6
nov
Seneste opdatering: 6/11-17 kl. 1009
26 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Og nej, de sagde vist ikke ‘muslimfri.’ Gå ikke glip af Tommy Robinsons AFA interviews. BPE zu Gast beim Pegida-Geburtstag – Video-Bericht von Tommy Robinson. Deutsche Welle koncentrerer sig hæmningsløst om moddemonstranterne: Dresden: Thousands demonstrate against racism on PEGIDA anniversary.

9000 terrorangreb er afværget de seneste år. Alene siden 2015 er 1.900 terrorangreb blevet afværget i Europa. Tyskland er blevet terrorens centrum i Europa: Open door to migrants makes Germany terror hub of Europe.(Et længere citat er her)

Spiegel og Bundeswehr: Vestens undergang?

Hemmeligt Bundeswehrstudie forudser EU og Vestens sammenbrud

Ifølge SPIEGEL-oplysninger har Bundeswehr for første gennemspillet gang de sociale og politiske tendenser frem til 2040. Strateger udvikler et worst case scenario.

Bundeswehr mener, at en enden på Vesten i dens nuværende form er en risiko i løbet af de næste par årtier. Dette fremgår ifølge Spiegel af rapporten “Strategischen Vorausschau 2040,” som blev udfærdiget af forsvarsministeriet i slutningen af ​​februar, og som er holdt under låg siden da.

I 102-siders dokumentet gennemspiller Bundeswehr for første gang i sin historie, hvordan sociale tendenser og internationale konflikter kan påvirke den tyske sikkerhedspolitik i de kommende årtier.

I et ud af ​​de seks scenarier ( “EU i forfald og Tyskland i den reaktive tilstand”), antager forfatterne “multiple konfrontationer.” Fremskrivninger beskriver en verden, hvor den internationale orden eroderer efter “årtier af ustabilitet”, hvor værdisystemerne på verdensplan driver fra hinanden og globaliseringen bliver standset.

“EU-udvidelsen har man stort set forladt, yderligere stater vil have forladt Fællesskabet, Europa har mistet sin globale konkurrenceevne,” skriver Bundeswehr strategerne: ‘Det sikkerhedspolitiske miljø  i Tyskland og Europa vil være dramatisk forværret.’

I det femte scenarie (“Vesten mod Østen”) fryser nogle østeuropiske EU-stater den europæiske integration ned, mens andre har sluttet sig til en østlig blok. I det fjerde scenarie (“multipolær konkurrence”) er ekstremismen i øgning, og der er andre EU-partnere, der søger en statskapitalistisk løsning af russisk model. “

Dokumentet leverer udtrykkeligt ingen prognose, men alle scenarier er “plausible med 2040 som tidshorisont”, skriver forfatterne. Simuleringerne er udviklet af forskere fra Bundeswehrplanungsamtes.

Snaphanens oversættelse fra Geheime BundeswehrstudieMilitärplaner halten Zerfall der EU für denkbarVER­TEI­DI­GUNG. Denken auf Vorrat og Geheime Bundeswehrstudie: Experten halten Untergang der EU für plausibel.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
26 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anders Bo
Anders Bo
4 years ago

Det positive i dag, er at Højesteret dømte efter dansk lov, og ikke tiltuskede sig domskompentence fra Menneskerettighedsdomstolen. Den har så nu selv muligheden.

Hvornår mon Danmark begynder, at afvise immigranter ved den dansk-tyske landegrænse. Dette ville jo være i overensstemmelse med ALLE konventioner. Hvem er det Løkken & Frederiksen, er bange for, Frau Mærklig?

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
4 years ago
Reply to  Anders Bo

Er du muslim burde være nok til at komme i en interneringslejr, indtil der er plads til dem i en lejr, enten i Sibirien, eller på Nordpolen

sussebassa
sussebassa
4 years ago

..interneringsleir er det aller beste, Før de blir sendt tilbake til sine hjemland/ved..hvorfor ødelegge naturen och djurlivet i Sibir och Nordpolen med disse svin..la de bygge opp sine egne land.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

I det andet tilfælde løser problemet sig så helt af sig selv, når ramadanen falder i sommermånederne … pga. midnatssolen ?

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
4 years ago

Islam har fra begyndelsen været en voldelig barbarisk erobringsideologi, hvis hovedformål er at udbrede islam og fordrive de oprindelige folkeslag eller gøre dem til slaver med våbenmagt, kolonisering eller formering. De tydeligste tegn på muslimernes påtrængende adfærd er alle deres særkrav med indførsel af Sharia-regler, muslimske friskoler, moskéer, halakød, kønsadskilt svømmeundervisning, forbud mod religiøs satire etc… Kinesere og Thailændere som er kommet til Europa indordner sig derimod de europæiske landes samfundsnormer og kræver ikke alle mulige religiøse særregler indført, for at gøre dem tilpasse.

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
4 years ago
Reply to  Ferd Ed Sa

Nu er det vanskeligt at sige om det var det som var Muuuuuhammeds mening, en fattig, pedofil gedetyv som har som eneste + på CVen var at han var analfabet, lokums papiret Koranen er skrevet senere, og kopieret fra Jødiske og Kristne religiøse skrifter, selv dengang var de et fejlslagent folk, og nu, efter 1400 år med heftige fætter og kusine fester så er IQen ikke blevet højrer

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
4 years ago

Enig! Det er en kendsgerning, at indavl giver en lavere IQ !!, og da de fleste muslimer er indgifte i fætter-kusine ægteskaber må det umiddelbart give en lavere og lavere IQ, så de til sidst ender på abe-stadiet. Det er vel grunden til at man altid ser dem skyde op i luften med et maskingevær.
Mange muslimer er retarderede og har hjerneskader pga. indavl.

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
4 years ago
Reply to  Ferd Ed Sa

Nu er det ikke bare indavl, det er 1400 år med systematisk indavl holdt indenfor Islam

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
4 years ago

Det er derfor de er så underudviklede og aldrig har opfundet noget som helst..Nævn en ting?. Telefon, TV, vaskemaskine, Smartphone, vindmølle, kernekraft, biler. Intet har de opfundet!!!

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
4 years ago

Vi kan kun håbe, at deres IQ bliver så lav ved indavl, at de inden længe når abe-stadiet og hopper op i træerne. Så bliver der igen fred på jorden !

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
4 years ago
Reply to  Ferd Ed Sa

Jeg plejer at sige at muslimerne er kommet 3000 år for tidlig ned fra træerne, men det holder ikke helt, når det kun er 1400 år siden at de copy og pastede jøderne og de kristnes religiøse skrifter, men et er sikkert Islam er et dødfødt misfoster, som forsvinder, frivilligt eller ved øksen

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

Devolution – survival of the dumbest through unnatural selection
( aka. islam ? )

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago
Reply to  Ferd Ed Sa

Ha, ja, det minder mig om dengang, hvor en araber vandt en af deres yderst sjældne guldmedaljer ved OL for en del år siden – vist 2004 eller 2008? – … i skeet-skydning! – altså på at stå og skyde lige op i luften ? Det er jo åbenbart der, hvor deres spidskompetance ligger, fordi det er en helt naturlig del af den indavlede klankultur og den meget udbredte primitive macho-tankegang i disse mentalt tilbagestående arabiske lande ?

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
4 years ago

Det eneste de har opfundet er selvmordsbæltet!

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago
Reply to  Ferd Ed Sa

Ja, mange af de opfindelser og opdagelser, man i medierne og blandt uvidende PK-tosser har så travlt med at tilskrive araberne / muslimerne og dermed islam, kommer i virkeligheden oprindeligt fra andre kulturer – fx. grækerne, Byzans, Egypten ( kopterne – den oprindelige befolkning før de arabiske muslimer invaderede ), Syrien, Babylon (oprindeligt indoeuropæisk), Persien, Indien … – og blev så overtaget af muslimerne, når de invaderede og hårdhændet undertvang disse kulturer på stribe og tvangskonverterede eller gjorde befolkningerne til 3.-rangs borgere med høje ekstra skatter til gengæld for deres sikkerhed ( beskyttelsespenge! ). Se fx. det fantastiske BBC Horizon… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago

Grev Ingolf, Marianne Jelved på, viser os “frugterne” af fætter-kusineformering. ?

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
4 years ago
Reply to  Anders Bo

japp, men heldigvis for os så var hele befolkningen ikke med på den fest, modsat muslimerne

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
4 years ago

Aberne overtager verden før muslimerne, er der nogen steder på jorden hvor muslimerne har succes, bortset fra i Sverige

Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
4 years ago

Har I indrettet Jeres Zombie-borg?

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

? ?

haugianer
haugianer
4 years ago

Den overhengende fare–islm—nevnes den?I Bundeswehr-studie,,,,

Peter Zichau
Peter Zichau
4 years ago

Faktisk er det direkte kontraproduktivt at blive ved med, at adskille muslimer fra islam.
Sagen er jo den, at enten er lever man efter Allahs og Muhammeds manual, eller også gør man ikke. Hvis man gør er man muslim. Hvis man ikke gør, men stadig kalder sig muslim, er man enten fuld af løgn, eller også er man bange for at kalde sig andet. Sådan..!
Sku’ vi ikke snart begynde at sige tingene lige ud..?!
Uret tikker…

selma
selma
4 years ago
Reply to  Peter Zichau

En muslim er en muslim er en muslim …………. Erdogan sa en gang at ” det finnes ikke et moderat islam. Islam er islam.-” Når man kjenner islams struktur og innhold, dens påbud og forbud og de krav som stilles til dens undersåtter, kan det ikke være annerledes. Jeg er av den mening at Vesten har bedrevet ønsketenkning med sitt prat om moderat og fundamentalistisk. Noe skal man ha å henge argumentene på, for de har jo selv innført multikulturen fordi muslimer vegret seg for å bli som oss. Eller OIC ønsket ikke at de skulle bli som oss. Mange… Read more »

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  Peter Zichau

Og når det står i koranen at det er helt ok å juga for oss vantro..Taqiyya..det burde da få oss til å våkne, men virker ikke slik i praksis iallaf..for de fleste og iallaf ikke for politikerne…de kjøper alt muslimene sejer til de, derfor vi har dette elende i Europa også…utrolig korkad og tragisk som vi blir pålagt å leve med..Enda iallef.

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
4 years ago

Fint, for det system som hærger for tiden, det fungerer tydeligvis ikke, et Survival of the weakest, hvor de svageste vil bestemme alt, har ført os frem til hvor vi er nu

26
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x