2
nov
Seneste opdatering: 3/11-17 kl. 2256
32 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Nordmænd ser hen til Danmark som leder af den europæiske frihedskamp

(Foto ¬© Snaphanen.dk) En kreds af nordm√¶nd har gjort det muligt at donere et eksemplar af Lars Hedegaards nys udgivne bog, ‚ÄĚFragmenter af Danmarks historie 2020-2031‚ÄĚ, til hvert medlem af den danske regering og det danske folketing. De modtager bogen i dag, den 2. november.

Donorerne motiverer gaven med disse ord (her oversat til dansk):

‚ÄĚDette er en bog om Danmark og Danmarks sk√¶bne, skrevet af en dansk forfatter, som har betalt en meget h√łj pris for at give besked. Mange i Norge kender Hedegaards sk√¶bne og har dyb respekt for ham og hans utr√¶ttelige arbejde gennem √•rene. HRS (Human Rights Service) kender er del ressourcest√¶rke personer, der st√łtter vores arbejde. De mener, at Skandinavien og Europa (Vesteuropa) lever i samme v√¶rdim√¶ssige sk√¶bnetid, hvis udfald er h√łjst uvist. Det er denne grundl√¶ggende bekymring, der ligger bag opk√łbet af bogen til danske politikere. Personerne bag gaven har st√łrre tro p√• handlekraften hos danske politikere end norske. Derfor tror de ogs√• langt st√¶rkere p√• realpolitisk handling over for islamismen fra danske politikere end norske. Sponsorerne af boggaven har dette h√•b: Hvis danskerne t√łr tr√¶ffe centrale beslutninger, bliver det langt lettere for Norge og resten af Vesteuropa at f√łlge i de samme spor.‚ÄĚ

Document Forlag, der har udgivet bogen, vedl√¶gger dette f√łlgebrev:

‚ÄĚK√¶re folketingsmedlem

Denne bog er en gave. Vi mener, at alle repr√¶sentanter for det danske folk burde l√¶se den. Det er en fremtidsroman, men en fremtid der bliver til foran vore √łjne.

En del af referencerne i bogen g√•r tilbage til 1983 og Udl√¶ndingeloven. Dengang blev Danmark sat p√• en kurs, og kursen er ikke lagt om. Tv√¶rt imod: Tempoet √łger.

Hvad bliver konsekvenserne? Se, det handler bogen om.

Man kommer ikke uden om, at Folketinget bærer sin del af ansvaret.

Den 3. oktober stod Lars L√łkke Rasmussen p√• Folketingets talerstol og sagde, at integration intet har med religion at g√łre. Det var et citat, som kunne v√¶ret hentet fra bogen. At det overhovedet er muligt at sige den slags anno 2017, viser noget om den s√¶regne mentalitet, der har bestemt kursen.

Vi lever i historiske tider. Bogens forfatter lever med konsekvenserne af, at nytilkomne ikke respekterer ytringsfriheden, men fors√łger at sl√• budbringeren ihjel. Lars Hedegaard lever som en fange i sit eget land, mens voldsm√¶ndene g√•r frit omkring. Ogs√• folketingsmedlemmer er omgivet af sikkerhedstiltag.

Denne defensive indstilling indebærer en gradvis opgivelse af friheden. Bogen fortæller, hvad der bliver resultatet, hvis den nuværende politik fortsætter.

Med venlig hilsen

Document Forlag

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

32 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Fred Land
Fred Land
5 years ago

Lägg ut, lägg ut ropade legendaren Bo Holmström då tyska vänsterextremister skapade kaos i Sverige.
https://www.oppetarkiv.se/video/1156204/lagg-ut
Att f√• sk√•da en s√•dan journalist i dagens svenska mediebild, vore nog som att beg√§ra ‘vit Jul’ p√• eqator.

Margrethe
Margrethe
5 years ago

Ironien i dette happening er herlig!

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago

Dagens gode grin / skratt ? – Dejligt at se, at der stadig er sm√• lommer af politisk ukorrekt humor tilbage i det statsfeministiske Sverige …, s√• l√¶nge det nu varer ? https://ekstrabladet.dk/nationen/koensneutral-poelsegryde-skole-menu-i-sverige-anmeldes-for-at-vaere-kraenkende/6892504 nationen Onsdag d. 1. nov. 2017 – kl. 11:17 K√łnsneutral p√łlsegryde: Skole-menu i Sverige anmeldes for at v√¶re kr√¶nkende P√• en skole i Stockholm har eleverne i forbindelse med en ‘ligestillings-uge’ udf√¶rdiget en menu, der nu er blevet anmeldt til skoleinspektionen for at latterligg√łre k√łnsidentiteter og seksuelle tilh√łrsforhold Af: Kim Kastrup P√• en skole i Stockholms-omr√•det har eleverne lavet en h√łjst utraditionel menu i forbindelse med en… Read more »

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
5 years ago

Det er absurd!!. Den multikulturelle/feministiske indoktrinering er uden sidestykke. Jeg ville n√łdig v√¶re svensk dreng/mand i dagens Sverige.

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  Ferd Ed Sa

Er vel egentlig ikke så mange av de i Sverige..nå mest hen.

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
5 years ago
Reply to  sussebassa

Ja alle m√¶ndene er blevet henner…der er ikke l√¶ngere nogen til at forsvare Sverige.

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  Ferd Ed Sa

..og ikke mye militærutstyr heller..det meste står på museum.

torstein
torstein
5 years ago
Reply to  Ferd Ed Sa

Henner skrives vel med √ė?

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago
Reply to  Ferd Ed Sa

Hvis det bliver ved p√• den m√•de, s√• er dagen ikke fjern, hvor det tidligere fuldst√¶ndigt ut√¶nkelige sker: Danmark vinder over Sverige i ishockey for f√łrste gang ?

Men det vil jo ligesom ikke v√¶re helt det samme at vinde over et hold af feminiserede og transk√łnnede queer-henner, der er bange / r√§dda for deres egen skygge og for at have en selvst√¶ndig, politisk ukorrekt mening / √•sikt ?

Andre¬īKristian
Andre¬īKristian
5 years ago
Reply to  Ferd Ed Sa

Fullt förståeligt, min bäste granne!
Här skuldbeläggs den maskulina delen av den etniska befolkningen i parti och minut av de rabiata radikalfeministerna, medan våldtäktsimportens aktörer ges fria tyglar, utan att behöva frukta några rättsliga efterspel med proportionerliga påföljder som hejdar deras skoningslösa framfart.
Bifogade bild ger en utmärkt illustration över det rådande svenska klimatet.
Andreas.
comment image

KnudMadsen
KnudMadsen
5 years ago

Det er desværre et alt for optimistisk håb, at Danmark skulle gå forrest i kampen mod muhamedanerne.
Jeg selv er t√¶t p√• helt at opgive h√•bet om at noget fornuftigt skulle finde sted her i DK. Der er snart ikke andre udveje end at drikke sig i hegnet for at f√• ro for de mange m√łrke tanker, man f√•r sv√¶rere og sv√¶rere ved at l√¶gge fra sig.
Jeg k√łrer snart ned over den tyske gr√¶nse for at hente mere sprut, √łl og vin.

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
5 years ago
Reply to  KnudMadsen

Ja det hele virker h√•bl√łst !!. I b√•de K√łbenhavn og Frederiksberg kommune ser enhedslisten, radikale og alternativet ud til at blive de st√łrste partier.
Man får lyst til at drikke sig i hegnet og vende verden ryggen!!

Anders Bo
Anders Bo
5 years ago
Reply to  KnudMadsen

Stem Nye Borgerlige ved de næste kommunal- og folketingsvalg?

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
5 years ago
Reply to  Anders Bo

Det har jeg ogs√• t√¶nkt mig at g√łre!

torstein
torstein
5 years ago
Reply to  KnudMadsen

Dansk Bayer er best!

finnaskov@mail.tele.dk
finnaskov@mail.tele.dk
5 years ago

Et prisværdigt initiativ, men det preller af som vand på en gås.

Henning Jensen
Henning Jensen
5 years ago

Citat: “Nordm√¶nd ser hen til Danmark som leder af den europ√¶iske frihedskamp”.
Desv√¶rre kan jeg ikke √łjne hvorfra denne frihedskamp skulle komme her i Danmark. Her er intet tegn p√• opr√łr, s√• hvis nordm√¶ndene vil g√• en bedre fremtid i m√łde, s√• skal de selv begynde at tage nogle initiativer.
Politikerne og det politiske system her i Danmark er liges√• gennemr√•ddent, som i Sverige og Norge, og frihedsk√¶mpere har vi f√• af. Derimod myldrer det med mangfoldighedsleflere og den type landsskadelige medl√łbere.

Knut Berg
Knut Berg
5 years ago
Reply to  Henning Jensen

Du kan så si, men dog: alle monner drar. Og forhåpentligvis i riktig retning.

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  Knut Berg

..jod√•..alltids h√•p i hengande sn√łre…om man venter lenge nok..men d√• kan det ogs√• v√¶re for sent.

Anders Bo
Anders Bo
5 years ago
Reply to  sussebassa

Bron beh√łves ikke bombet. Vi kan “n√łjes” med danske pasbetjente ved betalingsanl√¶get, som ganske belejligt ligger p√• den svenske side! ?

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago
Reply to  Anders Bo

Og en broklap af faldlem-typen ?

Anders Bo
Anders Bo
5 years ago

S√Ö-S√Ö!

Vi skal jo stadig kunne udveksle varer, og give gammelsvensken adgang.

Hvorimod nyetnikkere af muhamedansk herkomst…

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  Anders Bo

..men tenk p√• skilnaden i selve effekten..”meldingen ut”…

Fred Land
Fred Land
5 years ago
Reply to  Henning Jensen

S√• l√¶nge majoriteten af danskerne stemmer p√• de etablerede k√łdhoveder med spaghettiarme, blir det ingen ‘frihedskamp’.
Dog må man jo håbe at nogen af de udvalgte, læser Lars Hedegaards bog og måske fatter et eller andet.

achantus
achantus
5 years ago
Reply to  Fred Land

De store massene kan man ikke sette sitt håp til. Enhver bevegelse starter med noen eksepsjonelle individer. Tenk bare på Martin Luther. Vi får håpe at boken kan inspirere noen slike individer der ute.

Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
5 years ago
Reply to  achantus

Nemlig, alle! I DDR stod der ogs√• f√łrst nogle spredte klovne p√• gadehj√łrner og holdt opr√łrte taler til de ligeglade forbipasserende. S√• blev de flere. Fik pjaltede bannere. S√• blev de til forsamlinger. Til sidst folkemarcher. Slig er opstandens dynamik. Steen var blandt de f√łrste, jeg blandt de n√¶ste, og senere vil flere komme til.

Anders Bo
Anders Bo
5 years ago
Reply to  Fred Land

Hvorfor jeg har meldt mig ind i Nye Borgerlige, og stemmer på dem ved de næste kommunal- og folketingsvalg.

437

Arno Mong Daast√łl
Arno Mong Daast√łl
5 years ago
Reply to  Henning Jensen

“Politikerne og det politiske system her i Danmark er liges√• gennemr√•ddent, som i Sverige og Norge,” Trist √• h√łre … men i Norge har vi hatt en ganske interessant debatt det siste halv√•r som har toppet seg den siste uken. ‘H√łyre’-partiet (liberalistene) har hatt Meyer, sin “agent”, som leder i SSB (Statistisk Sentralbyr√•) og hun ivrer for innvandring. Hun har derfor flyttet vekk solide forskere p√• innvandring fordi de var for ivrige og grundige. Dette har for√•rsaket en bred kritikerstorm – fra “ytre venstre” til “ytre h√łyre”. Meget interessant. Venstresiden er provosert av liberalistene, og de “nasjonale” er provosert av… Read more »

sussebassa
sussebassa
5 years ago

I Sverige har flere og flere sluttet √• tro p√• statistikker som er laget av stat/komm fordi de er PK, og dermed sin agenda for √• juga bevisst/trixe..det samme gjelder all media..Pk eid og styrt..same i Norge. Det skyldes alle Alternative info siter/blogger som bare √łker i Sverige..og det diskuteres der heftig..Snaphanen ..bla..et glimrende sted..vi elsker det. Samtidig er det typ hexejakt p√• folk som st√•r frem og beretter om hvordan journalister opps√łker deres private hjem fordi de gir en annen historie p√• Alt.media, som konsekvens er flere oppsagt ifra jobbene, noen til og med utsatt for alvorlig h√¶rverk p√•… Read more »

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  snaphanen

..bare koselig, og sanning..hva skulle vi gjort uten Snaphanen og deg…spes i disse tider. Vil nok bli enda mere diskusjoner her inne som valget i Sverige n√¶rmer seg..gyselig spennende..uutholdelig egentlig, men som f√łr skrevet tror jeg at SD vinner regjeringstaburettene. Ja, enig…ser ogs√• Norge som noe imellom Danmark og Sverige, men dog mere til Danmark..vi trivs bedre sammen og i landet Danmark..mere lik hverandre i gemytt/kultur. Ja, i Sk√•ne er vi jo mere typ dansk, og derfor bor vi her..”et mildere personlig klima”…og klima som s√•dan, for ikke √• glemme v√•re skj√łnne gamle bosteder med all korsvirket…”korsvirkestaden i Sverige”…som √•… Read more »

32
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x