30
sep
Seneste opdatering: 1/10-17 kl. 2324
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Hvad hvis hele Sverige bliver som Malmø? Folk er ikke bange for det ukendte, det allerede kendte skræmmer dem.”

Åberg er en af de stilfærdige kritikere af ‘mångfalden’, ingen multikulturalister rigtig tør kaste sig over. Noget afholder militante humanister fra at angribe ham, han er for godt klædt på. Når man kender Malmø, har en titel som Framtidsstaden mange over- og undertoner af ironi og frygt. Den spiller også på den ulyksagelige svenske fremtidstro, at denne kun kan blive bedre, skønt enhver kan se med egne øjne, hvordan den er blevet. Lars Åberg om sin bok “Framtidsstaden” , Almedalen 2017, men først publiceret 29. sep. 2017.

Mange millioner planlægger at emigrere til Europa

Alene i Sahelzonen vil der være 340 millioner indbyggere i år 2050

Det er, som de med forstand på det siger: “Flygtningekrisen” er knapt nok begyndt endnu. En million i 2015 er de rene pebernødder. Europa må forberede sig på en langvarig belejring, eller vælge at forsvinde i menneskehavet. Der skal gerne vælges inden vi står med et fait accompli. Østrigske Kronenzeitung skriver om et studie af mellemøsteksperten Karin Kneissl:

Europa er stadig den første destination for indvandrere fra flere og flere dele af verden. Årsagerne er forskellige: befolkningstilvækst, ungdomsoverskud, ingen udsigter til job, klimaændringer sætter europæiske velfærdsstaters attraktivitet er øverst. Millioner af mennesker har Europa som mål.

Alene er blik på befolkningsudviklingen i MENA-regionen siger det hele: Befolkningen der er vokset stærkt på grund af medicinske fremskridt, for ikke at sige ‘eksploderet.’ Arbejdsmarkedssituationen er derimod stagneret.

Manglende jobs forhøjer migrationstrykket fra unge mænd

I MENA-regionen kræves der 60 millioner yderligere job inden år 2020. Manglende udsigter til job vil intensivere migrationspresset og få dem til at forlade deres hjemlande , især blandt unge mænd mellem 18 og 30 år. Hvis kun ti procent af de unge mænd fra disse lande er på vej, er det allerede tre millioner indvandrere,” siger Karin Kneissl.

Mange vil også forlade Tyrkiet for Europa

Større migration forventes også fra Tyrkiet. Årsagerne er politisk kaos og den afledte nedgang i turistindustrien. “På grund af familieforbindelser i Tyskland, Østrig og Holland kan disse mennesker bevæge sig hurtigere end jobsøgende fra MENA-landene,” hedder det.

Alene i Sahelzonen vil der være 340 millioner indbyggere i år 2050

Også fra Afrika syd for Sahara forventes også flere millioner indvandrere. Befolkningstilvæksten i Sahel-zonen alene vil være med 135 millioner, den vil nå 340 mio. mennesker inden 2050. Der er allerede 12 millioner mennesker på vandring fra det sydlige Afrika.

Sidst men ikke mindst forventes også de arabiske golfstater at bidrage med indvandring. Hvorfor? Den lave oliepris vil føre til masseafskedigelser. “Et par millioner tidligere arbejdere kan forventes at vandre”, siger undersøgelsen. Derudover vil  klimaforandringer øge migrationstrykket. In den Startlöchern. Millionen planen ihre Auswanderung nach Europa! (Snaphanens oversættelse)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Iq
Iq
4 years ago

Igen og igen får vi høre, at vi behøver indvandring for at bevare og forøge vores velstand. Hvordan hænger det sammen med den kendsgerning, at vi europæere efter 2. Verdenskrig er blevet rigere, samtidig med, at vi i realiteten har ført en to- barns politik, Derimod er de lande, som kraftigt øger deres befolkningstal blevet fattigere. Det er ren manipulation. Det er jo soleklart, at vi behøver flere skatteindtægter, når flere skal forsørges af offentlige midler. Flere hospitalssenge, læger, skoler, lærere, osv. osv. Vi europæere har uddannet os, født de børn vi kan forsørge og give en uddannelse. Nu skal… Read more »

RealCrazyWorld
RealCrazyWorld
4 years ago

Det är det redan, Malmö, Göteborg och Stockholm är ju redan som Malmö! Sverige har blivit ett råtthål! En dag kommer Muslimerna ta över Europa och då kommer de ha kontroll över alla vapen! Det är inte långt dit!

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

Søndag d. 1. okt. 2017 – kl. 14:54
Opdateret søndag d. 1. okt. 2017 – kl. 15:27

Mulig terrorhandling: Mand gik til angreb og dræbte to kvinder
Franske soldater har skudt en mulig terrorist, som angreb folk med kniv på hovedbanegården i Marseille

http://ekstrabladet.dk/112/mulig-terrorhandling-mand-gik-til-angreb-og-draebte-to-kvinder/6850007

Triturus cristatus
Triturus cristatus
4 years ago

Hei der, dere vantro og “deplorables”……

Har dere fått med dere denne?

https://www.rights.no/2017/10/norsk-fordomsfritt-forlag-poser-pa-med-fordommer-mot-nordmenn/

Muslimsk norsk forlag utgir tegneserie der muslimske ungjenter begår grove pøbelstreker mot en norsk kvinne, litt i Tom & Jerry-stil. Man skjønner at serietegneren ser på dette som rettferdige handlinger, nærmest som en hevn for diskriminering. I serien kalles pøbelstrekene “Operasjon Nok er Nok”.

Lover skikkelig bra for det fremtidige fellesskapet, eller hva?

Talibananas
Talibananas
4 years ago

De vita ska inte undslippa de ändlösa horderna av främlingar som permanent vill våldgästa dem och äta dem ur huset. För att slutligen tränga bort de vita ur gökboet. Det blir då tristare även för främlingarna, som inte längre har någon annan att leva på.

Fred Land
Fred Land
4 years ago
Reply to  Talibananas

Visse får problemer når der ikke kommer nogen uddannet person og ordner vandet i ghettoen når det har frosset i stykker om vinteren.
Varmen forsvinder også, da ingen af de tilvandrede kan passe et kraftværk eller underholde kraftnettet.
Det er sgu godt at vi der er født her kan klare sig, holde varmen og holde sammen.

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  Fred Land

..når det ikke kommer nogon utdanned person…
Følger du inte med..Alle LØfvens skjeggbarn er ju typ atomfysikere og lignende.

Marit
Marit
4 years ago

Tilsett prevensjonsmidler i drikkevannet !

achantus
achantus
4 years ago
Reply to  Marit

Hvem kan si at det ikke allerede har vært gjort, Marit, med tanke på hvor dårlig stelt det er med vestlige menneskers forplantningsevne? Fluor, for eksempel, tilsettes drikkevannet, og er av de giftigste substansene som finnes. Det blir heller ikke noe bedre av at vi pusser tennene med svineriet.

Hans Hansen
Hans Hansen
4 years ago

Skyt med skarpt for å drepe!

ɱØяñιηg$ʇðя ©™

Såg att Julia Caesar startat en egen blogg. Betyder det att det är slut med krönikorna på Snaphanen? 🙁

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago

“Indvandringstsunamien”

Må være den rette betegnelse for alle disse overskudsmuhamedanere, der vil vores vej? ?

invernes
invernes
4 years ago

Det sier seg selv at disse må stanses med alle midler ! om man så må bruke mindre typer atomvåpen, men en hver Europeer har plikt til å bruke våpen for å stanse denne okkupasjonen.

Fred Land
Fred Land
4 years ago
Reply to  invernes

Så så Invernes, det er nok med en effektiv grænsekontrol og afvisning af både med migranter.
Atomvåben er jo ganske farlige, både for de der rammes og de der bruger dem.

invernes
invernes
4 years ago
Reply to  Fred Land

🙂

GHjo
GHjo
4 years ago
Reply to  invernes

De driver med en totalt uansvarlig barneproduksjon og formering.
Dette er DERES EGET ANSVAR OG PROBLEM !!!
Europeere er ikke ansvarlige for dette.
Det er IKKE Europeere som har satt barn på deres kvinner. DET HAR DE SELV GJORT !!!.

Anne-Kit Littler
Anne-Kit Littler
4 years ago
Reply to  GHjo

Ja, og det er vores velmendende ulandshjaelp og medicinske indsats for at mindske boernedoeligheden, der indirekte har foraarsaget problemet. Man skal lade folk self finde ud af det – det maatte vores forfaedre da goere – der var ingen andre folkefaerd, der kom og hjalp dem! Det er hvad der giver staerke gener. Naar et folk ikke selv kan finde ud af at overleve, maa man lade dem uddoe. Survival of the fittest!

Hans Hansen
Hans Hansen
4 years ago
Reply to  invernes

Knut Arild & Trine vil det annerledes:-/

19
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x