8
okt
Seneste opdatering: 9/10-17 kl. 1116
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Hver femte nyfødte i Danmark er fra ikke-vestlige lande, hvornår stemte vi lige for det?

Folketingskandidat for Ny Borgerlige Poul Højlund taler i foreningen Dansk Kultur på Henning Larsens smukke Gentofte Hovedbibliotek d. 23.9. Lørdag holdt han samme foredrag i Århus, så først nu kan videoen publiceres. Flere end 100 mennesker må have fortjent at høre det.

Højlund mener ligesom jeg skrev i 2008, da han døde, at “Glistrup gjorde Danmark en bjørnetjeneste,” han forsinkede en rationel debat om dette i mindst ti år, måske trækker han endda skygger helt frem til idag. Han var kort sagt en politisk idiot, der har tilføjet os en skade, det er umuligt at opgøre endnu. Politik handler om det almene, som som halvautist (asperger) var det nok det næstsidste, Glistrup skulle have kastet sig over. Operasanger var som tonedøv det sidste, skrev jeg. Hans geni bevægede sig ikke ud over det juridiske felt.

Højlund er også en af de få, der tager FN’s befolkningsprognose alvorligt, og han har blik for de konflikter udlændingepolitikken har plantet mellem danskere og i deres familier. “Det er som under besættelsen.”

Han er desuden en flittig kronikør, og hans kronikker er lige så højaktuelle flere år efter: Det store bedrag: Den muslimske folkevandring forklædes som en flygtningekrise, Indvandringen fortsætter – nødbremsen bør aktiveres omgående og Hvorfor handler statsministeren ikke?

Han har været i TV debatter flere gange, og personligt kan jeg ikke få ham i Folketinget hurtigt nok. Han har den alder, erfaring og politiske tæft, som Folketinget desperat behøver. Tænk hvis han og ikke Glistrup havde fået 28 mandater i 1973, hvad kunne vi ikke være skånet for. Først prøver rene fjolser alt det forkerte i 40 år, tilsidst gør vi det rigtige, må man virkelig håbe.

Nu skal vores sagesløse børn igennem meget alvorlige og voldelige konflikter, for bare at kunne eksistere i deres eget land. Dumhed, fejhed, inkompetence og fortrængning, har sørget for det. Et burkaforbud redder ikke vores efterkommere nu, men det synes at være den forholdsregel Folketinget med besvær kan svinge sig op til i oktober 2017. Ikke meget mere end ingenting.

Gud bevare jeres børn, for I vil ikke selv.         (foto: Snaphanens hjemmelskvinde i Århus)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Charles Nielsen
Charles Nielsen
5 years ago

Løkke: Stop råbekonkurrencen om udlændinge. Sikken dog en arrogance, det skotter sandelig ikke på selvtilliden her. Se: http://jyllands-posten.dk/p… Løkke siger: “Danmark skal være forsigtig med, hvem man giver statsborgerskab.” Korrekt hr Statsminister. Men til nu er statsborgerskabet trukket i en automat der hedder asyl, og det er uforsigtig, hr Statsminister. Det er direkte uansvarlig. Se hvad der skete i Norge, (Breivik in mente) og det er jo grimt hvis dette skulle ske i Danmark, på grund af hele folketingets uansvarlige indvandringspolitik. Rejser folket sig, kan politiet godt pakke sammen. Hrr Statsminister Lars Løkke Rasmussen, har du gjort dig den tanke:… Read more »

invernes
invernes
5 years ago

Poul Højlund: “Det er vores land, vi var her først”
“Hver femte nyfødte i Danmark er fra ikke-vestlige lande, hvornår stemte vi lige for det? ingen dansker nordmenn eller svensker har stemt for dette, dette er vedtatt av sataniske politikere FN -EU og djevler som Soros.

Anders Bo
Anders Bo
5 years ago

Mht politisk IDIOT er der kun én; Poul Nyrup Rasmussen. Ingen over, ingen ved siden af!

“MUHAMEDANSK FOLKEVANDRINGSTSUNAMI” er vel det eneste rammende udtryk, for hvad der nu er pågået i årtier? ?

Søren Ferling
Søren Ferling
5 years ago

Det kan være rigtigt nok med Glistrup, men sagen er jo nok også at man skal være lidt autist for at sige upopulære sandheder. Autiske synes at sandheden er vigtigere end social accept, der på den anden side er den stærkeste kraft hos normale. Vi er sociale væsener – ikke rationelle.

samuelafugglas
samuelafugglas
5 years ago

Er Poul Höjlund sikker på at han fået lov at tale i offentlige medier om ikke Glistrup banet vej? Naeppe!!!
Sige tak til Glistrup.

Voldposten
Voldposten
5 years ago

Poul Højlund mener ikke, at vi får borgerkrig. Det kan jeg til gengæld forsikre ham om at vi får. Han forestiller sig åbenbart at politi og militær sættes ind mod optøjerne i de muslimske enklaver for – som han siger – at genoprette ro og orden. Det modsatte bliver tilfældet: politi og militær vil blive sat ind mod de danskere der har ‘fået nok’ og derfor opretter selvforsvarsgrupper, borgervæbninger og egentlige militser. Her bliver det interessant at se, hvor loyaliteten hos den enkelte politimand og soldat ligger: vil man adlyde ‘Befehl von Oben’ (d.v.s. ‘etablissementet, ‘kultureliten, ‘de snakkende klasser’) og… Read more »

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
5 years ago

Selvfølgelig ville vi hellere have tørklædeforbud hos offentlige ansatte end burkaforbud. Nu skal man blot passe på med, at det bedste ikke bliver det godes fjende. Så lad os dog glæde over sejren.

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
5 years ago

Så vidt jeg husker har Søren Krarup sagt det samme om Glistrup.

KnudMadsen
KnudMadsen
5 years ago

Mht. til Sct. Glistrup er jeg aldeles ikke enig med Poul Højlund. Vel var Sct. Glistrup rabiat i sine udtalelser om muhamedanerne, men det var jo fuldstændig rigtigt, hvert et ord. Jeg er 100% overbevist om, at Sct. Glistrup fik sat gang i debatten meget før det skete i mange andre lande, hvorved vi undgik de allerværste ulykker, som vi ser raserer Sverigstan, Tyskland m.fl. lande. Men ellers en meget fin gennemgang Højlund disker op med. Det er ikke et foredrag, man bliver i godt humør af at bivåne, tværtimod. Jeg ved jo godt, hvordan det hænger sammen, men få… Read more »

Hans Und
Hans Und
5 years ago

Alle landene omkring os havde ikke nogen Mogens Glistrup og der er det gået værre.

Jeg tror, og det er naturligvis en tros sag, at Glistrup trods alt fik fremprovokeret, at debatten kom igang hos os tidligere end hos vore naboer og at islamiseringsproblemet trods alt er en smule mindre hos os.

I øvrigt blev de, der forsøgte at rejse kritik jo mødt af særdeles ondsindede “metoder” fra islamiserings tilhængernes side. Alle der har forsøgt sig med at rejse kritik har måtte forhold sig til de “metoder” har også måtte prøve at imødegå dem på en eller anden måde.

Steinadler
5 years ago
Reply to  Hans Und

Jeg vil påstå noe lignende også har funnet sted i Norge, muligens også i andre land for det jeg vet. Her var det Anders Lange og hans parti med likelydende navn. Sakene han og folkene som flokket seg rundt ham frontet var de høye skattene og overbyråkratiseringen, men også motstand ovenfor fremmedinnvandringen. Lange ble valgt inn i det norske storting i 1973 sammen med tre partifeller. Lange døde allerede ett år senere og Carl I. Hagen, den fremtidige formann for Fremskrittspartiet her i Norge startet da sin offentlige politiske karriere som Langes erstatter de neste tre år. Hagen hadde da… Read more »

Hans Und
Hans Und
5 years ago
Reply to  Steinadler

tak

Margrethe
Margrethe
5 years ago

Når man ser dokumentaren om Glistrup, er der ingen tvivl om, det er et aspergersyndrom, der tænker og taler. Derfor kan han dårligt drages til ansvar for sin udtryksform. Han kunne ikke andet. Jeg var for ung til at interessere mig et splitsekund for politik dengang. Men i dag tænker jeg: Hvorfor var der ingen voksne mennesker, der tog luften af hans aparte udtryksform ved selv at gå ud og mene det samme, blot i en psykisk sund version?

Henning Jensen
Henning Jensen
5 years ago
Reply to  Margrethe

Jeg er så gammel at jeg oplevede den tid. Og mit indtryk set tilbage er, at alle Mogens Glistrups gode meninger og intensioner, sparkede sig selv bagi, på grund af hans nul-skattepolitik og al hans snak om samme. Jeg kan godt huske enkelte af hans indvandringskritiske udtalelser, men det var slet ikke dem der dengang var fokus på, det var udelukkede hans “skatteunddragelse”. Det er eftertiden der har fundet alle Glistrups gode meninger og udsagn frem. Mogens Glistrup kørte de første år udelukkende på at vise hvor velhavende han var uden at betale skat. Og dertil kom at han var… Read more »

Steinadler
5 years ago
Reply to  Henning Jensen

Dette du her forteller minner meg sterkt om både Anders Langes Parti og Carl I. Hagens Fremskrittsparti som bygget på Langes innbrudd i gjeldende norsk “konsensus”. På grunn av vektleggingen av “nedsatte skatter og avgifter”, og en viss tendens til å overfokusere en ganske vulgær liberalisme så kom også, vil jeg påstå, partiets innvandringspolitikk tilsvarende til å få et “dårlig ry”, eller ihvertfall langt dårligere enn om det øvrige program hadde hatt en i det minste rent ytre sett sosial profil. Spesielt fordi det knapt fantes, og stadig ikke finnes stort, spor av vilje til å verne om hverken tradisjonell… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
5 years ago
Reply to  Margrethe

Steen synes smidt af sin egen blog 🙂
Så her er hans svar til Margrethe:

steen
Nej,
Glistrup var uhjælpelig. Han havde kørekort, men måtte køres rundt af
sin kone. Han kunne ikke koge et æg, uden at det brændte på.

Jeg har aldrig mødt ham, men Søren Krarups beskrivelse svarer til
mit eget indtryk. Han har kaldt ham “elskelig og godheden selv”, og det
svarer meget godt til mit eget indtryk.
Nogle kaldte ham psykopat dengang. En fuldstændig fejllæsning.

19
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x