8
nov
Seneste opdatering: 9/11-17 kl. 0522
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jeg husker kun, det er hos Halfdan Rasmussen, jeg har samlet sætningen op, men det er hvad jeg tænker, når jeg ser alle de grønne ansigter på valgplakaterne kigge ned på mig. De har visioner og illusioner, De vil reformere og indføre kødfrie dage, evig barsel og tonsvis af ligestilling. Jeg kun vil stemme i med den allerstørste ulyst. Når jeg overhovedet overvejer at stemme, er det kun fordi jeg aldrig har været sofa-vælger, og måske kvier mig ved at bryde min rekord. Jeg har overvejet ikke at stemme i mange år, jeg aner, at tidspunktet er kommet nu.

Mon de unge, jyske kvinder ved hvem Gudrun Schyman er? Kommunisten og populisten, der diskret strøg “k’et” i i partinavnet i 1990, da vinden helt uventet vendte for alle de svenske kommunister, som blev enormt populær og enormt rig, trods alle skandalerne, hun har snydt i skat, urineret offentligt i en biograf, og brændt 100 000 kroner af, fordi hun kunne undvære dem. Og det er kun begyndelsen. Nu bor hun sammen med den absolutte pengeoverklasse på Østerlen. Aner de, hvilken galej, de er røget på?

Politikerne har taget os i rumpetten lige siden Udlændingeloven af 1983, som “ikke egnede sig til en folkeafstemning,” og som derfor blev vedtaget hen over hovedet på demokratiet. Om ikke så lang tid er 20 procent af den danske befolkning indvandrede og efterkommere, og det var ikke noget folket – der betaler – skulle blande sig i.

Vi ser tydeligt hver dag, at politikerne ikke evner at løse de problemer, de har skabt. Jeg siger om de hundredetusinder, de har inviteret: “Det er ikke mine landsmænd, det er politikernes.” De skal komme til at hænge på aben, og det noget så grusomt. FI bliver heller ingen sællert i Danmark, og Schyman kan spille golf resten af sit temmelig mislykkede, men for Sverige kostbare liv.

Jeg ved stadig ikke, om jeg har illusioner nok, til at gå hen og stemme. For 99 ud af 100 er politik fuldstændigt spild af tid. Om de så tilbringer et helt liv der, får næppe opnået andet end en mindre formue og pension, og illusionen af at have haft travlt og være nyttig.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Henning Jensen
Henning Jensen
5 years ago

Det er svært at finde nogen at stemme på, erfaringen viser at de fleste er upålidelige, og mange af de opstillede kandidater har heller aldrig haft et reelt job, og aner derfor intet om virkeligheden.

Mit udgangspunkt ved dette kommende kommunevalg, og ved alle fremtidige valg, vil være at sætte mit kryds ved en mand.
Dette råd, og denne opfordring, vil jeg hermed give videre.
Det er kvinder, og feminine følgagtige mandlige henner, der står i spidsen for ødelæggelserne i vore lande.
Der skal ikke flere kvinder ind i politik. Tværtimod.

Infowarrior
Infowarrior
5 years ago

Politikerne har ingen intensjon om å rydde opp i problemene de har skapt, nå handler det om å undertrykke de som påpeker hva politikerne har skapt.
Vestlige stater er i ferd med å bli diktaturer.

Anders Bo
Anders Bo
5 years ago
Reply to  Infowarrior

Hvem havde for 30 år siden forestillet sig at Østeuropa skulle frelse Vesten?

STEM SD!

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago

Katarina Janouch i debat med riksböken Göran Greider – hun tværer ham ud 😉

https://www.expressen.se/tv/politik/bara-politik/bara-politik-se-hela-debatten-mellan-goran-greider-och-katerina-janouch/

Bara politik: Se hela debatten mellan Göran Greider och Katerina Janouch

Debatt om invandring och #MeToo

8 November 2017

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago

Nej, sikkert ikke bøsse – jeg fik ham blandet sammen med Gardell i skyndingen, men det er rettet nu ?

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
5 years ago

Ååh nej.. ikke feminister igen!!!. De er til fare for rigets sikkerhed!..Det ville være bedre, hvis feministerne flyttede til Mellemøsten, i stedet for at ville importere hele Mellemøsten til Danmark! Det er jo deres hedeste drøm, at Danmark skal omdannes til Mellemøsten med sharia-regler og burka etc..Dernede i helvede (Mellemøsten) kan de avle med deres elskede skægbørn så meget de lyster!!

Marten Gantelius
5 years ago

Rösta blankt, Steen – det har jag gjort så länge jag kan minnas. Ganska många har förebrått mig för mitt val. “Det är samma sak som att ge en röst till de borgerliga!!!!” Andra har sagt: “Det är samma sak som att ge en röst till vänstern!!!!”
Det finns många och var för sig tillräckliga skäl för mitt val, Ett av dem är: “Så länge inget parti kraftigt motsätter sig riksdagsledamöternas svinaktiga pensionsförmåner tänker jag fortsätta att rösta blankt.”

Anders Bo
Anders Bo
5 years ago

Poul Nyrup Rasmussen vil ikke ha e det, så siden ham tæller blanke med som ugyldige!

Marten Gantelius
5 years ago
Reply to  Anders Bo

Ja, og hvad så?

Anders Bo
Anders Bo
5 years ago

Kan eller vil du ikke se forskellen?

Blank er at vise foragt for alle politikere, ugyldig er et fæ, der ikke kan slå et kryds rigtigt.

Marten Gantelius
5 years ago
Reply to  Anders Bo

Selvfölgelig kan jeg se forskellen. Men jeg vil hellere blive betragtet som et fä end at stemme på noget af de eksisterende partier. Og jeg har opfyldt min pligt at stemme.

Marten Gantelius
5 years ago

I övrigt er jeg svensk statsborger, og i Sverige täller man blanke, gyldige stemmer.

Anders Bo
Anders Bo
5 years ago

Hvis du ikke stemmer SD, stemmer du på rødfascisterne! ?

Hvis du ikke er mod dem, er du med dem. INGEN gylden middelvej!

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
5 years ago

Fint med naive piger i byen fredag og lørdag aften, men i politik så går det ikke, idiotisk at gå rundt og tro at muslimerne engang bliver gode samfunds borgere

Peter Zichau
Peter Zichau
5 years ago

Vi lever i et skindemokrati. 95 procent af budgettet er allerede afsat til den offentlige sektors kerneområder. De sidste 5 procent kan skolepigerne så lege med. Hvis de er rigtig røde, tror de de kan ændre noget for det.
Hvad de så ikke véd, de der feminister, er, at det stadig er Svend, Knud og Valdemar der forsørger dem. Nu gør de det så bare over skatten. Så længe det varer…

Margrethe
Margrethe
5 years ago

Jeg tror ikke, jeg tror det nytter. Alligevel har intet endnu kunne afholde mig fra at stemme, da dagen kom. Det handler om at kunne være i stue med sin egen samvittighed på længere sigt. Den dag et håndvåben i tasken bliver lige så naturlig som tasken selv, den dag man spekulerer over om vi overhovedet ser hinanden igen til aften, den dag skal jeg med god samvittighed kunne sige, “Jeg gjorde vitterligt, hvad der stod i min ringe magt at gøre, for at det netop ikke skulle ende i denne katastrofe”. Peg et andet sted hen med skydevåbnet, hvis… Read more »

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x