5
nov
Seneste opdatering: 6/11-17 kl. 0024
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Der er en anden, længere video, der også viser forspillet. Det interessante her, er hvor hæmningsløst indvandreren angriber politiet. Havde han haft adgang til tungere våben, havde han brugt dem. Videoen viser også, hvor meget de menige politifolk er instrueret til at finde sig i, inden de trækker deres skydevåben. Sådan skaber man en no-go-zone og et magttomrum ved at staten rykker sine positioner tilbage. Det svenske madammesamfund har været ekspert i det, men hvem skal erobre områderne tilbage, hvis det da er det, man forstiller sig?  Det foregår i “Paris-området,” jeg skal lede efter, om det overhovedet er kommet i franske medier.

Snart öppnas gränserna igen, som 2015

Jeg har læst Dick Erixon i over ti år, det har han altid været værd. At det tog ham meget lang tid at blive Sverigedemokrat, viser bare hvilke psykiske barrierer en svensker skal overvinde, før han tror sine egne øjne mere, end han tror den ræverøde presse. Den dokumenteret mest røde og utopistiske i Europa. Det har kostet dyrt, at leve udenfor historiens alfarvej. Ikke at ‘realisere det almene’, som Kierkegaard kalder det. At få snavs på hænderne på nudansk.

Det pågår ett gigantiskt bedrägeri. Regeringen och allianspartierna säger till folket att de nu ändrat sig och står för sträng invandringspolitik. Men de vill inget hellre än finna skäl för att öppna gränserna igen. Partierna vill leka gud. Det är som en drog.

En nyhet som försvann i veckan var att samarbetet mellan regeringspartierna gnisslar. Miljöpartiet och Socialdemokraterna mår dåligt av att föra en sträng invandringspolitik i strid med den egna övertygelsen.

Det krävs inte mycket eftertanke för att se hur såväl S som M formar sin valtaktik: för att locka väljare säger man sig stå för stränga regler kring migration, men efter valet, då man lurat väljarna att de inte behöver rösta på SD, återgår man till att öppna gränserna och kräver att folket att de ska öppna sina plånböcker än mer. Det är ju vad socialdemokrater, moderater, kristdemokrater, för att inte tala om miljöpartister, centerpartister, liberaler och vänsterpartister i djupet av sitt hjärta vill. Samtiden.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
21 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Mainstream Media is Fake News
Mainstream Media is Fake News
4 years ago

Sig mig bærer alle de franske betjente ikke skydeklare pistoler så de kan forsvare sig mod de angribende, livsfarlige muslimer?

Breidablikk
Breidablikk
4 years ago

Fransk politi gjør alt de kan for ikke å provosere. De bare utsetter krigen. Hvis man ikke deporterer de hele fremmede befolkningsgrupper som det er snakk om må man ha en type militærpoliti som i brazilianske favelas, som eks skildret i filmene “Tropa de Elite”. Eller er et slikt type militærpoliti og permanent unntakstilstand i berørte et umoralsk fenomen? I det tilfelle det her er snakk om må politiet sirkulere i panslet bil, med automatvåpen, og bare tent på den motorsykkelen det er snakk om. Kort prosess. Kort prosess også med de som angriper politiet. Man kan alltids utsette konflikten,… Read more »

trackback

[…] Videoen lå som link hos Snaphanen . […]

trackback

[…] lå som lenke hos Snaphanen som valgte å vise en kortere […]

Thinktank
Thinktank
4 years ago

Sveriges gränser är öppna. Bara att säga det magiska ordet “asyl” till tullaren så blir det gratis transport till hotell. Asylruljangsen rullar på som vanligt. Att det är färre nu än hösten 2015 får vi tacka Orban för.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

Har de mon nogensinde hørt om taser-guns i Frankrig?

De er ganske effektive ved anholdelse af denne type voldelige og truende ballademagere og bøller –
og så skal man bare lige kombinere det med en hjemsendelse til Abdullihstan umiddelbart efter anholdelsen – meget gerne for hele familien 😉 – mon så ikke disse uintegrerbare “kulturberigere” får dæmper sig ned i
en vis fart? 😉

https://www.youtube.com/watch?v=uJ6EgpkZ3d8

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

Nu også som iPhone-hylster 😀

https://www.youtube.com/watch?v=ad53oSMB8hw

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago

Ét gammeldaws KØLLEKLASK burde vel kunne klare det?

Var det ikke det Fremskridtspartiet foreslog for 20 år siden?

Tænk hvis man havde taget Glistrup alvorligt. Så havde dansk kultur haft samme fremtidsudsigter som Østeuropa. ?

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago

Værd at bemærke!

Inden udgangen af 2018 vil FranKrig have 10.000 flere fængselscelle – heraf 8.000 til isolation – og 80.000 mand mere i våben.

Og nu med permanent undtagelsestilstand forbereder Frankrig sig faktisk på “opgøret”.

MEN HVAD MED SVERIGSTAN? ?

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
4 years ago
Reply to  Anders Bo

Problemet med Sverige, er jo at de ikke har noget imod at blive en ny muslimsk failed state, de impoterer jo muslimske analfabeter i et tempo, som selv mutter merkel misunder dem

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago

Hvis Sverigstan tjener de penge på immigranterne, de regner med, overhaler Sverigstan den norske oliefond! ?

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
4 years ago
Reply to  Anders Bo

Ja det er det vi hører alle steder, fra venstre ekstremisterne, de impoterede er alle, næsten uden untagelse enten, Atomfysikere, Kiruger, Læger, Raketforskere eller Kebabspesialister, så de vil bringe velstand og berikelse til alle lande som de kommer til, tænk hvor skuffede de alle blev da det kom frem at dem som havde en uddannelse, så var det som enten Dadel tramper eller kamel jockey

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  Anders Bo

..tja. vi har 8260 milliarder på bok iflg Norges bank.

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
4 years ago
Reply to  sussebassa

Japp dækker akurat Statens pensions forpliktielser til statens ansatte

sussebassa
sussebassa
4 years ago

..skrekkelig, så resten blir “dekket” av økende fattigpensjonærer, elendig sjukvård, elendig all typ felles goder..Alle burde høre hvor vanvittig dette er, med unntagelse av politikere som kun maler sin egen kake..de bare fortsetter dette elendet och totalt urettferdighet overfor de som blir fattigpensjonærer..jobbet hele livet, men klarer ikke å forsørge seg med almissene ifra staten.

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago
Reply to  sussebassa

Er det nok til at betale regningen for den muhamedanske folkevandringstsunami, der allerede er skyllet ind over Norges kyster? ?

Men i fik da mere ud af olien end Venezuela! ?

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  Anders Bo

Jeg vil ha UT alle muslimer av Europa, men nei, hvis vi regner sammen Alt det dom koster oss..tror inte jag hellere det holder..som er en av årsakene til at jeg vil ha alle ut.
Pengene skal brukes til eget folk i vårt land..Basta.

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
4 years ago

Det er sådan de opfører sig hjemme, som andre aber, her er der bare video på, og det er helt genialt, så kan de på bistandskontoret bevise at de kommer fra en krigs zone, de kan bevise en arbejdsskade med video af alle de sten de har kastet efter skatte opkræverne ( dem som tidligere hed politiet ), det er en sikker førtids pension, og hvad med en PTSD oveni for at se skatte opkræverne ligge på jorden og bløde. Muslimerne har mødt øksen før, det fik dem til at forlade Europa, her 1000 år senere må de ha samme… Read more »

mjolly
mjolly
4 years ago

For 20 år siden så man med vantro på slike eksotiske videoer fra banlieuene her i Norden, nå er det samme tilstander her. Breivik kunne endret historien om han hadde rukket sitt primærmål som var hundrevis av journalister, endte isteden opp med Utøya pga EU-direktiver som gjorde at han måtte male ned 2 tonn pellets med stavmiksere.

21
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x