25
okt
Seneste opdatering: 25/10-17 kl. 1519
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jeg har på min reol godt tyve svenske indvandringskritiske bøger fra de sidste tyve år. Indholdmæssigt er de forskellige, men de har haft samme skæbne allesammen: Ingen anmeldelser i MSM, biblioteker har nægtet at føre dem, forlag og boghandlere har nægtet at udgive og sælge dem. Det skulle ikke læses, det var meningen med det, og så konsekvent blev den officielle politik gennemtrumfet i Sverige. Dette kunne næppe tænkes i noget andet vestligt land, at et etablissement i den grad taler med én stemme. Det er psykologisk interessant, men politisk har det vist sig aldeles uholdbart.

Karl-Olov Arnstberg, Ingrid Björkman, Julia Caesar, Ingrid Carlqvist, Mats Dagerlind, Kajsa Ekholm Friedman, Marika Formgren, Jonathan Friedman, Anna Hagwall, Jan Milld, Gunnar Sandelin, Jan Sjunnesson

I PRISET berättar tolv av Sveriges mest kända och genomtänkta kritiker av massinvandringen om vad det kostar dem att stå upp för det egna landet och det egna folket – det självklara för de flesta folk i världens alla länder – men inte i Sverige. Här kallar överheten dem för främlingsfientliga, högerextrema och rasister, ja till och med nazister.En ny bok från Debattförlaget

Kasper Støvring: Mord og voldtægt i det svenske tusmørke

At følge udviklingen i Sverige er som at bevidne et gigantisk trafikuheld

Et interview med forfatteren til “medborgerrapporten om voldtægt,” Joakim P Jonasson

Sverige ligner et normalt land. Man går på arbejde, børnene går i skole, parlamentet virker, osv. Men noget er samtidig helt, helt galt. At følge udviklingen i Sverige er som at bevidne et gigantisk trafikuheld. På afstand ser det ikke ud af meget. Man lægger måske mærke til et langt bremsespor på vejen, nogle biler står på tværs, bilhorn tuder, og mennesker er samlede omkring ulykkesstedet. Men kommer man tæt på, flyder det med blod, kødstumper hænger i klaser, der er glasskår overalt, skrig og jamren lyder, og folk er i panik.

Hvad er det andet end en luciferisk kraft, der stråler på dunkel vis i dette moderne mareridt? Den humanitære stormagt glider ned ad slisken ind i det mørke, der kaldes masseindvandring, og her roder man så rundt blandt tørre ben i et land, der engang var et fredeligt samfund, der blomstrede med tillid og tryghed som i en rosengård, men i dag i store træk synes dødt og mere og mere ligner den ghetto, der ironisk nok har navnet Rosengården.At læse om Sverige er som at bevæge sig ind i drømmens grå tusmørke. Kan det virkelig passe?

At de ikke gør det er et tegn på, at noget er helt galt. Trafikuheldet er meget større, end vi aner.Mord og voldtægt i det svenske tusmørke

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
4 years ago

Hvorfor er ældre og midaldrende skandinaviske kvinder så vilde med asylansøgere? Jeg så her til aften på SVT, hvordan svenske kvinder var fuldstændig opslugt af at lære asylansøgere svensk. Det samme kan jeg se på mit lokale bibliotek, hvor ældre kvinder sidder og underviser asylansøgere i dansk. På Langeland blev en 52 årig kvinde ansat på et asylcenter dømt for at have haft sex med en asyl-dreng. Kan de ikke tænke så langt, at de er med til at undergrave vores engang så velfungerende homogene samfund? Flygtningene skal ikke være her permanent, men hjem og genopbygge deres lande ligesom de… Read more »

torstein
torstein
4 years ago
Reply to  Ferd Ed Sa

Skandinaviske kvinner svulmer over av ømhet for de undertrykte, de forfulgte, de fengslede; og
i amerikanske fengsler sitter dødsdømte og mottar kjærlighetsbrev, invitasjoner og frierier fra nettopp, kvinner…

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
4 years ago
Reply to  torstein

Kunne det tænkes, at Merkel var i sin ægløsningsfase, da hun sagde “Wir Schaffen das” til millioner af migranter fra Mellemøsten og det samme da Udenrigschef Mogherini sagde, at Islam var en del af Europa.

Steinadler
4 years ago

. At følge udviklingen i Sverige er som at bevidne et gigantisk trafikuheld. På afstand ser det ikke ud af meget. Man lægger måske mærke til et langt bremsespor på vejen, nogle biler står på tværs, bilhorn tuder, og mennesker er samlede omkring ulykkesstedet. Men kommer man tæt på, flyder det med blod, kødstumper hænger i klaser, der er glasskår overalt, skrig og jamren lyder, og folk er i panik. Hvad er det andet end en luciferisk kraft, … ‘[… In Sweden], a human is but a moving dot, obeying laws, patterns and forms in the midst of a traffic… Read more »

achantus
achantus
4 years ago
Reply to  Steinadler

Det minner meg om det totalitære demokratiet Toqueville advarte mot i sin bok om demokratiet i Amerika. Der traff han spikeren på hodet.

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
4 years ago

De første som står op mod galskaben, bliver af staten kaldt terrorister, og staten vil behandle dem som terrorister, men historien vil kalde dem hvad de er, Helte og frihedskæmperer

sussebassa
sussebassa
4 years ago

Nå kaller ju Sveriges statsminister i sjelvaste riksdagen at SD er et nazisistisk parti, sagt det flere gonger.. sjelv om sossernas historie bekrefter at dom sjelva er/var det..WW2.,och fortsetter, samt at hans morfar och mor var aktive nazzer..derfor sa vi SD anhengere endeligen nær Åkesson tok igjen med ” det var inte oss som stemplade Juder i juders pass…LØfvens kom var “der traff jag en øm tå”…man merker tydeligen et inteligensnivå..men utifra opptak ble han klart tatt på sengen..och alle vi SD anhengare nød det.

Fred Land
Fred Land
4 years ago
Reply to  sussebassa

Problemet er vel ikke Stefan Löfven alene, problemet er jo alle de der stemmer på ham og hans parti.
Det samme gælder vel over en bred front.
Det er faktisk patetisk at se politikerbashing på samlebånd i et demokrati.
Hvis +30% lægger en blank stemme i valget, kan ingen kommende regering hævde legitimitet.

Mit syn på dagens demokratiske orden, har faktisk falmet ret så meget.
Hvem skal få stemme?, kvinder børn og indvandrere?
Der bør stilles krav for valgret og at blive valgt.

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  Fred Land

..fattar ju det…klart alla skjeggbarn/illeg/økoinn med avslag, men inte lemnat landet får bidrag..och alla dom andre sosialbidragsmottakere…klart dom stemmer på hans parti alltid gjort..Det som gjer honom makt. Tja, om man forholder seg til fakta..siste målinger viser klart at SD er Sveriges største parti, och med dagligen typ anarki, er konsekvenserna at SD kommer å øke mere..få regjering i 2018..et samarbete med M kan også aksepteras bare vi får Ut sosserna av Sverige, før landet blir totalt ødelagt for innvånerne, barn och barnbarn..och en stor fare for sine naboland..men det har ju egentlig aldrig brydd sosserna, hva dom steller til… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago
Reply to  Fred Land

Du vælger jo netop hverken til eller fra, ved at stemme blankt!

Fred Land
Fred Land
4 years ago
Reply to  Anders Bo

Det er jo ikke ‘sofaen’ men en blank stemme der ikke som sofastemmer fordeles i forhold til forskellige partiers procentuelle stemmeandel.
Derimod er en blank stemme en tilkendegivelse af att den personen ikke anser der findes egnede partier eller politikeren der er værd at stemme på.

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x