14
nov
Seneste opdatering: 16/11-17 kl. 0210
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Hør endelig også Poland: Nationalism Rising | Tommy Robinson and Stefan Molyneux, The TRUTH about the Polish Independence Day March in Warsaw on Saturday.

Fantastiske billeder

Den samlede vestlige presse kaldte marchen “racistisk og xenofobisk”. Når 60 000 – 100 000 marcherer, det nøjagtige antal er svært at fastslå, vil der være enkelte rabiate imellem, men de var snarere provokatører. Intet tyder på, at dette var andet end fredelig patriotisme.

Alligevel sviner vestlig journalistik marchen til. Sveriges justitsminister udtalte sig, så man måtte tro, Sverige ville besætte Polen inden længe. Men der var f.eks. ingen antisemitiske skilte, selvom antisemitismen i Polen har været stærkere end andre steder både under WW2 og i 1970’erne. Tværtimod var der swastikas og hammer og segl med en streg over. CNN havde en falsk historie – “Pray for an Islamic Holocaust” – de måtte slette igen.

Hvad angår Østeuropa, har Juncker og co. bidt over mere end de kan tygge. I går demonstrerede tilmed 10 000 i Rom for en italiensk udtræden af “EU-mafiaen.” EU’s sandsynlige, kommende død, vil være et selvmord af rent drømmeri og uansvarlighed. Desværre kan det blive et selvmord, der trækker en halv milliard europæere med sig i graven. EU er ikke ved at tabe til patrioter og polakker, de er i færd med at tabe til den virkelighed, de selv har skabt.

“Vesteuropas opvågnen kan blive meget, meget smertefuld”

Douglas Murray: Poland understands that European migration is madness organized by madmen

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anders Bo
Anders Bo
4 years ago

Vesteuropas opvågning kan ikke blive – MEN BLIVER – meget meget smertefuld, hvis der vågnes?

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
4 years ago

Et glimrende interview med D Murray, tænk hvis det var på DR1

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
4 years ago

KARI Rina Ronja står også på listen. Får hun penge eller står hun på listen, fordi hun har den “rette” mening?

Lawrence
Lawrence
4 years ago
Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
4 years ago

Læs VG idag, 50% på sosialhjelp er invandre eller avkom av innvandre, for nogle tabere, men det siger sig selv at en et lille land ikke har brug for 200.000 Atomfysikere, Læger og Raketforskere
https://www.vg.no/nyheter/innenriks/integrering-og-innvandring/hauglie-slaar-alarm-halvparten-paa-sosialhjelp-er-innvandrere/a/24186966/?expId=df-86-d8cd50e9&varId=df-86-jf6c3217

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
4 years ago

Islam og EU har ikke noget med demokrati at gøre, så bare helt fint at demonstrere mod dette faenskab

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago

eUHA er de facto fascistis!

Triturus cristatus
Triturus cristatus
4 years ago

Polakken som intervjuer Murray høres til tider ut som en helfrelst multikulturalist.

Har dette blitt “standard” på polsk TV også nå?

InHocSignoVinces
InHocSignoVinces
4 years ago

Med hensyn til “EU mafiaen”, kan man her finde listen på de politikere der modtager penge fra George Soros’ Open Society Organisation. Jeg har selv, ikke overaskende, fundet de danske politikere Ulla Tørnæs og Magrethe Auken som hyppige gengangere blandt svinene ved Soros 18 billioner dollar trug, hvor de aktivt arbejder på at forvandle Europa til et dystopisk mareridt. https://legacy.gscdn.nl/archives/images/soroskooptbrussel.pdf Listen over Svenske politiske sidestykker er lang og omfattende. Jeg vil opfordre Snaphanen’s Svenske læsere til at trække de tråde op, skrive til de pågældende politikere, og stille nogle særdeles påkrævede, relevante spørgsmål, i stil med dem Nigel Farage stillede… Read more »

InHocSignoVinces
InHocSignoVinces
4 years ago

Takker for tilføjelsen, Steen. Der er stadig problemer med at dine svar kan læses, men fik det da noteret inden siden var færdig med at uploade. 🙂 Iøvrigt vil jeg lige tilføje, at man gør det hele meget lettere for sig selv ved at lave et grund udkast af en mail til disse politikere, og så simpelthen bare copy-paste de relevante navne og adresser ind hvor de skal være, før det hele sendes afsted. Det kommer så med den ekstra fordel, at man kan sende et bundt mails afsted hver dag på under en halv time, indtil man får svar… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
4 years ago

Så hjælper vi Disqus lidt igen:

steen
Man kan tilføje Anna Mee Allerslev til den liste. Hun holdt i 2010 for Open
Society penge et arrangement på Københavns Rådhus, som jeg af vanvare
overværede http://www.ft.dk/samling/20101/almdel/bou/bilag/40/958564.pdf
Soros har netop været oppe i EU Parlamentet
http://www.breitbart.com/london/2017/11/14/farage-soros-allies-international-political-collusion-history/

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x