18
okt
Seneste opdatering: 18/10-17 kl. 2201
29 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Politistationen i Helsingborg i dag. Måske bygningskollaps haster mere at undgå

Der er gået hul på den svenske debat. Ikke alle intellektuelle er så bange for at deltage mere, men de ankommer til et tog, der er kørt for mange år siden. Det fosser igennem dæmningen, og ingen ved, hvad der er tilbage af den om bare et år eller tilbage af landet og etablissementet af de inkompetente fantaster, de kalder ‘politikere.’

Professor Stephan Hedlund kunne have skrevet det mest af dette for tyve år siden, som den hæderlige Jan Milld gjorde, men så havde han næppe været professor i dag jvf. en vis professor-Uffe. “Man tager sit parti.” Den Uffe, der er fhv. udenrigsminister, er udenfor pædagogisk rækkevidde. Se hvad han skriver idag. Hedlund skriver “Sveriges moraliska hybris har ett alltför högt pris”

Flyktingkrisen är på väg att i grunden förändra Sverige. Det mest oroväckande är att vi ännu bara befinner oss i början, och att ingen kan överblicka de fulla konsekvenserna på längre sikt. Bortom bördan på statens finanser, och den akuta krisen på bostadsmarknaden, har vi att se fram emot en ökande belastning på sjukvård och tandvård, som samtliga flyktingar har rätt till och kommer att behöva mycket av, på skolor som kommer att få ta emot stora skaror ensamkommande barn, på tolkar och lärare i svenska för invandrare, och på olika delar av vital infrastruktur.

Samtidigt är det nu Stefan Löfven som är statsminister, och som mest aktivt har bidragit till att locka mångfalt fler flyktingar till Sverige än till exempelvis Danmark. Han har visat stor förkärlek för att likt sin företrädare tala varmt om att ta ansvar. Kanske det nu är dags för den svenska valmanskåren att utkräva detta ansvar. Är statsministern redo att erkänna sitt ansvar för flyktingkatastrofen, och att ta konsekvenserna i form av att avgå? Eller skall han fortsätta att skylla på alla andra länder (utom Tyskland)?

Sverige – en fordobling af pensionsudgifterne

Johan Westerholm debunker en 33 sider lang rapport fra Pensionsmyndigheden, så alle vi ikke økonomer også kan forstå den på ti minutter. Det stabile Sverige er blevet et land, hvor hvad som helst kan ske. Hvad når pensioner og sociale ydelser ikke længere flyder i den kendte, linde strøm? De nulevende svenskere er rigmandens dumme børn, der formøbler familieformuen allerede i deres eget korte liv. Finansminister Magdalena Andersson vil forhøje pensionsalderen, men det er at pisse i trusserne, hvis hun stadig har nogen på.

I nat eksploderede en kraftig bombe af kilovis af sprængstof ved Polishuset i Helsingborg. Det ligger lige ved Zoegas kafferisteri, hvor der altid dufter så kraftigt af kaffe helt ud på vejen. Magnus Ranstorp kalder det ‘terror.’ Braget rapporteredes højt 7.2 kilometer væk, altså et pænt stykke udenfor byen. (video). Den kunne høres i Landskrona 25 kilometer borte. Kun fantasien sætter grænsen for de ulykker, svenske politikere har arbejdet på i 40 år. Pensionerna: Migrationens kostnader tydliggjorda

Pensionsmyndigheten fick i regleringsbrevet för 2017 regeringens uppdrag analyserat hur dagens migration, och den förväntade framtida migrationen, påverkar grundskyddet i pensionssystemet. Myndigheten har nu redovisat uppdraget till regeringen och de analyser som Pensionsmyndighetten redovisar ligger i helt linje med vad nationalekonomen Tino Sanandaji samt Ledarsidorna.se tidigare redovisat. Den migration som enligt såväl Alliansen som regeringsunderlaget skulle rädda pensionssystemet ser idag ut att tvärtom nästan fördubbla statens utgifter för garantipensionerna.

Den tidigare retorik som skulle motivera en hög migration och ett högt mottagande av utrikesfödda motiverades främst med att det skulle rädda såväl arbetsmarknad som framtida pensioner. Utfallet, och Pensionsmyndighetens prognos som bygger på data från SCB, tyder på motsatsen. Kompetensgapet för utrikesfödda att ta de jobb som finns är stort och de hamnar i arbetslöshet. Utan förmåga att bygga upp sitt pensionskapital leder detta till fördubblade kostnader för staten i framtiden.

Pensionsbomben briserar och såväl migrationens kostnader som överrullningseffekterna blir nu tydliga. Inledningsvis rullade staten över kostnaderna för migrationen på kommunerna. Nu rullar de tillbaka och fördubblar statens åtaganden i garantipensionssystemet.

Mere om bomben: Journalist: Er det ikke ret alvorligt?

Bombesprængningen er en magtdemonstration, af de alternative magter, der nu er plantet solidt i Sverige. Dette er for grundlæggende en analyse, til at nogen svensk journalist tør gøre den.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
29 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
4 years ago

De svenske politikere er rablende vanvittige!!..og jeg fatter i det hele taget ikke, at den svenske befolkning har stemt for sin egen udslettelse!!. For 30 år siden var det et dejligt homogent land, men er nu et Balkan x 2. Det kan vel kun ende med en borgerkrig eller at normalt begavede svenskere emigerere.

Charles Nielsen
Charles Nielsen
4 years ago

igen er den slettet.
Men så længe man har flere stemmer end kommentarer er det vidst ikke helt galt i det jeg skriver.
Så set det bare på igen.

heimevernet
heimevernet
4 years ago

Hvis professor Stephan Hedlund kunne ha advart for flere tiår siden, men ikke gjorde det, så har han sviktet sin rolle som professor. Enten det, eller så har professorer for svakt stillingsvern. I Norge mistet for eksempel en professor jobben sin fordi han bidro negativt til arbeidsmiljøet og ikke møtte opp til administrative møter. Det viser nettopp at stillingsvernet er for dårlig i Norge. Det er skadelig for samfunnet at de aller fremste blant oss ikke kan si det de mener uten å få problemer med myndighetene eller rettsvesenet. Hvordan skal samfunnet utvikle seg i positiv retning hvis ikke de… Read more »

Charles Nielsen
Charles Nielsen
4 years ago
Reply to  heimevernet

Du har ret i det du skriver.

Det gjorde professor Stephan Hedlund så ikke, det kunne være fordi, han ikke skulle ende som vores gamle Mogens Glistrup.
For han havde ret mht. Muhamedanske hedninger.

heimevernet
heimevernet
4 years ago

Måtte Mogens Glistrup hvile i fred. Tenk hvor godt vi kunne trives her i Skandinavia hvis Trivselspartiet har slått gjennom.

Charles Nielsen
Charles Nielsen
4 years ago
Reply to  heimevernet

Ja og Sverige Demokrater havde vundet det sidste valg i Sverige.
Rusland, Trump er ikke vore fjender, men derimod Hele EU.

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  heimevernet

Med godt kjenneskåp til uni i Sverige, er det likedant. Flere som hadde fullført/godkjent sin PhD måtte vente lengre med å få stillinger som proffer…de ble sømfart pga en del “uheldige” meninger..som ikke samsvarte med pk..som er de som styrer her også..ifra kindergarden til univ. Vet også noen jobber for at kunnskapsnivå skal være overordnet politikeres mening..blir spennende å se hvordan dette vil fungere. Egentlig en tragedie at lave kunnskaper/utbilding skal stå høyere enn PhD..bare fordi man er politiker..som oftest knapt har grunnskolen..derfor blir da land styrt deretter..se våran statsminister LØfven, knappast fullført svetsarkurs, men styre Sverige gjør han, men… Read more »

heimevernet
heimevernet
4 years ago
Reply to  sussebassa

Sett i ettertid ville det ha vært bedre om Löfven hadde sveiset uten sveisekurs enn å styre Sverige. Når Sverige kollapser vil Danmark føre en tofrontskrig og nordmenn vil bli drevet på havet. Hvis ikke de gamle fiendene Finland og Russland har gått sammen om å redde Skandinavia fra seg selv. Men Löfven er bare den siste i en lang rekke av folkefiender.

Charles Nielsen
Charles Nielsen
4 years ago

I dette udemokratiske land (Sverige), hvor alle partierne rottede sig sammen om, at holde SD ude, er det helt forventelig at sådan noget vil ske. Uansvarlig indvandringspolitik er og bliver udført, men det var dog ikke nogen Breivik type der fingererede bomben. Det var de importerede Hedninger det udførte den. Det kunne jo være at folket tog over, for denne lusede regering vil ikke den indfødte Svensker noget godt. Forsætter regeringen bliver den indfødte Svensker udskiftet med noget ross.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

Det begynder så småt at gå i den rigtige retning – desværre “bare lige” 30 – 40 år for sent ;-( https://www.bt.dk/udland/ny-lov-i-canada-forpligter-borgere-til-at-vise-deres-ansigt Ny lov i Canada forpligter borgere til at vise deres ansigt Provinsen Quebec i Canada har vedtaget en lov, der nægter borgere med tildækket ansigt offentlige tjenester. Montreal. Politikere i Quebec i Canada har vedtaget en lov, der forpligter borgere i den østlige provins til at vise hele deres ansigt, når de giver eller modtager offentlige tjenester. Det oplyser provinsens premierminister, Philippe Couillard, ifølge nyhedsbureauet AP. – Princippet, som jeg tror, de fleste canadiere er enige i, er,… Read more »

Observant55
Observant55
4 years ago

En ganska typisk artikel för att komma från Stefan Hedlund. På nittiotalet skrev han mycket om Rysslands snara kollaps men tystnade när Putin kom till makten.
Nu fantiserar han inte längre om en rysk systemkollaps utan om en svensk. Gemensamt är bristen på konkreta fakta och en oförmåga att närmare analysera de händelser han så valhänt försöker beskriva.

Han verkar dock ha fått en ny publik så i slutändan är det väl bara att gratulera professorn till ett andra liv i offentlighetens ljus.

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
4 years ago

PK vitenskab, inte for folk med en IQ mye over 60, altså mye bra læsning for Svenske politikere

Charles Nielsen
Charles Nielsen
4 years ago

Det var forventelig.
Skriverkarlene har da givet noget af et hop i stolen, da de hørte drønet.
Sverige ligger som de har redt.
Hvornår tager folket over, forhåbentlig meget snart og får skadedyrene UD.??

samuelafugglas
samuelafugglas
4 years ago

Vi kan lugnt sätta en hundring på att “svenssons” i Sverige röstar på på Löfven (socialisterna) 2018. Svensson´s är inmutad sedan flera generationer och får aldrig råd (ekonomiskt) att rösta på “något” annat!
Det törs inte våra korrupta media tala om för medborgarna!

heimevernet
heimevernet
4 years ago
Reply to  samuelafugglas

Er det hemmelig valg i Sverige? Jeg hørte at man setter stemmesedlene utenfor avlukket med den hensikt å bedrive moralsk utpressing. Hvis en velger tar med seg alle stemmesedlene inn i avlukket, så vet de andre i lokalet at her er en umoralsk person. Moralsk utpressing kan fort bli til trusler om vold i disse mafiatider.

Felix Krull
Felix Krull
4 years ago
InHocSignoVinces
InHocSignoVinces
4 years ago

Nu med hensyn til Stefan Löfven: Hvor mange gange skal en person løbe hovedet ind i en væg, før man kan begynde at tale om at individet sansynligvis lider af en eller anden form for retardering?

ɱØяñιηg$ʇðя ©™

Istället för en klap på bron så hade jag hellre sett det här.
comment image

Anna Svensson
4 years ago

Det är ju så våra politiker vill ha det “nya” Sverige.

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  Anna Svensson

..Nei Anna, det fins også dom ..SD som vil ha tilbaka det gamla Sverige, med folkhemmet mm, och på siste målinger var dom Sveriges størsta..och vinner stendig terreng for sin politikk, så håpet om å typ återvenda er ju der…med många justeringer/opprydding som er helt nødvendig..kommer å bli en kjempejobb for SD..Åkesson..Sveriges enda hop.

Anna Svensson
4 years ago
Reply to  sussebassa

Du är fortfarande optimist, jag har – efter alla år av hopp – nu mer eller mindre gett upp. Du ser ju hur SD fortfarande behandlas och vad beträffar valet, så skulle jag inte utesluta valfusk heller. Det görs allt för att förstöra Sverige för gott, tyvärr.

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  Anna Svensson

Kjære Anna..jag forstår det så godt, men…om man inte er optimist, iallaf lite, så blir ju hele hverdagen så trist…jag er vel typen “håp i hengande snøre”..gir meg inte typen..och når det gjelder SD`s fremganger..superoptimist..som skyldes alla positive fremganger som er fakta. Vi er godt rusted ifht valfusk, som vi er 100% sikre på vil skje…vi har ju med leftiser/sosser å gjøra..så uhildede valobservatører er et must, samt god kontroll ellers på at det finnes valsedeler på vart enda vallokal..”fotfolket” og troskapen til SD er høg, så fusk vil bli snapt oppdaget..och dermed rettet opp/anmeldt. Om inte SD får stor… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago

Folkhemmet Sverige => failed state Sverigstan

KnudMadsen
KnudMadsen
4 years ago

Det er snart længe siden, vi har hørt David Trads forklare om de fantastiske rigdomme og anden salighed Sverigstan opnår ved muhamedanernes indmarch

Rune Hansen
Rune Hansen
4 years ago
Reply to  KnudMadsen

Det er fordi, han er travlt optaget af at svine Pernille Vermund til.

Anna Svensson
4 years ago

Skönt att även en expert kom fram till det vi ändå visste.

Rune Hansen
Rune Hansen
4 years ago

Imponerende, at det skal læses i The Independent i betragtning af, at Sultan Muhammad Abuljadayel lige har købt mellem 25% og 50% af aktierne for mere end £100m.

29
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x