14
okt
Seneste opdatering: 14/10-17 kl. 2353
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Islam er politik og laver politik. Moskéer er kimceller til et modsamfund”

Necla Kelek: Kulturernes kaos er omtalt her på bloggen sidste år, da Jens Ellekjærs forlag udgav bogen.

Japansk økonom: Sverige er ødelagt af indvandring

“hvordan redder man det?” Sverige er naturligvis ikke helt ødelagt, der er mere tilbage at ødelægge, men det kommer til at gå helt automatisk som demografien tipper. Kan politikere ødelægge et land uden at blive draget til ansvar? Måske. Valget i Sverige 2018 vil antagelig levere svaret på det. Det kan ikke komme meget senere efter 40 års fræsende destruktiv masseindvandring. “Multikulturen” er en gigantisk fejltagelse, alle kan se det, men ingen gør noget ved det. Vi dør med anstand, man skulle nødig være uhøflig. “Undskyld jeg dør,” lyder kræftpatientens sidste ord.

Svensk demokrati har været et trægt æsel, der har skullet drives frem med pisk. Svenske journalister har været de helt afgørende demokratistoppere. Selv politikerne har været underlagt dem, hvorfor journalisterne også hader de uafhængige medier mest. De taber magt, som ethvert præsteskab før dem. Internet ramte dem i nakken, og de er ikke kommet sig over det endnu.

De bryder sig ikke om det. “Hadesider” er en svensk opfindelse, men de rejser spørgsmålet: Hvordan kan man forsvare, at disse politiske aktører skal have statsmillioner og ikke andre? Snaphanen lever af læserbidrag, det er ikke bare anerkendelse, det er også frihed, for du er aldrig fri, hvis staten giver dig penge. Det er netop  aktualiseret i Norge.

Hege Storhaug er en vigtig stemme, men man skal huske, at hun er ikke fri til at sige, hvad hun vil. 1.8 mio kroner gør indtryk på enhver, det ville de også gøre på mig. Det er derfor, jeg ikke ville tage imod dem, hvis tilfældet bød sig. – Video 11 min. undertekstet på engelsk.

Japanese economics commentator Takaaki Mitsuhashi warns his fellow countrymen not to follow in the footsteps of Sweden and open their borders, lest it lead to their destruction.

Se også: Sverige har et dødsskyderi hver uge, Japan (127 mio indbyggere) har ikke haft et siden 2015.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
4 years ago

comment image

invernes
invernes
4 years ago

Informiere mich jeg skjønte ikke helt hva dette går ut på 🙂

Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
4 years ago
Reply to  invernes

Det er en interessant artikel om, hvordan pædagogikken ser raske drenges vilde leg som problematisk og undertrykker dem

invernes
invernes
4 years ago

Herregud 😮

InHocSignoVinces
InHocSignoVinces
4 years ago

Vi ved jo godt allesammen hvem der repræsenterer “pædagogikken” der. De sidste 60 års indædte had mod alt hvad der er maskulint er vel næppe gået hen over hovedet på de mere “vågne” dele af befolkningen. I USA smider man rask væk knægte som dem der på en længere varende Ritalin behandling, når de ikke opfører sig mere som piger. Så kan man jo også senere holde deres katastrofale karakterer op som argumentation for at favorisere pigerne til de højere uddannelser. Udover Ritalinen skal drengene så også klare sig igennem de kvindelige pædagogers medfødte ‘ingroup’ favorisering, hvor nylige undersøgelser viser… Read more »

Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
4 years ago

Mænd udsætter ægteskab til de tjener godt: En amerikansk undersøgelse finder, at blandt 30-34 årige mænd var mindre end halvdelen gifte, hvis de tjente 2/3 gifte. Konklusionen er, at hvis ikke mænd tjener en god og sikker indkomst er de tilbageholdende med at gifte sig. Så hvis vi på grundlag af denne undersøgelse vil gøre noget godt for de unges mulighed for at stifte familie , så skal vi føre de unge mænd frem, og ikke fastholde dem som hjælpere og assistenter, så de kan etablere sig med villa, volvo, vovse og kone og børn. Men slige kendsgerninger vil feministerne… Read more »

invernes
invernes
4 years ago

For min del kan gjerne Polen overta Sverige, landet er helt ødelagt av sinnssyke politikere og bare fremmede hærstyrker kan redde Sverige nå.

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
4 years ago

Idioterne i Sverige får bare hvad dom selv vil ha, nå måste vi andre bare sitte tilbake och se på at landet går under

Ulrika2
Ulrika2
4 years ago

Japanese Economist: Sweden was ruined by immigrants. Leder till Prison Planet med avskyvärda kommentarer!

RealCrazyWorld
RealCrazyWorld
4 years ago

Helt otroligt, 127 miljoner invånare i japan och ett mord 2015. Sverige är redan i helvetet!

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x