3
okt
Seneste opdatering: 3/10-17 kl. 2036
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Interview with Killing Europe maker, Michael Hansen

Interviewer er canadiske Vlad Tepes Blog

“The left does not understand, they are digging their own graves”

Terrorist attacks, riots, and gang rapes are striking at the very foundations of Europe. This is the story of a Danish expatriate and his quest to uncover the growing issues within the European society he left 15 years ago, challenging the viewer with a vision of a Europe undergoing drastic and far reaching changes.

Man ser blandt andre Lars Vilks, Jeppe Juhl, Mikael Jalving, Mona Walter, Nicolai Sennels, Clare Lopez, Jacob Mchangama, Jaleh Tavakoli, Tanja Groth, Frauke Petry, Paul Weston, Robert Aschberg, Pernille Vermund, Baroness Cox, prof. David Coleman og Lars Hedegaard.

Sverige får selvfølgelig sit eget afsnit i filmen. For 19 kroner kan man se alle 111 minutter i 48 timer, og det er billigt for en biografbillet. Det fungerer enkelt og smertefrit, og den trækker tænder ud uden bedøvelse, kan jeg advare om.

Stockholm – 46 mord hidtil i år

Perspektiv: Stockholm (1.5 mio indbg.) har på syv måneder, det samme antal mord, som hele Danmark (5.7 mio. indbg.) har på et helt år. Udtrykt på en anden måde: Hvis Danmark havde Stockholms mordfrekvens, ville vi have 368 mord (!) ‘Svenske tilstande’ er ikke bekymrende, de er en katastrofe, der er sket.

I den grad har Sverige tabt kontrollen med begivenhederne, at det kun bidrager til tragikken at se Sveriges Baghdad Bob, Rikspolitichef Dan Eliasson vride hænder.

I Stockholmsregionen har det sedan 1 januari till slutet av september i år skett 46 mord och ett 70-tal mord- eller dråpförsök. Brottsförebyggande rådets rapport om dödligt våld visar att det under förra året dödades 26 människor i region Stockholm under hela förra året. Årets ökning bekymrar Gunnar Appelgren, chef för polisens satsning på särskilt utsatta områden i Stockholm, oroas över det kommer att ske fler mord och skjutningar.

“Vi har en förfärlig situation just nu i Stockholm. Just nu utreder vi 110 mord och mordförsök, det slukar oerhörda resurser,” säger Jan Evensson, chef för regionpolisens kansli, till Sveriges Radio. 46 mord i Stockholm hittills i år – polisen oroad, Morden och skjutningarna fortsätter öka i Stockholm

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Onkel Verni
Onkel Verni
4 years ago
Skåning
Skåning
4 years ago

Vimeo login? Vad är detta?

Dogen
Dogen
4 years ago
Reply to  Skåning

Om du fyller inn en e-mailadresse og lager et passord, får du tilgang. Dette koster ikke noe. Vimeo er et alternativ til Googles YouTube.

Om du vil se hele filmen som er nesten to timer, koster det 24,- kroner. Traileren er gratis:

Terrorist attacks, riots, and gang rapes are striking at the very foundations of Europe. This is the story of a Danish expatriate and his quest to uncover the growing issues within the European society he left 15 years ago, challenging the viewer with a vision of a Europe undergoing drastic and far reaching changes.

comment image

Skåning
Skåning
4 years ago
Reply to  Dogen

Det var det som förbryllade mig. Att betala för filmen “on demand” är väl inget märkvärdigt, men trailern? Tack för förtydligandet.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x