15
okt
Seneste opdatering: 15/10-17 kl. 1024
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Antiracisten og feministen Joakim Lamotte blev ‘racist’ overnight

(Hvis der ikke er lyd på, spil den her. Der er flere videoer fra samme lejlighed her.) Journalisten Joakim Lamotte er 39 år gammel. Efter visse begreber er han voksen, men det er han alligevel ikke helt. Medvind infantiliserer er, modvind gør en voksen. Nogle husker ham måske fra SVT Debatt & DR Debatten samsändning om feminism, hvor han mod danske debattører gjorde en mindre voksen figur. Men han er grundlæggende hæderlig. Han er en mand, der kæmper mod de illusioner, han er vokset op med, og det kan man kun beundre.

Hans forsvar for svenske voldtægtsofre har bragt ham i konflikt med den svenske utopi-venstrefløj, som er grundlæggende uhæderlig og virkelighedsbefriet. (Hans video om den voldtagne 12-årige pige, gik med god grund verden rundt.) Nu ser han sig anklaget for at være ‘racist’, fordi han insisterer på fakta – voldtægtsstatistikken, som i Sverige er mere end katastrofal.

I Danmark er racist-diskursen død for 10-15 år siden, hvilket ikke forhindrer, at visse sinker ikke har opdaget det. I Sverige er den døende, og Lamotte kan hjælpe den på vej, og det er ikke uden en tragisk underholdningsværdi.  Når den helt mister magten, er det slut med de regerende politikeres magt. De elsker religionen ‘racisme’, fordi de elsker deres egen magt. Joakim Lamotte er på vej til at indse det, lidt sent for en 39-årig, kan man indvende, men velfærdens børn går direkte fra puberteten ind i præseniet. Fra børnehave til plejehjem, så at sige. – Gå ikke glip af Angry Foreigners nyeste: – RETURN OF THE BATIKHÄXOR.

Fortovscafé, København 14.9.2017

mobilfoto

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Feliciano
Feliciano
4 years ago

Jeg skulle gjerne ha sett hva reaksjonen hadde vært om millioner med europeere hadde flyttet til Afghanistan, og levd på deres midler. Det hadde nok ikke vært så populært blant afghanerne.

Legg også merke til hvordan emigrantene bruker vår etikk og samvittighet mot oss. Helt forkastelig.
Vi europeere må begynne å bli mer kyniske, for å redde oss selv.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

Skal man le / skratta eller græde? EU udgiver håndbog i politisk korrekt “journalistik” – som om det var nødvendigt … 😀 https://www.journalisten.se/nyheter/ny-handbok-journalister-som-skriver-om-migration https://samnytt.se/eu-finansierad-handbok-ska-lara-journalister-rapportera-ratt-om-invandring/ JOURNALISTUTBILDNING En ny handbok för journalister verksamma inom EU har sett dagens ljus. Boken som har titeln ’Reporting on Migration and Minorities: Approach and Guidelines’ är framtagen av Internationella Pressinstitutet i Wien i samarbete med ett antal mediebolag och vill vara ett rättesnöre i ”etisk journalistik” och ”mot hatpropaganda” för den som arbetar med att rapportera om migration och etniska minoriteter. Boken, vars omslag pryds av en bild med migranter på en gummiflotte på Medelhavet, innehåller… Read more »

Lawrence
Lawrence
4 years ago

comment image

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

Meget interessant interview med den kendte historieprofessor Niall Ferguson – bedre kendt som Ayaan Hirsi Alis mand 😉 http://magasinetneo.se/artiklar/misslyckandet-kommer-att-fa-katastrofala-foljder/ Intervju: Niall Ferguson ”MISSLYCKANDET KOMMER ATT FÅ KATASTROFALA FÖLJDER” När Niall Ferguson besökte Almedalen i somras berättade medierna efteråt att han hyllat den svenska ekonomin. I samtal med Neo ger han en annan bild av Sveriges och Europas framtid. Sverige kan inte längre försvara sig militärt. Vi håller på att skapa en permanent klass av människor som aldrig kommer att kunna försörja sig. Städerna hotar att explodera i våld. Och alldeles för få vågar prata om problemen. Möt en av världens… Read more »

Gabrovitcs
Gabrovitcs
4 years ago

Afghankåta batikhäxor angriper Joakim Lamotte. Vederstyggligt.

Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
4 years ago

Bedstemoren med dreadlocks skælver af vrede. Hjemsendelsen truer deres hele tilværelse, deres livsindhold.

Margrethe
Margrethe
4 years ago

En voksen kælling, der står med rastafariniggerhår – christ. Hvor inderligt du end ønsker det, er du ikke neger og bliver det aldrig, uanset hvor grimt et hår, du anlægger dig. Dreadlocks er nuttet og sjovt til en 17-årig. Nogenlunde dér stopper det. Venstrefløjen er gået fra, at kunne påpege relevante problemer i samfundet til til at ligne den fallerede socialpsykiatri til forveksling. Eller er det hele den vestlige kultur, der er blevet til én stor socialpsykiatrisk sump?

InHocSignoVinces
InHocSignoVinces
4 years ago
Reply to  Margrethe

Har du aldrig lagt mærke til kønsfordelingen på gangene i gamle sort/hvid billeder fra sindssygehospitaler, og undret dig over hvor den overvægt af kvinder er henne, når man ser tilsvarende billeder fra sådanne institutioner i dag? Jamen, det ved du så nu. De er blevet radikal feminister, går rundt mellem os andre “normale”, og har høje stillinger i regeringer og akademia, hvor de hjernevasker den næste generation af unge kvinder til at blive lige så ulykkelige som de selv er. “Spøg” til side…43 til 46% af amerikanske kvinder er nu på en eller anden form for anti-depressiv medicin, og vi… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago

Hvilken relevans har dette mobilfoto? ?

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x