsvinde ned ad siden inden Medelsvensson vågnede ved 07 tiden. På Expressen er historien kl 17 helt nede i bunden, på AB er den helt væk, avisen er socialdemokratisk. På P1 blev der plads til 1 minut og 12 sekunder.

Er det overhovedet sket? Svensk presse er Tage Danielsson om Harrisburg-ulykken om igen. Og rigtignok her i eftermiddag: Man i 20-årsåldern gripen efter moskébranden. Hans navn antyder noget latinsk, han skal være fra El Salvador. På et debatforum kender én ham som konvertit til islam:

Fyfan jag vet vem denn här Cristian är. Han konverterade till islam för några är sedan. Och nu tände han eld på moskén. Det finns tvä motiv. Han blev hotad till att tända eld på moskén, eller så ångrade han sig för att han blev muslim. Sä han tände eld på moskén för han kändes arg.

Dette er altså den største moskebrand i Sverige siden  Malmømoskeen i 2003. Den blev fejet ind under gulvtæppet af svenske journalister, da den viste den viste sig at være et insider-job. Case closed. Dette vil gentage sig nu fjorten år efter, hvis den anholdte ikke er en hvid, højreradikal svensker.

Hver dag har sin multikulturelle, svenske katastrofe, som journalistikken fejer op efter, de gør det, af gammel vane. De er blevet en refleks at være magtens megafoner, og så giver det gode penge: Det primære motiv for landsforræddere til alle tider.

Stop det så!

Flere end hver femte nyfødte i Danmark har nu udenlandske rødder

Alle apologeter skal stoppe, hvad de har gang i, og det ville faktisk være på sin plads også at undskylde for at have ignoreret, undskyldt eller endda forsvaret de kræfter i vores samfund, som har modarbejdet os.


Efter danske kvinder er det kvinder med syrisk og tyrkisk baggrund, der i 2016 har født flest børn i Danmark. Alle apologeter skal stoppe, hvad de har gang i, og det ville faktisk være på sin plads også at undskylde for at have ignoreret, undskyldt eller endda forsvaret de kræfter i vores samfund, som har modarbejdet os.

Der er ikke længere plads til udenomssnak, og alligevel er vores pæne og anstændige politikere i syv sind og kan ikke få sig selv til at træffe de svære, men nødvendige beslutninger.

Hvorfor lukker vi fx ikke for asylansøgninger i Danmark og i stedet kun tager de kvoteflygtninge fra nærområderne, som vi som land mener, at vi kan håndtere at tage imod? Hvorfor lukker vi ikke de islamiske friskoler? Jaleh Tavakoli i Jyllands Posten

Se også Kasper Støvring: Livet i spejlkabinettet har medført en katastrofal indvandring

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Lawrence
Lawrence
4 years ago

comment image

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago

Når danskerne ikke vil komme til Mellemøsten, må Mellemøsten jo komme til Danmark. ?

Hvornår mon borgerkrigen kommer til Danmark? ?

achantus
achantus
4 years ago
Reply to  Anders Bo

Når ølsalget stenger?

Charles Nielsen
Charles Nielsen
4 years ago
Reply to  Anders Bo

Borgerkrigen kommer først, når de rige direktører får døtrene kulturberiget, for så ser de endelig hvilken arbejdskraft de har været med til at importere.

mjolly
mjolly
4 years ago

Orker nesten ikke tenke på hvordan tallene er i Norge, om de er så høye i Danmark.

Allan Hansen
Allan Hansen
4 years ago

” Dræbermaskine,,

Her kommer så en ærlig “svensker,, der tør, at stå frem!( Mona Walter)

Sharia lov, kvæler alt og alle, på sin vej!
Det er islams natur – slet og ret!
Ayaan Hirsi Ali siger et sted ” Det meste af koranen handler om døden-
(pause) – resten handler om helvede ,,,
Man forstår godt hvorfor disse folk, bliver syge i knolden!

https://youtu.be/Bk8T1UxfVI8

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
4 years ago

En korv och en Nordlands guld, så er kvällen perfekt

Fred Land
Fred Land
4 years ago

Det er vel det sædvanlige; Shia versus Sunni cirka…

Charles Nielsen
Charles Nielsen
4 years ago

Virkelig godt at se sådan en byld bliver fjerne. Koranerne i denne moske varmer godt, kan man se
Herlig.

Va Sawva
Va Sawva
4 years ago

Vi skal stoppe helt med import af muhamedanere, og straks begynde at sende de, som er her, tilbage til muhamedanerland igen.

Der skal ikke være muhamedanere i Danmark eller Europa! – De er på jihad erobringstogt, og på et tidspunkt vil alle indse, at det er sådan, det forholder sig!

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x