31
okt
Seneste opdatering: 31/10-17 kl. 2114
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Svenske kvinder er multikulturens ‘collateral damage.’ 4242 svenske voldtægtsdomme gennem 5 år.

Komplett källdata some använts i studien Sexualbrottslighet bland män födda i Sverige och i utlandet, Publicerad 23 oktober 2017. Antal filer: 4242

BRÅ under ledning av Erik Olof Wennerström har mörklagt vad det svenska folket har utsatts för och detta bryter mot FNs stadgar om informationsfrihet – ett grovt folkrättsbrott. Sexualbrottslighet bland män födda i Sverige och i utlandet – Joakim P Jonasson

Det er lige lykkedes Sverige at komme igennem ti dages Hollywood-inspireret debat om sex-chikane, uden med ét ord at nævne den voldtægtsepedemi, Sverige har importeret i 40 år, og som nu har resulteret i 6.700 anmeldte voldtægter om året plus mørketal faktor 10, altså 67.000 voldtægter om året, 190 voldtægter hver dag (!) De fleste henlægges eller bliver aldrig anmeldt.

Det har altså været en af disse typisk, svenske pseudodebatter, journalister og politikere elsker. De er populære, fordi ingen risikerer at komme til skade, og fordi de drukner virkelig alvorlige spørgsmål i larm. Svensk MSM-debat tør ikke handle om noget, den er “pjat,” som Kierkegaard siger.

Toppen af isbjerget

Dette er således kun toppen af isbjerget af traumatiserede kvinder, børn og familier, hvoraf flere endda har begået selvmord. Hvad vi ser her, er skelettet af en storstilet forbrydelse imod Sverige, forbryderne befinder sig i Riksdagen, og de prøver med pressens effektive hjælp at sløre deres spor. Det har virket i fire årtier.

Kun omkring 5 procent af dem når nogensinde frem til en domstol. Går man ned i de enkelte domme, ser man at en svensk gerningsmand, er uhyre sjælden. 

Svensk feminisme er ikke andet end politiske skåltaler

Joakim Jonassens rapport tegner til at blive det standardstudie over multikulturens forbrydelser, politikernes forrædderi og pressens pligtforsømmelser, Sverige har manglet i 40 år. Hvordan udholder politikere, politifolk, jurister og journalister at bevidne denne kødhakker kværne hver dag? Der er kun ét svar: De har valgt magten og fravalgt kvinderne. Svensk feminisme-debat er ikke andet end politiske skåltaler.

Voldtægt er, som enhver psykolog ved, mere en magtdemonstration, end det er sex. Næsten ingen af disse krigsførende udlændinge er blevet udvist. Skal vi vædde på, at denne undersøgelse vil blive ignoreret af presse og politikere? De vil kalde den “fake news.” Svensk journalistik har netop fået 13.5 mio. kr. ekstra for at publicere flere af deres egne løgne. Vi andre lever kun af troværdighed og læserbidrag.

Sverige tåler ikke sandheden

Man har sagt om Palme-mordet, at “det ikke bliver opklaret, fordi dets tråde fører for dybt ind i statsapparatet.” Staten vil ikke kunne holde  til sandheden, det er meget tænkeligt. Sandheden om voldtægt i Sverige, turde være betydeligt værre, da den indbefatter grove forbrydelser imod hundredetusinder af svenskere.

Jonassens rapport vil aldrig komme i svensk MSM endsige blive debatteret i Riksdagen. Den kommer ned i den i forvejen betydelige krudttønde, etablissementet har sparet op. Jo senere den eksploderer, desto større bliver braget.

Bevæbn jer eller forlad landet

Hvis svenske kvinder ikke kan bekvemme sig til at skaffe sig af med disse plageånder, har de i realiteten kun to muligheder: Bevæbn jer eller forlad landet. Det bliver kun værre. Hvor mange anmeldte voldtægter, der vil være i 2040, kan man kun gisne om. Tallet er steget med 1395 procent siden 1975.

En national katastrofe?

Sverige taler om at bygge beskyttelsesrum for flere milliarder, men hvem skal i grunden beskytte svenskerne imod deres politikere? Når ingen medier eller politikere har villet påtage sig deres ansvar for den svenske kødhakker i 40 år, er det ikke sandsynligt, at de vil gøre det i de næste 40 år.

Der var en enkelt, kvindelig, borgerlig politiker, der for nogle år siden sagde: “Hvis vi oplevede noget lignende [som voldtægterne] på noget andet samfundområde, ville vi kalde det en national katastrofe.”

Dagen efter valgte hun den politiske karriere, og tav. Riksdagens forrædderi er totalt.

Se også Intervju: J.P. Jonasson om sexualbrottsstudien, Statistik: Utomeuropéer begår nästan alla grova våldtäkter og Voldtægt i Sverige: Kom sandheden på bordet her?

Länksamling över gruppvåldtäkter

Denna sammanställning är tänkt att fungera som underlag i debatten och i journalistiskt arbete för att studera gruppvåldtäkter primärt och dessas relation till asylinvandringen i Sverige. Listan innehåller mediauppmärksammade sexualbrott utövade av män i grupp där signalement eller ursprung på förövarna har framkommit på ett eller annat sätt. Dessa brott innefattar gruppvåldtäkter, gruppvåldtäktsförsök, massövergrepp och massofredanden. En kortfattad beskrivning finns för varje brott samt datum och källor.

Antal fall: 140
Andel fall med icke-svenska gärningsmän: 98.6 %
Andel fall med svenska gärningsmän: 1.4 %

Länksamling över gruppvåldtäkter

Daniel Greenfield. Sweden: The Coming Collapse

A new comprehensive investigation of convictions between 2012-2017 shows an extreme of Muslim immigrants among sexual offenses. That is a response to the government’s refusal to give BRÅ the task of producing official current statistics on immigrants’ crime. Sweden: The Coming Collapse.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anders Bo
Anders Bo
4 years ago

Hånden på hjertet?

Hvis de etniske svenske kvinder, hverken gør modstand eller råber “NEJ”, er der vel ikke tale om voldtægt?

Så vi kan så herudaf udlede, at det er de etniske svenske kvinder, der skaber alle disse “voldtægter”, oder hyr???

Henning Jensen
Henning Jensen
4 years ago
Reply to  Anders Bo

Du har kun delvis ret, for hvem skal en voldtagen kvinde henvende sig til, hvis hverken politikere og MSM, eller politi og domstole, ikke vil høre kvindens “NEJ”, og når selv Facebook er censureret?

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  Anders Bo

Nå er flertallet..98% av voldtektsforbryterne LØfvens skjeggbarn, och disse bruker ofte andvende kniv og lignende hvis kvinnen gjør motstand, truer med å drepe/skade henne…dessuten aksepterer de heller ikke Nei..har ofte uttalt at svenske kvinner er kun for å bli voldtatt..så har du andre gode forslag. Selv har jeg bestandig pepperspray og liten kniv i lomma, som stadig flere har och kommer ikke å tvile på å bruke det…..polisen kan man ju ikke stole på kommer så derfor må man forsvare seg sjelv. I tillegg blir anmeldelse lagt i høg uttaler polisen sjelv..nedprioritert..ingen vits i anmelda. Dette er virkeligheten i Sverige… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago
Reply to  Anders Bo

Min mening er utydeliggjort, fordi jeg glemte et “nu” imellem “Hvis” & “de”, og skrev “gør” i stedet for “gjorde”, hvilket jeg beklager!

Thomas Nydahl
4 years ago

Jag blev både äcklad och chockad när jag laddade ner detta material. Och då tillhör jag den grupp i landet som faktiskt har tillgång till information. Granskade särskilt domarna i min egen hemstad och kunde inte dra mig till minnes att jag sett en enda av dem beskrivas/berättas om i lokaltidningen. Ändå sipprar ju kunskapen igenom hela tiden, mest varje dag, det går inte ens för en tuktad lokalkorre att bortse ifrån och förtiga alla rån, överfall, inbrott, våldtäkter och gruppvåldtäkter. Studien/fallen via länkar till domarna, kan verkligen inte läsas i sin helhet, det är mänskligt sett omöjligt, men man… Read more »

Fred Land
Fred Land
4 years ago
Reply to  Thomas Nydahl

Der er squ meget ‘gris på gaflen’ for de der bare spiser halalmad…
Jeg måtte for f*nden lære mine døtre lidt ‘Street Fighting’ da de begyndte at blomstre.
I dag er det partnere, børn og gas i lommen.
Herregud hvor det går godt.
(Din bog var god)
Hilsen fra Göinge.

Andre´Kristian
Andre´Kristian
4 years ago
Reply to  Thomas Nydahl

En alldeles utmärkt kommentar vars budskap undertecknad till fullo ansluter sig till, väl medveten om det sorgliga faktum att det är den demokratifientliga agendajournalistikens främsta uppgift att undanhålla fakta, samtidigt som man icke generas inför att konstant kommunicera felaktiga, förvrängda, värdegrundsimpregnerade och subjektiva uppgifter till den politiskt oinitierade delen av allmänheten, vilken alltjämt aningslöst konsumerar mainstream-mediala propagandaprodukter.
Pseudopublicisternas faiblesse för att gå i bräschen för försåtliga distraktionsmanövrar i syfte att avleda gemene mans uppmärksamhet från våldsimportens landsomfattande härjningar, är en annan delikat detalj som bär den groteska globalismens och marionettregimens skändliga varumärke.
Andreas, värdekonservativ nationalist, realist och troende kristen.

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x