16
okt
Seneste opdatering: 16/10-17 kl. 0449
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Hvorfor skal min familie i helvede, bare fordi de ikke er muslimer?”

Morten Storm taler for Folkefest For Frihed, Jægerpris 2017. Fotos © Snaphanen.dk. Agent Storm – mit dobbeltliv i al-Qaida

Af Uwe Max Jensen

Så fik man læst Morten Storm ‘s biografi Agent Storm – mit dobbeltliv i al-Qaeda. Tre danske journalister har tidligere udgivet en bog om Morten Storm med titlen Storm – den danske agent i al-Qaeda.

Den ny bog har Morten Storm (kendt som Murad Storm, da han var muslim) skrevet i samarbejde med to tunge amerikanske journalister – Paul Cruickshank og Tim Lister – og her gøres der brug af en jegfortæller, hvilket gør historien om Morten Storms tumultariske liv mere intens. Et liv, der begyndte i en boligblok i Korsør, gik over boksetræning til arbejde som udsmider i byens natteliv og en tjans som cigaretsmugler for sin boksetræner Mark Hulstrøm og et prøvemedlemskab af Bandidos.

Herefter blev Storm (i et forsøg på at rette op på sit liv?) muslim, flyttede til London og blev salafist og endte på koranskole i Yemen, hvor han blev venner med imamen Anwar al-Awlaki, der siden blev en stor stjerne i jihadistkredse, fordi han talte fejlfrit engelsk. Endnu mere pludseligt, end Storm blev muslim, mister han sin tro og bliver agent for PET, MI5, MI6 og CIA, og som sådan deltager han i en operation, der har til formål at få slået sin mentor al-Awlaki ihjel.

Senere rager Morten Storm uklar med de efterretningstjenester, der i flere år har haft ham på lønningslisten, og han går til Jyllands-Posten med sin historie, hvilket selvsagt medfører, at han bliver mål for jihadister, og samtidig kniber det med PET’s lyst til at beskytte ham, da Storm har afsløret, at agenterne fra PET blandt andet bruger skatteydernes penge på dyre rejser, ophold på luksushoteller og besøg hos prostituerede.

I dag er Storm en slags selverklæret viking med thorshammer tatoveret på underarmen. I 2014 havde Trykkefrihedsselskabet inviteret ham til Folkemødet på Bornholm som gæst, og i sommers deltog han i Folkefest For Frihed.

Bogen om Morten Storm er blevet købt med henblik på filmatisering i Hollywood. På et tidspunkt var der planer om, at filmen skulle se dagens lys i 2017. Men det når man næppe. Personligt ser jeg frem til den scene fra bogen, hvor Morten Storm på bredden af Brabrand Sø nær Gellerupparken i Aarhus mister sin muslimske tro og smider sin fiskestang i vandet ledsaget af følgende råb:

“Fuck Allah, og fuck profeten Muhammed. Hvorfor skal min familie i helvede, bare fordi de ikke er muslimer?”

Morten Storm i Trykkefrihedsselskabet, marts 2014

2-March 29 2014 190

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Lenn
Lenn
4 years ago

“Hvorfor skal min familie i Helvede, fordi de ikke er muslimer?” sagde Storm. Det er netop djævelens store bedrag, at han enten får folk til at tro, at der ikke findes et helvede, eller at man undgår Helvede ved at være muslim. Begge dele er forkerte, for man undgår kun Helvede ved at tro på Jesus Kristus, derfor er der ikke én eneste muhammedaner i Himmelen, mens Helvede er tætpakket med milliarder af disse barbarer.

Henning Jensen
Henning Jensen
4 years ago

Hr. Steen.
Jeg har forsigtigt antydet det før, men vover alligevel at gøre det igen.
Dine kommentarer forsvinder når “Snaphanens” webside er færdigindlæst i browseren, og det gælder i flere af browserne. (Kan det være et flueben der mangler at sættes, eller lignende?)
Det er lidt ærgerligt, for det du skriver er som oftest meget relevant. F.eks. svarer du “latmask” i denne tråd, men svaret er væk når websiden er færdigindlæst.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago
Reply to  Henning Jensen

Ja, jeg har også oplevet det samme fænomen ved flere lejligheder 😉

latmask
latmask
4 years ago

Hur mycket vågar man tro på en person som har skiftat åsikter och levnadsvanor så många gånger? Han borde få bekänna färg litet bättre först.

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x