31
okt
Seneste opdatering: 1/11-17 kl. 1849
28 kommentarer - Tryk for at kommentere!

New York terror attack suspect uzbek Sayfullo Habibullaevic Saipov ‘shouted Allahu Akbar’. Entered US via Diversity Visa Program

Det er Tribeca på Lower Manhattan, hjem for masser af skuespillere og kunstnere. Robert de Niro har f.eks. flere restauranter og en filmfestival, med navnet  Tribeca. New York slap billigt. Timer senere kunne han have myrdet hundreder i Halloween optog. FIRST PHOTO: Manhattan truck jihad mass murderer being apprehended, NYC truck jihad death toll now eight, “Middle Eastern man” arrested, New York terror attack suspect ‘shouted Allahu Akbar’ as he ploughed into cyclists leaving eight dead, Sayfullo Saipov: 5 Fast Facts You Need to Know

LIVE TV

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
28 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
4 years ago

Alle med et mellemøstligt/arabisk gedeskæg bør interneres i lejre eller overvåges af sikkerhedstjenesterne døgnet rundt !

trackback

[…] Snaphanen: Video fra LiveLeak, Flere linker og bilder […]

jonny_99
jonny_99
4 years ago

Nigel Farage kommer ut som “antisemit”. Nigel Farage has been fiercely criticised for saying Jews living in the US hold disproportionate political power. … The politician said: “Well the Israeli lobby, you know, that’s a reasonable point, Ahmed, because there are about six million Jewish people living in America, so as a percentage it’s quite small, but in terms of influence it’s quite big.” After Ahmed claimed Israel has both the Republican and Democrat party “in their pockets”, Mr Farage said: “In terms of money and influence they are a very powerful lobby”. The Brexit campaigner then thanked “Ahmed from… Read more »

ɱØяñιηg$ʇðя ©™
Reply to  jonny_99

Förr brukade det betyda folk som hatar judar. Numera betyder det dock folk som judarna inte gillar. Minns inte vem som myntade uttrycket. Om det var Duke, MacDonald eller någon annan. Men som så många andra ord har bytt betydelse i vår orwellianska tid bör man inte bli förvånad. Även ett gammalt ord som demokrati har ju pk-fierats.

KnudMadsen
KnudMadsen
4 years ago

Tjaeee, det er vel det folk kræver. Når man ikke vil støtte tiltag for at holde lortet ude, får man dette resultat.

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
4 years ago

Her til morgen var der intet “breaking news” på min mobil. Jeg mener Jp og Berlinske plejer da at fortælle om disse angreb med gult bånd. Jeg skulle til et opslag fra Document.no før jeg hørte om terrorsagen

Lenn
Lenn
4 years ago

Ja, hvordan vil de forklare det, når det sker i Danmark? Så får politikerne nok travlt – og sved på panden – for de kunne have gjort som Orban og sagt, at portene til Dannevang er hermetisk forseglede. I stedet vil de såmænd stå og vride hænder og ævle om ‘voldtægt af islam’ og synge lange, bange sange…..

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
4 years ago

Muslimer er jo en invasiv art i Europa, når kommer dem på jaktkortet, dem er jo værer enn mårhunden, ødeleggende for den naturlige fauna

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
4 years ago

eller en invasiv art som dræbersneglene og bjørnekloen. De fortrænger og ødelægger alt på deres vej og umulige at slippe af med igen.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™

Dom är som spanska mördarsniglar. Bara lite snabbare.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

Bare for en ordens skyld – så ingen er i tvivl …
comment image

Lenn
Lenn
4 years ago

Hahaha! Svenskerne er totalt stupide! Vi bør få et fuldt stop for at importere flere svenskere (og landsforvise dem, der har sneget sig ind), for vi kan ikke fylde vores land op med muslimske hhv. svenske halvhjerner! Der er ikke nok kapacitet i psykiatrien til det.

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  Lenn

..inte i Sverige heller..øverfylt..ca 6 års ventetid, och dom som er såkallad friskkjent (neddopet på kjemikalier) blir sluppet fri på gatene..och plassert i vanlige bostadshus for dom andre beboerna å ta seg av..helt vilt her.

InHocSignoVinces
InHocSignoVinces
4 years ago

New York’s politi er nu ude og sige at terroristen ikke råbte “Allah Ackbar!”.
Tilsyneladende råbte han “I’m With Her!” 😀

Margrethe
Margrethe
4 years ago

Det er Trumpetens skyld. Hvis bare han havde være lidt mindre støjende… Nu kommer der snart en rapport, bestilt og betalt af Clinton Foundation ( – nåeh jah, betalt og betalt. Her har saudierne nok været inde over) – men bortset fra den ligegyldige detalje, afslører rapporten en klokkeklar teori om en mulig sammenhæng mellem denne, praktiserede ondskab i gadebilledet og Trump. TV2 fakenews, DR2 osv. kører sag på denne breaking rapport i døgndrift de næste tre dage…

InHocSignoVinces
InHocSignoVinces
4 years ago
Reply to  Margrethe

TV er bandlyst her i hjemmet. Vi stod af på det efter at BBC i en direkte sending rapporterede at Tower 7 var gået ned, og man stadig kunne se det over journalistens skulder 25 minutter senere, hvor det så endelig sank i grus. Desuden er det jo ikke meget “nyt” i nyheder, der er så helt fantastisk forudsigelige i præsentationen, efter at de har været en tur omkring DR’s spindoktorer. Nå, ja, og så er vi også dødtrætte af det væld af programmer som hylder kvinder for deres “exceptionelle præstationer”, som ganske almindelige mænd har gået rundt og gjort… Read more »

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
4 years ago

Mere trening til politiet, når dem møter en dadeltramper eller kameljockey og dem stadig puster etter dem første skud, så skyd igjen og igjen intil opdraget er løst for altid, muslimen vil jo ned til Allan og dem 72 geiter, så en win win situation for hele verden

mjolly
mjolly
4 years ago

Muligens fordi Trump skrøt av å ha arrestert en terrorist-imam i går.

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
4 years ago

Vores idiotiske politikere har jo ikke lært en pind!! De bliver ved med at lukke dem ind i store mængder, så vores gader til sidst er totalt plastret til med koranklodser og vores byer er ubeboelige pga. kriminelle indvandrerbander som skyder vildt omkring sig.

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
4 years ago
Reply to  Ferd Ed Sa

Jo hurtigere PK segmentet får muslimerne heropp, jo hurtigere starter krigen, garantere at en væpnet konflikt mot muslimer er begyndt i Europa innen 10 år er gået, med hjelp av venstre siden

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
4 years ago

Enig!..jeg tror snart, at europæerne tager sagen i egen hånd og fordriver muslimerne fra europæisk territorium inden 10-20 år. Politikerleden er allerede enorm i alle Vesteuropæiske lande. Modige mænd og kvinder vil som modstandsbevægelsen under 2 verdenskrig forsvare sit land! De ansvarlige politikere vil blive stillet for en domstol og dømt for landsforræderi herunder Morten Talibanskæg og Zenia Stampen fra det radikaliserede landsforræderiparti samt Merkel, Mogherini og Juncker.

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
4 years ago
Reply to  Ferd Ed Sa

Rigtigt, tror bare ikke at de landsforrædere du nævner, når at få deres sag i retten, innen de henger for enden av et reb

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago

Åh nej dog? ?

Livsvarig indespærring med sult, afsavn og kulde, er hvad de har sat vand over til! ?

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago

“… innen 10 år er gået”??? ?

FranKrig startede i 2015!

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
4 years ago

Enda en av Allans tilbedere, syklen en av djevlens opfindelser som inte fantes på Allans tid, selvsagt måste dem dø for at tilfredsstille Allan, men se nå på individet, at kalde ham en ape, det er jo en grov fornermelse mot alle aper på jorden, nej dette er en muslim det laveste av det laveste søpel som nogen gang har levet på jorden, er der nogen som kann komme på noget som er lavere enn muslimer, så skriv venligst

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago

Så’n råber jeg osse altid, og går med fuldskæg, når jeg vil skjule, at jeg er en chilensk kvinde. ?

Muhamedaneren er en invasiv, totalitær, og skadelig art, og skal som så’n nægtes adgang til moderne retsstaten! ?

28
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x