30
sep
Seneste opdatering: 1/10-17 kl. 2235
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!


“Fjenden er i landet”

Sagde en af de tidligere bevogtende betjente til mig, da vi talte ved Synagogen kort efter Krudttønden. Det kunne der ikke være to meninger om lige på det tidpunkt. På Café Halvvejen er gæsterne uafficerede, intet kan forstyrre deres håndmadder og pilsnere. Folkedybet synes, at kunne tåle det, der er værre, men det har ikke rigtig færten af, hvad politikerne har gjort uden at spørge dem.

Jeg tror godt man kan love aggressorer, at der er mere sikkerhed ved Synagogen, end man ser med det blotte øje. Den er selvfølgelig top-hemmelig, beskeden er: Du er fucked, hvis du forsøger noget, men det er muslimske terrorister jo i forvejen. De har normalt det ene ben på den lukkede afdeling, hvad den mere propagandistiske del af pressen ikke er sen til at udnytte. Undtagen i tilfældet Breivik, som havde åbenlyse schizofrene træk. Han måtte af politiske grunde ikke være den dårekistekandidat, han er.

Det er selvfølgelig glimrende, at soldaterne er der, når det nu ikke kan være anderledes. Skulle de ikke have været der, skulle vi have set skriften på væggen for tyve år siden, og det ligger ikke rigtig til os.

De der er “utrygge”, har hovedet under armen. Hvornår de kommer væk? Hvornår trækkes 50 000 soldater fra franske gader tilbage? Rigtigt, de står der når du og jeg bliver 90 år. »Du kan sgu da ikke nedtrappe en konflikt, hvis der står fem idioter og råber “Allahu Akhbar”«, Denmark Deploys Troops to Guard Synagogue, Israeli Embassy. Fotos © Snaphanen.dk. (Klik f. helskærm)

102 skyderier i Malmø i 2017

København havde 26

Her er lidt perspektivering: Storkøbenhavn, der har 6.3 så mange indbyggere, og som i disse måneder oplever ‘bandekrig’, har haft 26 skudepisoder. Med Malmøs frekvens ville København have haft 642 skyderier.

Nørrebro gør sig tydeligvis ikke begreb om, hvor slemt det kan blive, især som de stemmer på Nørrebro. De gør intet med deres kryds, for at det ikke skal blive som i Malmø. Selv uden socialdemokratiet, får de røde partier 62 procent at stemmerne på Nørrebro. Demokratiet synes at leve af de ignoranter, som også vil slå det ihjel.

Det er ikke så underligt at Malmøs politimester gerne så svenske soldater på gaden. Svenske politikere er ikke hørt sige ét pip om situationen i lange tider. Det forstår man så godt, det kniber mere med at forstå, at de stadig kan slippe afsted med det.

Efter 102 skottlossningar i Malmö hittills i år är sex personer mördade och 35 personer har skottskadats. Mats Karlsson, biträdande polischef i Malmö tycker dock inte att läget är hopplöst. Under den senaste tiden har nämligen fler misstänkta frihetsberövats och vapenbeslagen är många. Över 100 skjutningar i Malmö i år, Listan över mord och skottlossningar i Malmö i år:

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Der er noget udansk over scenariet, og der er i det hele taget noget forkert ved at indtage tre stykker smørrebrød og en pilsner med frit udsyn til kampklædte soldater. Vi er Krystalgade, København, i Krigens Hus (Dar ul-Harb). Fra Snaphanen. […]

Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
4 years ago

Med militæret i gaderne allerede nu, så vil springet og overraskelsen ikke blive så stor over, hvis de en skønne dag skal ryste gethoer.

sussebassa
sussebassa
4 years ago

Gøteborg lamslåas av demonstrationer idag mellan kl 12.00 och 15.00, och månge ifrån NMR har kommit ifrån andre lender, bl a Norge.
Då braker det verkeligen løst, och som nok er en forsmak på hva som vil komme imot valet i 2018..
Polisen bevæpnet til tennene..mere å lese på Expressen.
Det mest “spennande” er vilka uttalelsar/konklusjoner media bringer..Etter slaget, for typ Slag/borgerkrig kan vel andvendas ut ifrån denne samenhengen..en forsmak på hva som kan komma..Vil komma i Sverige.

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  sussebassa

..”hvilka uttalelser/konklusjoner media bringer”… Som 100% forventet. JUg om antalet NMR`s antall deltagere..SVT mente først knappe 500, men så ved sms ifra noen som var der..och talte ca 900..ble det oppjustert..disk på facebook.. Skryt av hvor fantastisk godt polisen hansket sit…ifra toppfjollen polissjef Eliassen. For egen og andres observasjoner av det som ble vist på opptak, viste NMR styrke och disipil..fex lot seg ikke manøvrere inn i polisens busser, men gikk tilbake samme ruten. 39 ble omhendetatt, derav NMR`s leder. Media fokuserte på at NMR`s tall om oppslutning de selv hadde sagt, var sterkt øverdrivent..altså mest mulig nedrakking av NMR`s… Read more »

RealCrazyWorld
RealCrazyWorld
4 years ago

Vad jag har hört från en som jobbar på alarm 112 så tystas det en del skjutningar som aldrig rapporteras till media eftersom man inte vill att Malmö ska får för dåligt ryckte och spela SD i händerna, så det kan handla om betydligt mera än vad polisen säger! Det är så islamiserat i Malmö att det finns ingen återvändo, det är kört för Malmö och därefter Sverige! Tack Reinfeldt och 7 klövern och EU för att ni förstört underbara Sverige! Hoppas Danmark, Norge och Finland kan se hur det kommer att bli om ni inte sätter stop NU!

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x