22
okt
Seneste opdatering: 22/10-17 kl. 2345
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Der er et par forbehold at tage. Ovre i madammesamfundet, både østpå og vestpå (USA), beskylder nu alle og enhver hinanden for seksuelt misbrug, lidt som det har været på mode med mellemrum, at småpiger beskyldte deres fædre for voldtægt og fik dem i dømt lange fængselsstraffe uden grund. Der er en kollektiv psykose igang, især i Matriarkatet. Journalisterne (det er også kvinder) hviner af begejstring. “Det här är en revolution.”

En af de kuede svenske mænd, har udtalt sig “sexistisk, racistisk og homofobt,” og skal i terapi. Matriarkerne fortsætter islamimporten, de hverken kan eller tør se sammengængen med de katastrofale voldtægtstal.

Det andet forbehold er, at “voldtægt” ikke er noget eksisterende begreb i islam. En muslim kan ikke voldtage, for begrebet findes ikke. Måske har den tunesiske, fhv. salafist Henda Ayari bare været Ramadans lovformelige slave, eller de har haft et fuldt lovligt én-times-ægteskab.

Rent lokalt kan man spørge sig, om “den perverse guru,” som hun kalder Ramadan, har efterladt nogle ulykkelige danske slavepiger i Politiken, P1- Krogerup-segmentet? Spring ud og let jeres hjerter. Har rockidolet dyppet snablen i en dansk slavetøs, er det formentlig frivilligt, men hvad ved jeg om Krogerup Højskole, andet end at det var ‘sex, drug & rock’ roll’ i en nødtørftig fernis af kulturradikalisme, en illusionernes feriekoloni.  The Former Salafista vs. Harvey Ramadan, Prominent Muslim scholar Tariq Ramadan accused of rape, sexual assault in France

Hvornår skal de hjem?

Akademiingeniør Ole Færch skriver i Nordjyske den 22.10 (lettere forkortet)

Hvornår skal de hjem, de syriske immigranter, som i sommeren 2015 strømmede ind i Danmark, efter at de havde opholdt sig i Tyrkiet i årevis, men gerne ville have bedre leveforhold?

21.000 asylansøgere blev det til, 6000 i 2016 og 2017 bliver sikkert det samme, i stor stil fra Syrien. Statsminister Lars Løkke Rasmussen lod grænsen til Tyskland stå åben, selv om Schengen-aftalen kun gælder EU-borgere. Alle kunne afvises uden at bryde én eneste konvention. Hver eneste immigrant – de er ikke flygtninge – koster årligt ca. 250.000 kr., så Løkkes regning til danskerne lyder på 8 milliarder årligt, ca. 24 milliarder for tre år.

Løkke sagde i 2015, at immigranterne blev en katastrofe for det danske velfærdssamfund, hvis ikke de arbejdede i den korte tid, de skulle være her. Det gør de ikke.

Løkke udskød familiesammenføring fra ét til tre år. Til sommer er de tre år gået. I løbet af kort tid kommer 100.000, det bliver en kolossal belastning. Alle offentlige systemer er som følge af tilstrømningen under voldsomt pres.

Det bekymrer ikke Løkke. Ved Folketingets åbning bød han – selvfølgelig møntet på kommunalvalget – fremmede velkomne, hvis de vil arbejde, vel vidende at de bliver sociale klienter i indvandrerghettoer.

Han siger, at han vil han stoppe tilstrømningen, reelt gør han det modsatte. Utroligt at Dansk Folkeparti finder sig i ham. Løkke hævder, det går godt, men det er verdenskonjunkturerne der giver medvind. For syns skyld indførte han grænsekontrol, der ikke stopper asylansøgere. Han siger, at han vil løse ghettoproblemerne, rent bluff, evnen til at se, hvad der er rigtigt, er lige så stor, som da han som ung drog til Afghanistan med en kuffert fyldt med dollar til Taliban, som vi er i krig med. Eller da han stod for kommunalreformen, der kostede 20 milliarder kroner og fik kommunerne til at fungere dårligere.

Der er fred i det meste af Syrien. Syrerne skal ikke familiesammenføres, men samles i centre og sendes hjem til genopbygningen. Stop asylbehandling. Drop loven om familiesammenføring.

Syrerne skulle aldrig være lukket ind, de er blot sunnier, der er i krig mod shiaer. Havde vi pligt til at lukke tyskerne ind, efter at de havde massakreret Sovjetunionen?

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
4 years ago

Når man skriver et læserbrev, skal man tænke over, at det ikke bliver for langt som dette. Folk taber hurtigt interessen, så bliver det kun de allerede “frelste”, der læser det hele,

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

17-årig sårer flere med økse i Schweiz

Teenager bevæbnet med økse gik til angreb på forbipasserende i en lille by i Schweiz. Flere meldes såret.

SØNDAG D. 22. OKTOBER 2017 KL. 23:09 – OPDATERET SØNDAG D. 22. OKTOBER 2017 KL. 23:45

https://www.b.dk/globalt/17-aarig-saarer-flere-med-oekse-i-schweiz-0

Fred Land
Fred Land
4 years ago

Hvornår skal de hjem?
De flytter når bunden er skrabet, flytter til en ny habitat hvor det findes en ny fødekæde at udnytte.
Det ligner faktisk lidt om hvordan græshopper migrerer.

Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
4 years ago

Tariq Ramadan, er det den Tariq Ramadan, som socialdemokraten Mogens Jensen læste og fik visionen om Euroislam fra, som han propagerede for knap 10 år siden?

https://nordjyske.dk/nyheder/graenseloes-naivitet/d34ddf10-319f-4f8a-92eb-a06261efb1ca

Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
4 years ago

Din kommentar kommer kun kortvarigt frem, men ja, Mogens Jensen “viser noget makabert om talentreserven i dansk politik”

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

Manden er jo en fuldstændigt uvidende, lallenaiv islamlefler 😉 Gad vide, hvad MJ synes om Socialdemokraternes pludseligt forandrede syn på den uønskede masseinvandring af uintegrerbare muslimske “kulturberigere”, krævende ballademagere, groft kriminelle og hadefulde og intolerante fanatikere med nul respekt for det danske samfund, danske og vestlige værdier, kultur, love og demokrati samt den ufrivillige værtsbefolkning af “urene vantro”? http://jyllands-posten.dk/protected/debat/kronik/article4407183.ece KRONIK 23.06.2010 KL. 03:01 Gør plads til islam i Europa Det er realistisk at forestille sig fremkomsten af en særlig europæisk islam. MOGENS JENSEN, SOCIALDEMOKRATERNES KULTURORDFØRER OG MEDLEM AF EUROPARÅDETS PARLAMENTARISKE FORSAMLING I dag skal parlamentsmedlemmer fra Europarådets 47 medlemslande diskutere… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

Mere af MJs oprindelige “Gør Plads til islam i Europa”-kronik herunder ( desværre ligger hele kroniken nu bag JPs betalingsmur – hvorfor mon? 😉 ) – det er jo fuldstændigt ufatteligt, hvor dybt naive, kriminelt uvidende, virkelighedsfjerne, ligeglade, totalt handlingslammede og groft uansvarlige en meget stor andel af vore gloriepudsende politikere, EU-fantasterne, Europarådet og de hjemlige selvbestaltede “eliter” har været, når man nu ser denne omgang hjernedødt vås og blåøjet ønsketænkning med fuld skrue i bagklogskabens klare lys her 7 år og masser af ellers undgåelige katastrofer, mord, æresdrab, overfald, voldtægter, trusler og islamistiske terrorhandlinger senere. http://www.uriasposten.net/archives/15637 23. juni 2010… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

Europarådet gør alt for at tækkes islam https://www.kristeligt-dagblad.dk/debat/europar%C3%A5det-g%C3%B8r-alt-t%C3%A6kkes-islam 23. august 2007, kl. 1:00 Af Hans Hauge BLASFEMI-BEGREBET: Europarådet har til hensigt at genindføre begrebet blasfemi. Det gør man for at tækkes islam, for blasfemi eksisterer reelt ikke mere for kristne og jøder Europarådet repræsenterer ikke politiske forskelligheder, men ensidig politisk korrekthed. For at skjule ensidigheden hylder det mangfoldigheden. Det har nu udsendt endnu en erklæring: en Provisional edition med titlen: Blas-phemy, religious insults and hate speech against persons on grounds of their religion. Recommendation 1805 (2007). Hvad handler den om? Da blasfemi ikke eksisterer længere, kan det ikke være om… Read more »

Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
4 years ago

Hvis man tror, at man har mødt den største klovn, tager man fejl. Naturlov: I politik er der altid en større klovn.

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago

SkrigeSkinken & Sjuss er det århundredes STØRSTE populister.

T. Snorrason
T. Snorrason
4 years ago

Jeg hjælper gerne Disqus:

svar fra:
steen
Det
skulle da ikke undre mig. MJ er en kvalificeret idiot, han er en af de
få, der overhovedet anvender ordet “islamofobi”, og at han overhovedet
blev minister, viser noget makabert om talentreserven i dansk politik.
Det er i hvert fald den Ramadan, der overfor Sarkozy foreslog et midlertidigt stop for stening i islam
https://www.youtube.com/watch?v=3doz617wpOU

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x