29
sep
Seneste opdatering: 1/10-17 kl. 1918
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Sverige til lille Peter på 3 år: “Det er skam lige så godt at gå i en sæk og have fire koner (og skamfere småpigers kønsorganer?), de er bare lidt anderledes.” Sådan lader de voksne lille Peter tabe sin kamp for overlevelse om tyve år. Så vidt er den kulturelle kapitulation kommet. Lille Peter vil være fristet til at flygte fra hele miseren – og landet.Treåringar ska lära sig om islam: “Farfar har fyra fruar”, NEW SWEDISH CHILDREN’S BOOK: ‘GRANDPA HAS FOUR WIVES’Normalization of Sharia law accelerates. Isak Nygren fotograferede på bogmessen. Barnboken ”Farfar har fyra fruar” inspirerar Sanandaji att föreslå ytterligare åtta titlar: ”Morfar hjälper polisen och styr Göteborg”

Svenske nazister – et pseudoproblem

I dag skal røde og sorte slås på Gøteborgs gader. Unge mænd vil slås, sådan er det bare. Det påfaldende er den enorme pressedækning, det får. Efter flere skøn er inderkredsen af nazister på nogle dusin, og halen af efterplaprere løber næppe op over 200.

Problemet er altså helt minimalt, man kan ikke tænke andet, end at hele dækningen er en afledningsmanøvre for langt værre problemer. Det er for påfaldende, hvor massiv dækningen er. Nazisterne er en brøkdel af, hvad der er af voldsparate islamister i landet, som tilmed må anses for langt farligere.

Det må være sjovt at være nazist i Sverige, Big Mother hyler hver gang. I virkeligheden er det ikke Adolf Hitler, hun bekæmper, det er de sidste skud i bøssen mod Jimmie Åkesson, og hvis dette er alt hvad de kan finde på, vil det gå dem ilde i 2018. Sakine Madon har lugtet lunten: Så får nazisterna än en gång gratisreklam

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] herfra, hvor du kan læse […]

olesiggaardandersen
olesiggaardandersen
6 years ago

Kalder de sig selv nynazister, eller det blot en betegnelse journalisterne har valgt?

jonny_99
jonny_99
6 years ago

Vita som opponerar sig mot att bli andra klassens medborgare i sina egna länder, mot att bli minoriteter i sina egna länder (för att senare slutligen fasas ut ur historien) är ett prioriterat “problem”. Därför är “nazister” inte ett pseudoproblem. Det är “nazister” som europeiska makthavare fokuserar på. The irony couldn’t have been stronger, nor the despair it engendered more stinging. For ten days the British government, the media, and hostile anti-White social elements had binged on feigned panic and self-satisfaction following the arrest and charging of seven young ethno-nationalists for ‘terrorism’ and ‘race hate’ offences (see here and here).… Read more »

jonny_99
jonny_99
6 years ago
Reply to  jonny_99

An excellent example of the disparity between the treatment of nationalists and Muslims in alleged cases of terrorism concerns possession of the bomb-making manual The Anarchist Cookbook. Although available for purchase in the UK via Amazon, the British police have developed a habit of going on ‘fishing exercises’ whereby they raid the home of a ‘Far Right’ activist on the slightest available suspicion, in the hope that the individual will have been curious enough to have this publication in his possession. They then use the context of the individual’s political beliefs in order to construct a terrorism narrative. Consider the… Read more »

invernes
invernes
6 years ago

Sverige landet der de normale lever i frykt og de sinnssyke styrer med skrekk.
Som jeg ser det er det bare Nord Front som kan redde landet nå , det finnes ingen andre , hæren er en vits polisen er Hen menn som ligner kvinner og regjeringen består av sinnssyke.

RealCrazyWorld
RealCrazyWorld
6 years ago

De behöver inte åka till somalis längre, boken är redan passé, det räcker med att åka till Nacka i Sverige där en man med 3 fruar och 16 barn har fått bostadsrätter som kommunen köpt för 14 milj kr.

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
6 years ago

Sindssygt !!! Sverige er blevet et bizart land !

TheReligiousCynic
TheReligiousCynic
6 years ago

Hvorfor stanse der? Det er rikelig å ta av:

Storesøsters reise fra balkongen til fortauet – En dannelsesroman
Min pedofile fetter Vasim
Og sommerklassikeren: Lillebror har imamens finger i rompa

Fred Land
Fred Land
6 years ago

Oscar Trimbel er en venstreradikal der sandsynligvis har sin indkomst gennem skattepenge.
I ved ‘de rigtige’ meninger og venner.
Der går fjorten på dusinet af hans slags efterhånden.

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x