29
okt
Seneste opdatering: 30/10-17 kl. 1529
30 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Et portræt af svenske politikere med hovedet under armen og Åsa Romson, der græd

Thomas Gür skriver:

Mycket sevärt… och kommer att ytterligare spä på den rättmätiga skepsis som man som medborgare kan ha gentemot de ytterst ansvariga – de naiva, de okunniga, de självgoda, de fega, de verklighetsfrånvända och de faktafobiska.

Fortællingen om Sverige og migranterne siden 1975, er historien om illusionerne, som brast. Det er historien om fantaster og idealister, som smed al forsigtighed overbord. Det er et portræt af tre politikergenerationer, mere end af de ydre årsager, nemlig at EU nægtede at overholde sin del af Schengen-aftalen og tilmed skammede de lande ud, der lukkede Balkan-ruten. Det står mere og mere klart, at EU vil nationalstaterne til livs ved at opløse deres folk. Hvordan kan de EU positive partier forsvare det?

Og så skal man huske, at effekterne af 2015 ikke er slået igennem i Sverige endnu. Næste år går forsørgelsen af de 165.000 over på kommunerne, hvilket betyder forhøjede skatter og endnu dårligere velfærd. Hvad sker der, når den næste lavkonjunktur sætter ind?

Den egentlige regning til svenske skatteydere, er ikke ankommet endnu, og opløsningen og voldeliggørelsen af Sverige har endnu ikke nået sit maksimum. Det er en film, for os der har fulgt elendigheden hele vejen, og historien er slet ikke slut.

Vil Sverige eksistere i år 2100? Jeg tør ikke svare på det. Måske lå det i kortene, at et land der ikke havde kendt krig i 200 år, skulle gå under af idealisme. De kommende, svære problemer, vil alle være selvskabte.

Det er mentalt, en nation først dør. Sverige var gammelt og træt, det ville ikke længere forsvare sig selv i virkelighedens verden. Den rige fars forkælede børn opgav og formøblede hele arven. Fantaster valgte fantaster som ledere, og som man ved, er migrantkrisen er knapt nok begyndt endnu.

Filmen er et afslørende selvportræt af dårskab og amatørisme. Fredrik Reinfeldt nægtede at medvirke, og det forstår man så godt. Han har tabt, ikke til mig og ligesindede, men til virkeligheden. Disse politikere er skyld i, at omkring 1000 svenskere har mistet livet til ‘multikulturen.’ De hører hjemme i en retssal.

Hvad har de at sige til deres forsvar? De bør naturligvis retsforfølges for medskyld i mord og hundredetusinder af voldtægter, hvis den meget hyldede “rättvisa” findes. Det gør den næppe. De skyldige kommer til at undslippe deres vel fortjente straf.

Han finder givetvis nogle andre, der stadig har tillid til ham og er villige til at betale ham en million-løn. Han, denne Quisling, fandt endda en ny kvinde, der ville gifte sig med ham. Prostitution er flere ting end svensk politi lige forfølger. Dokumentärfilm. Tvärvändningen – om svängningen i flyktingpolitiken 59 minutter, sendt på SVT igår d.28.10.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
30 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
jävla skitsamhälle
jävla skitsamhälle
4 years ago

Om Donald Trump istället hade varit Danmarks statsminister så hade danskarna byggt en mur som svenskarna hade varit tvungna att betala. Tyvärr så har danskarna ingen landgräns mot Sverige så det får istället bli Øresundsbron.

Peter Zichau
Peter Zichau
4 years ago

Når man studerer de ledende svenske politikere, som medvirker i SVT-programmet, leder det tankerne hen på et elevråd i en lille jysk provinsskole. Det er simpelthen fantastisk, som uvidenheden lyser ud af dem. Men desværre er sandheden meget værre. Sverige er et konsensus land, bestående af tøsedrenge og piger. Som Sabuni så rigtigt siger det, skal der bare det mindste lille vindpust, fra opposition eller medier til for, at idioterne bøjer af. Alle vil de fremstå pæne og nydelige, uanset hvad de så måtte udsætte landet og dets borgere for. Nu ligger de som de har redt. Og eftertiden vil… Read more »

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
4 years ago
Reply to  Peter Zichau

Idioterne vet nå hvilken vei vinden blæser, en kann lese i politiken.dk at det er de hvite nationalister som ødelegger vesten, PK segmentet ser nå hvad deres mangeårige politik har medført, et EUSSR i kaos, så nå forsøker de at gi deres motstandere skylden, bare vi inte går tom for reb, når tiden kommer

nadacomprende
nadacomprende
4 years ago
Reply to  Peter Zichau

Ta det djävligt lugnt. Tösedreng kan du vara själv. Kampen är igång.Håll stilen!

Gabrovitcs
Gabrovitcs
4 years ago
Reply to  nadacomprende

Feminister och beta-hannar styr nu i Sverige jämte en stor femtekolonn av Afghankåta batikhäxor. Det blir andra bullar av 2018.

jävla skitsamhälle
jävla skitsamhälle
4 years ago
Reply to  Peter Zichau

Finns egentligen ingen anledning för er danskar att ödsla energi på nånting som visar sig vara ett land enbart på papperet och som kallas Sverige.

KnudMadsen
KnudMadsen
4 years ago

Der er mange danskere, som er meget bekymrede for Sverigstan. Ikke alene holder vi af ursvensken, men vi er også meget bange for, hvad der sker, den dag, hvor landet for alvor blive helt overtaget af muhamedanerne. Vi er jo nærmeste nabo! 🙁

jävla skitsamhälle
jävla skitsamhälle
4 years ago
Reply to  KnudMadsen

Svenskarna är så naiva och inskränkta att de skiter fullkomligt i vad som händer i deras land och kan gott förtjäna den här utvecklingen som pågår. Svenskar förtjänar varken demokrati eller välfärd med andra ord. Men vad förväntar man sig av ett land som inte har varit i krig på över 200 år? Danskar, norrmän och även finnar har en historia som inte sträcker sig alltför långt tillbaks. Vi svenskar har mångkultur, socialdemokrati och feminismen och sånt trams. Sverige har kommit att likna en aidspatient på 1980-talet som är tvungen att sitta i ett isolerat rum för att inte smittan… Read more »

InHocSignoVinces
InHocSignoVinces
4 years ago

Jeg har tilbragt nogle af min barndoms og ungdoms lykkeligste stunder i Sverige, og kan forsikre dig om at det er med den dybeste fortvivlelse, at jeg nu ser hvad der sker med jeres smukke land og dets indbyggere.

Fred Land
Fred Land
4 years ago

Så længe flertallet af de svenske stemmer på elendighederne og ikke anvende sine grundlovsfæste rettigheder i demokratiske valg, vil der ikke blive nogen forandring.

Fred Land
Fred Land
4 years ago

Det er jo ikke Raket (Madsen) videnskab at konstatere at Sverige og DK for den sags skyld ligger som de har redt.
Forøvrigt anser jeg ikke kvinder burde ha stemmeret!
Bare se hvilke kvidrende pubertale høns der findes i vores parlamenter.
Men igen; hvis vælgerne vil ha en ‘hengård’ fyldt med børn og præmenstruelle kastrater, så vær så god, valget er dit og mit.

jävla skitsamhälle
jävla skitsamhälle
4 years ago

Om några år finns kanske inte Sverige längre.?

Fred Land
Fred Land
4 years ago

Sverige vil nok findes, sådan rent geologisk og geografisk, men hvordan vil flaget se ud om 25 år?
Blå og gul med en halvmåne i centrum?

jävla skitsamhälle
jävla skitsamhälle
4 years ago
Reply to  Fred Land

Det är guds straff för att svenskarna inte kan ta hand om sitt eget land.

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
4 years ago

Jeg fatter heller ikke, hvad der er sket med det engang så enestående dejlige land. De største idoler i min ungdom var Bjørn Borg, Mats Wilander, Stefan Edberg, Ingemar Stenmark, Gunde Swan, Tomas Wasberg etc.. Man glædede sig til at holde ferie i Sverige. Det gør man ikke mere.

brozak
brozak
4 years ago
Reply to  Peter Zichau

Men hvor var de inteligente og DERES ansvar?

RealCrazyWorld
RealCrazyWorld
4 years ago

Sverige har redan gått under, ingeting fungerar ju! Ingen lyder lagar längre! Varken regering eller kommuner, och svenskarna har inte fattat det än!

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  RealCrazyWorld

..nåja SD er nå Sveriges største parti på siste målinger.. och har økt varje mnd, så nogot har då svenskerne fattat..

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
4 years ago
Reply to  sussebassa

Husk nå at 50% av stemmerne inte er nok i Sverige

sussebassa
sussebassa
4 years ago

..hm…men om man samarbeider med M, då blir det mer, som jag tror kommer å skje..dom nærmer seg ju SD`s politikk alt mera.

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
4 years ago
Reply to  sussebassa

Ja blir spendende at se, hils grisen

sussebassa
sussebassa
4 years ago

..grisen..mere like en padde, och like sleip.
Så en tegning av han som padde, och det var skremmende likt..glemmer den aldrig.

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
4 years ago
Reply to  sussebassa

Tenkte på profil grisen

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
4 years ago
Reply to  RealCrazyWorld

Der er vel tale om anarki og generel opløsning i Sverige, når kriminelle bander begynder at føle sig så magtfulde, at de tør angribe politistationer med bomber og kasteskyts. Både politistationen i Helsingborg og Växjö er blevet udsat for omfattende hærværk. Det var utænkeligt for 20 år siden.

jävla skitsamhälle
jävla skitsamhälle
4 years ago
Reply to  RealCrazyWorld

Regeringen är nog dom sista som kommer att förstå det hela.

jävla skitsamhälle
jävla skitsamhälle
4 years ago
Reply to  RealCrazyWorld

comment image

MagnusH
MagnusH
4 years ago

Förutom de 165 000 som kom till Sverige 2015 tillkommer deras anhöriga som har uppskattats till 350 000 personer.

30
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x