15
nov
Seneste opdatering: 15/11-17 kl. 1742
25 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Den omtalte Kirsten Sarauw er præst og psykoterapeut. Lone Nørgaard stiller op for Dansk Samling i København.

#ForABetterSweden – alvor eller happening?

Mon ikke der er nogen derude, der kan afkode dette for mig? Uanset hvad, kunne afsenderen have været det svenske etablissement. Min ven billedkunstneren, mener det er satire. Det er højtid for det i Sverige, se de to nederste tegninger.

Jens Kittel kommenterer denne: “Aldrig har en enda bild summerat landets situation och idioti så bra, absolut världsklass!”

Og den nye Moderatleder – en type, der altid vil være vælgere til. Partiledere skal have samme egenskaber som industriøl: De skal fornærme så få som muligt, og derfor helst ikke smage af noget. Denne mand har endnu inden han har løftet en finger, vendt Moderaternas nedadgående kurve.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
25 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Dansk Hvepseavlerforenings For
Dansk Hvepseavlerforenings For
4 years ago

Skabt og orkestreret af 4chan/pol. Det er samme modus som den gang fribløderne kom frem. se venligst: http://boards.4chan.org/pol/thread/149385234#p149385234

Oxis
Oxis
4 years ago

Oavsett om bilderna ovan är satir eller ironi berör de mig i hjärtat – jag blir så ledsen. Vi svenskar skall bytas ut men blir det till det bättre? Och varför? Varför duger vi inte? Ett fasansfullt politiker- och PK-etablissemangsvälde med en idé helt i klass med idéerna om folkutrotningarna under 1930- och 1940-talet. Då var det rasism mot judar och zigenare, nu är det mot vita, infödda etniska svenskar(samerna kanske går fria än så länge), då var det mot oliktänkande i dåtidens Sovjetunion, nu är det mot folk som har invändningar mot PK-etablissemangets politiska idéer om mångkultur, genustänk, allas… Read more »

Lawrence
Lawrence
4 years ago
Reply to  Oxis

“ Vi svenskar skall bytas ut men blir det till det bättre? Och varför? Varför duger vi inte?” Det har ikke noget med at gøre noget bedre at gøre, det er naturens irden: det er etnisk konkurrence! Forstå det nu; der har altid været kamp om ressourcer og territorie, og hvis folk ikke behøver løsne et skud for at overtage alt jeres lort, alt det i har opbygget og som skulle overdrages til jeres børnebørn, ja så tager etniske grupper med større selvrespekt og livskraft det fra jer! Den ene tiger udkonkurrerer den anden, og den tabende tiger får IKKE… Read more »

Oxis
Oxis
4 years ago
Reply to  Lawrence

Problemet är att det är de som folket i landet har tilltro till, regering, etablissemang osv. som iscensätter detta, medvetet utraderar den grund de själva sitter på för att få en ny, som de kanske tror de kan styra bättre än de svenskar de redan styr. Utvecklingen i förorterna säger mig att det blir tvärtom istället. Men allt om invandrare och invandring hyllas konstant i Sverige och måste svenskar inkluderas är det i form av så kallad mångfald. Du skriver om etnisk konkurrens och det är det väl delvis men den är inte igångsatt av folket självt utan av de… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

comment image?w=640

ferd ed sa
ferd ed sa
4 years ago

:-), Det er sørgeligt nok den skinbarlige tragiske virkelighed i Sverige. Den svenske mand er jaget vildt i sit eget land!!

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago
Reply to  ferd ed sa

Ja, nogle kreative folk burde jo lave den slags officielt udseende politisk ukorrekte parodier på de rigtige serier sætte dem op blandt alle de rigtige på de svenske biblioteker og så afvente de forudsigelige hysteriske reaktioner blandt alle de frelste PK-tosser ? Min favorit blandt disse alternative undergrundsserier er stadig den fuldstændigt geniale Kalle Anka (Anders And) “1984”-pastiche og parodi over det svenske Big Brother og PK-angiver-samfund med titlen “NyMoSoc” – jeg er helt flad af grin, hver gang jeg ser den, fordi den rammer lige på kornet med sine fede replikker: ( NB hot = trussel ) http://i58.tinypic.com/10par5w.png http://kalletarknark.com/serie.php?id=2417… Read more »

jävla skitsamhälle
jävla skitsamhälle
4 years ago
Reply to  ferd ed sa

Sverige tillhör inte svenskarna längre utan är ett land enbart på papperet. Nånting som vi aldrig har förstått förrän nu.

jävla skitsamhälle
jävla skitsamhälle
4 years ago

comment image

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago

I dag sjov, i morgen…

Henning Jensen
Henning Jensen
4 years ago

Hvor blev sangen af? og Kulturen? Ruth Etting var engang en af de største, og en repræsentant for kulturen ‘par excellence’: “The Song Is Ended, But The Melody Lingers On”: The song is ended But the melody lingers on You and the song are gone But the melody lingers on The night was splendid And the melody seemed to say “Summer will pass away Take your happiness while you may” There ‘neath the light of the moon We sang a love song that ended too soon The moon descended And I found with the break of dawn You and the… Read more »

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  Henning Jensen

Elsker gamle sanger, og synger ofte selv ifra gamle sangbøker/plater som jeg har arvt.. ikke hørt denne før, sang med også.. så takk…en sang gjør livet gladere..viktig kultur å ta vare på..bringe videre.

MagnusH
MagnusH
4 years ago

Moderaterna är ett Janusparti. Man har två ansikten. Det ena vänt mot de väljare man vill locka tillbaka från centerpartiet och det ansiktet utlovar ökad invandring. Det andra vänt mot de som man vill locka tillbaka från Sverigedemokraterna och det ansiktet utlovar minskad invandring.

latmask
latmask
4 years ago
Reply to  MagnusH

Jag kan inte rösta på M för jag vill inte lägga mig och somna om.

jävla skitsamhälle
jävla skitsamhälle
4 years ago

Tycker att ni helt och hållet inte bör ägna er en tanke åt vad som händer i Sverige. Förutsatt att ni inte vill hjälpa oss såklart. Svenska politiker har sedan generationer tillbaks haft dåligt samvete över att Sverige, inte var ockuperat under första och andra världskriget på samma sätt som våra grannländer och det sitter fortfarande i ryggmärgen.
Därför har politikerna successivt valt att förstöra landet eller använt Sverige som en plattform för olika politiska experiment som te x feminismen och mångkulturen.

sussebassa
sussebassa
4 years ago

“..svenske politikere hatt dårlig samvete øver att Sverige, inte…” hvem konkret då..for noe bull. Dom gjorde de fordi dom/andra tjente grasalt med penger på å samarbeide med naziene under WW2…Fakta..krigshistorien..bla fikk naziene tilgang til våran malm i nordNorge, och den ble fraktet saman med krigsmateriell igjennom Stockholm by med då sosseregjeringens aksept..som konsekvens forlenget krigen. At det skulle sitta i ryggmargen, DVs Mitt de facto ja…dom tenker kun på..å tjene penger og den makt det gir, uansett hvem dom måste samarbeide med også i dag. Løfven fyller landet med muslimer for igjengjeld å få deres stemme vid valet..nå och i… Read more »

ferd ed sa
ferd ed sa
4 years ago

Det er ikke kun Sverige, men hele Vesteuropa, som snart er kaput!!. EU´s agenda er et multikulturelt Europa, og en opløsning af nationalstaterne. EU-parlamentet vil nu straffe Polen, fordi de ikke vil tage imod muslimske migranter. EUSSR er ligeså totalitært og undertrykkende som Sovjetunionen.
Lad de svenske drenge og mænd søge asyl i Danmark, så kan de svenske feminister hygge sig med deres elskede muslimer.

jävla skitsamhälle
jävla skitsamhälle
4 years ago

Svenskarna kanske förtjänar att utplånas. Är man så pass dum och tror att sossarna kan lösa alla problem då förtjänar man varken demokrati eller välfärd. Som man bäddar får man ligga. Därför ser jag nästan fram emot den dagen svenska feminister tvingas gå i burka.

Felix Krull
Felix Krull
4 years ago

Mon ikke der er nogen derude, der kan afkode dette for mig?

Mit gaet er spoof. Ingen af de to adresser nederst i sidste billede er aktive, sverlgbt.com er ikke engang registreret.

achantus
achantus
4 years ago
Reply to  Felix Krull

For denne gang. Men bare vent noen år.

Felix Krull
Felix Krull
4 years ago
Reply to  achantus

Om nogle aar er der ikke flere muhammedanere i Europa. Hvis det tyvende aarhundredes historie har laert os noget, er det dette: don’t make the white boys angry.

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
4 years ago
Reply to  Felix Krull

Hvis folk havde lært noget af historien, så var der ikke en eneste muslim i EUSSR, men folk har ikke lært noget, så derfor kan galskaben fortsætte, og om nogle år så starter krigen for alvor, og så bliver muslimerne sendt hjem til sandkassen igen, sidste gang det begyndte var for næsten 1000 år siden i år 1095, dengang skulle de også smage øksen før en de forstod at de var uønskede

25
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x