11
okt
Seneste opdatering: 12/10-17 kl. 1723
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Tunesiske migranter lander i Agrigento på Sicilien 23.9.2017

Læser man danske og svenske journalister, er “flygtningekrisen” et overstået stadium. Læser de ikke udenlandsk? Den er knapt nok begyndt endnu. De næste 40 år vil op imod en milliard mennesker prøve at komme ind i Europa. Scenariet er enkelt: Kan vi ikke formå eurokraterne til at lukke først og fremmest Middelhavet, bliver Europa skyllet væk allerede i dine børns tid.

Italian foreign minister said Wednesday that migration seen in the Mediterranean ”is only the tip of the iceberg of an exodus that may end up being of Biblical proportions”. Alfano’s comments were made during his opening remarks of the conference to present the World Food Programme report

‘At the Root of Exodus: food security, conflict and international migration’ at the Italian foreign ministry. Alfano noted that, according to the report, in 2015 there were ”some 244 million people who migrated internationally, while the number of those suffering from forced migration – refugees, the displaced and asylum seekers – reached a peak of 65.3 million people” Italian FM warns of migrant wave of ‘Biblical proportions’ (Because of overpopulation, many people in East Africa consider moving to Europe.)

.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
AJansen
AJansen
5 years ago

Grensene må lukkes nå, Erdogan oppfordrer alle muslimske kvinner til å få minst 5 barn, Egypts befolkning øker med 2 millioner i året, og Nigeria skal doble sin befolkning på 10 år… vi vil se millioner prøve å krysse middelhavet., og landene i midt østen og afrika gjør ingen ting for å begrense befolkningen, Islam har en ordre om jihad ved barnefødsel… (Erdogan)

Peter Zichau
Peter Zichau
5 years ago

.”Because of overpopulation, many people in East Africa consider moving to Europe.”

Ja, de overvejer selvfølgelig ikke at lade være med at få så mange børn. Og skabe nogle samfund, der er værd at leve i..?!

invernes
invernes
5 years ago

comment image

Oerdoeg
Oerdoeg
5 years ago

Ett par italienska länkar med flera ilskna och förtvivlade kommentarer inunder. http://www.today.it/cronaca/migranti-alfano.html https://it.notizie.yahoo.com/alfano-esodo-migranti-rischia-di-essere-di-proporzioni-091514956.html Tra 50 anni o meno, i musulmani cacceranno il Papa da San Pietro. – Inom högst femtio år kommer muselmanerna att jaga bort Påven från Peterskyrkan. Caro alfano è la tua mancanza di cervello che è di proporzioni bibliche. – Käre Alfano, det är din brist på hjärna som är av biblisk omfattning”. Almeno facessero come noi,che non possiamo neanche più permetterci di mantenere figli…invece no,si moltiplicano come conigli e poi dovremmo mantenerli e dargli la cittadinanza noi! – Om dom ens gjorde som vi, som inte… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
5 years ago

“MUHAMEDANSK FOLKEVANDRINGSTSUNAMI” hedder det vel!

RNE
RNE
5 years ago
Reply to  Anders Bo

Eller “Barbarstormen” som Nostradamus benämnde det.

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x