19
nov
Seneste opdatering: 20/11-17 kl. 1648
44 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Man kan ikke tænke sig noget, der ligger svensk TV fjernere end dette. Det har sin egenværdi. Blandt andre medvirker Johan Westerholm og Tino Sanandaji.

“Jeg har været med til at gøre nationalkonservatismen stueren”

Information interviewer Uriasposten, og viser den ikke er som Politiken: Forudsigelig

»Kulturmarxismen har lammet det politiske spektrum, selv konservative kan være relativister. Vi har højre og venstre, men i praksis er det bare forskellige nuancer af rød«.

Du lukker Uriasposten efter 14 år. Hvad var i sin tid formålet med bloggen? »At gå journalisterne efter og sikre at det, de skriver, er korrekt.« Er projektet lykkedes? »Til dels. Det er ikke sådan, at jeg kan klappe mig selv på skulderen over at have reddet noget. Men jeg tror, at jeg har været med til at gøre den nationalkonservative tankegang stueren.«

Jeg ligger i sengen med min telefon og tænker blog. Man taler om likehuntere blandt de unge, men jeg er også en slags likehunter. Jeg bliver glad, hver gang jeg får opmærksomhed og finder frem til noget, som andre klapper mig på skuldrene for. Men jeg glemmer også, hvad der er vigtigt, og derfor har jeg valgt et radikalt brud, selv om det gør ondt.«

På en skala fra 1-10 hvor højreorienteret er du? »På den økonomiske akse er jeg nok otte. Det er ok med en velfærdsstat, men den skal køres ned. Jeg gider ikke arbejde for at finansiere Uffe Elbæks projekter i København. Værdipolitisk er jeg nok også otte.

Kulturmarxismen har lammet det politiske spektrum, selv konservative kan være relativister. Vi har højre og venstre, men i praksis er det bare forskellige nuancer af rød. De synspunkter, som f. eks. Nye Borgerlige har – og som bliver betragtet som ekstreme – er synspunkter, som var vidt udbredte før ungdomsoprøret.

Heldigvis er vi på vej tilbage i den rigtige retning.« Du har blogget om islam og indvandring i 14 år – hvordan har samfundet ændret sig? »I dag er politikere nødt til at tage DF med i betragtning, inden de snakker. Mange tør sige, at de har en negativ holdning til multikultur. Der har DF vundet.

Men konkret politisk har man ikke løst problemet, og selv om det er ok at tænke uden for boksen i dag, fyldes debatten stadig op af dem, som har nem adgang til medierne. Vi skal stadig høre på Uffe Ellemann-Jensen, en fodboldtræner fra FCK eller en kunstner, som mener, at vi skal være gode vewd hinanden.

Og journalisterne udgør ikke et repræsentativt udsnit af befolkningen.« Er du og andre ikke med til at lave en hadsk stemning imod indvandrere gennem jeres fokus på netop den sag? »Jeg kender argumentet. I 1998 stod jeg ret alene, da jeg sagde, at problemerne ville blive værre. Men det blev værre. I det store og hele har højrefløjen haft ret.

Hvilken blogpost er du mest stolt af? »Jeg fandt ud af, at Pelle Dragsted har været med i Antifascistisk Fraktion. Det fik BT til at konfrontere ham med hans fortid.«

Hvad er det bedste, indvandringen har gjort for Danmark? »Ha ha. Der må du lige give mig nogle sekunder, jeg er vant til at tænke på en anden måde Jeg har en god norsk kollega, som hedder Vegar, ham har jeg aldrig haft problemer med. Grundlæggende mener jeg, at indvandring er naturligt, f. eks. når man gifter sig med folk fra andre lande. Det er, når de kommer væltende i fly, busser og både, at det bliver et problem.«

Hvis du skulle have levet i en anden tid, hvilken skulle det så være? »Slut 50′ erne. Før ungdomsoprøret, hvor der stadig var fokus på kernefamilien og det jordnære. Det hele var lokalt forankret og ikke så flyvsk. Vi har mange muligheder i dag, som man ikke havde dengang, men vi har også betalt en pris for det.«

Jeg kommer også til at blogge igen. Det skal bare være noget, jeg kan styre, uden at det bliver for febrilsk.«. Information: I det store og hele har højrefløjen haft ret, log in

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
44 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Rune Hansen
Rune Hansen
4 years ago

“Antifascistisk Fraktion”? Sagde han virkelig det?

Lenn
Lenn
4 years ago

Godt billede af Kim, og fed trøje! Artiklen er rigtigt god, og det er godt at se, at Information bringer et sobert interview med en af vore brave landsforkæmpere.

Lenn
Lenn
4 years ago

OT! Hjælp! Er der andre, der har modtaget en mail fra Disqus, som påstår, at der i oktober i år er blevet taget et ‘snapshot’ af data tilbage fra 2012 (aner ikke helt, hvad de mener med det?), og at password osv måske er i kløerne på fjendtligtsindede? Mailen anbefaler at ændre password.
Noget andet er, at min pc har været under angreb i måske flere uger nu, og et specielt malware-tjek afslørede over 150 potentielle trusler… Hvad søren gør man? Er der andre, der har oplevet noget lignende?

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
4 years ago
Reply to  Lenn

Det kan være at de røde banditter møder op på adressen en dag, husk at ha et baseball bat til at stå ved døren, når de første ligger på knæ og leder efter deres tænder, så stikker resten af de homoseksuelle banditter af, som muslimer så kan de ikke lide modstand

sussebassa
sussebassa
4 years ago

..her åpnes våpenskapet..sikrest.

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
4 years ago
Reply to  sussebassa

Det er der også her, men det er helt unødvendig når det bare de de røde homoseksuelle banditter, de kaster højest et par sten, gi dem et par lusinger, så løber de hjem og skriver lange ledere og kroniker i deres aviser

sussebassa
sussebassa
4 years ago

..ok da, da slippes rottweilerne løs…de trenger morsjon.

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
4 years ago
Reply to  sussebassa

Meget bedre, lurer på om det er redox som er igang med deres registrering

sussebassa
sussebassa
4 years ago

Seriøst…er det grunn for å ordlegge seg mere forsiktig her.

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
4 years ago
Reply to  sussebassa

Nej det er jo ikke Sverige

sussebassa
sussebassa
4 years ago

Nu mera måste man va mere forsiktig..har flere ganger blitt utstengt ifrån facebook..så nå tilpasser jeg mine meninger deres krav ved å andvende “skjeggbarn” i parentes..det godtages..

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
4 years ago
Reply to  sussebassa

Rigtigt, men stadig imponerende at de røde banditter i år 2017 stadig tror at de kan censurere andres meninger, og det er da kedeligt med 9 timers pending på sammháldsnutt bare for at skrive sin mening

Lenn
Lenn
4 years ago
Reply to  sussebassa

Fantastisk, at det skal være nødvendigt! Jeg håber, Israel kommer med en anden version af en slags FB, hvor man kan sige tingene, som de er. Heldigvis er jeg ikke på FB, og det kommer jeg heller aldrig!

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  Lenn

Jeg er på FB for å diskutere på grasrotnivå..hva rører seg der, och får derfor viktig info..viktig for å skape et riktig helhetsbilde..av all info..kjenne på pulsen hva som rør seg..derfor.

Lenn
Lenn
4 years ago
Reply to  sussebassa

Ja, jeg forstår godt, hvorfor folk er der af de rigtige grunde: de politiske, men jeg gider simpelthen ikke. Jeg foretrækker debatfora til hver en tid, for det er meget sjovere. Jeg hører også fra folk, som bliver vildt optaget af FB og frustrerede over de politiske skænderier, der opstår der. Så nej.

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  Lenn

Det er en “typ kunst” å diskutere der..vite nær du har sagt nok, også unngå skjenneriet..gå ut..månge yngre med ditto kunnskap och spes type likes..også nogon med klart mentale problem..men info kan du få uansett.

InHocSignoVinces
InHocSignoVinces
4 years ago
Reply to  sussebassa

Min velkomst komite består af to Siberian Huskies. De kommer med den fordel at de ikke gør når de angriber. 😉

sussebassa
sussebassa
4 years ago

Det gjør ikke Rottweilere heller..de knurrer herligt høyt..med frådende åpen kjeft og slipper ikke Ut folk som ikke matte har sagt ok til..de holder fortet hel trygt..hvem våger seg på 1 som har 1 tonn trykk i kjevene når de tar tak..med saksegrep.. 😉

Lenn
Lenn
4 years ago
Reply to  sussebassa

hehe!

Lenn
Lenn
4 years ago

haha! Jeg syntes, at Steen lige havde skrevet noget om malwarebytes, men nu kan jeg ikke se hans svar..?! Jeg har kørt malwarebytes for nogle dage siden, og det var den, der detekterede over 150 potentielle trusler, bl.a. en slemmer karl ved navn webssearches, som jeg troede, jeg var sluppet af med. Chrome er blevet hijacked også, så jeg kører nu på en anden måde.. Det er jo fantastisk!! Jeg kunne spidde de psykopater med min paraply, for at lave sådan noget!

ɱØяñιηg$ʇðя ©™
Reply to  Lenn

Jag gav upp Chrome i somras som jag hade använt sedan det kom ut. Det sista året började problemen. Till slut gick det inte ens att ansluta till vissa sidor. Då gav jag upp och bytte browser.

Lenn
Lenn
4 years ago

Ja, måske bør jeg gøre det. Nogle bruger Linux, så nu vil jeg undersøge, hvad det er for noget. Indimellem har jeg lyst til at kaste min pc på gulvet og bare hoppe op og ned på den!!

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  Lenn

Hadde problemer selv med å komme inn på Snaphanen, måtte igjenta passord på Disqus, men ikke mere..så da gikk det greit.

Chingachgook Jensen
Chingachgook Jensen
4 years ago
Reply to  Lenn

Kender du til Malware Bytes?
https://www.malwarebytes.com/mwb-download/

Spyware Blaster er også ok.
https://www.brightfort.com/spywareblaster.html

Spybot – Search and destroy er også god. Kan immunisere dit system.
https://www.safer-networking.org/dl/

Ovenstående gratis-versioner er udmærkede.

Felix Krull
Felix Krull
4 years ago
Reply to  Lenn

Mailen anbefaler at ændre password.

Det lyder som phishing – et forsoeg paa at faa dig til at oplyse dit PW. Lad vaere med at svare paa mailen, men hvis du er usikker, kan du logge ind paa Disqus paa normal vis og aendre password der, men jeg ville nok vente til jeg havde faaet maskinen afluset. Som Chingachgook siger, er Mawarebytes et udmaerket program.

InHocSignoVinces
InHocSignoVinces
4 years ago

Her er en ganske interessant graf om stigningen i voldstilfældende o.a. i Sverige siden 2005. Uden at gå helt over gevind med forudsigelserne, så tror jeg roligt man kan gå ud fra at det “spike” man ser i 2013 er det midlertidigt ‘nye normale’, som 2016 tallene vil falde tilbage på, hvorefter 2016 ‘spiket’ så bliver det næste ‘nye normale’, osv,osv. ‘Frøen i det varme vand’-ligningen ligger lige for, omstændighederne taget i betragtning.

http://www.breitbart.com/london/2017/11/20/sweden-crimes-surge-new-highs-migrant-influx/

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago

Så må Svea jo stemme SD i ’18!

Infowarrior
Infowarrior
4 years ago
Reply to  Anders Bo

Tror du ?

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago
Reply to  Infowarrior

Hvis kvinderne mener sig berettet angst for den muhamedanske folkevandringstsunami, må de jo gøre noget ved det, eller…

Infowarrior
Infowarrior
4 years ago

Feminisme og islamisme går hånd i hånd.
Det er et absurd teater da islamistene kommer til å utrydde feministene så snart de er i overtall.

Andre´Kristian
Andre´Kristian
4 years ago

Det senaste provet på det bisarra socialpedagogiska narrativ som behärskar dagens svenska tolkningsutrymme, där radikalfeministernas och extremvänsterns estradörer unisont uppvisar en aldrig tidigare skådad och i grunden kontraproduktiv hysterimanifestation, vars dolda syfte är att underkuva och demonisera den vite mannen – en distraktionsmanöver där man leder folkets uppmärksamhet bort från den importerade våldsbrottsligheten, där förövarna angriper flockvis och inför vilken inte ens det fanatiska metoo-matriarkatet förmår erhålla någon amnesti. Det sorgligaste i sammanhanget är att mängden av de sällsport retroaktiva anklagelserna skadat trovärdigheten drastiskt, vilket kommer att få en påtagligt negativ inverkan för de verkliga offren för sexualpredatorernas vidriga framfart.… Read more »

Louis B Knockel
Louis B Knockel
4 years ago

Pænt og sobert interview med Kim Møller. Fint at noget sådant kan fremkomme i en venstreorienteret statsstøttet avis.

Felix Krull
Felix Krull
4 years ago

Information er bedre end sit rygte. De f.eks. har flere gange givet Helmuth Nyborg taletid – noget der ville have faaet en amerikansk avis lukket paa tyve minutter.

sussebassa
sussebassa
4 years ago

Så ble gruppen “metoo” opprettet…bruker ordet opprettet bevisst fordi man her fokuserer på alle menn som typ “klapper” en kvinne på skulderen, og da blir beskyldt for seksuelle overgrep..dermed får man vekk fokus på alle voldtekter begått av alle “flykninger”..som viser klart er 98%.. “metoo” sies være opprettet av same “jagerher” som står bak, så klart et “PK foretagende”. Sier ikke det er menn som ikke går forlangt, og burde straffes, men nå er det mere et hysteri som bare øker, og formålet er klart..få fokus vekke ifra 98% voldtekter begått av “flyktninger”, som heller ikke er noen vits i… Read more »

ferd ed sa
ferd ed sa
4 years ago
Reply to  sussebassa

Sverige er blevet et bizart land. Den svenske mand er uønsket i sit eget land. De svenske feministers hedeste drøm er åbenbart, at udskifte alle svenske pöjkar og mænd med muslimske skægbørn.

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
4 years ago
Reply to  sussebassa

Kvinderne har bare ikke et problem med at få et klask i røven, eller ligge sig på ryggen for en film rolle, hvis ” gerningsmanden ” er Brad Pitt eller en indvandre

InHocSignoVinces
InHocSignoVinces
4 years ago

Nej, “The Sisterhood™” har det med at opløse sig i åben alle-mod-alle krig, lige så snart der træder en velhavende mand med et godt udseende ind i lokalet. Kvinder er opportunister “by nature”, det behøver man ikke være præsident Trump for at kunne observere, man skal bare være mere påpasselig med hvem man gør opmærksom på det, end han var det sidste år.

Henning Jensen
Henning Jensen
4 years ago
Reply to  sussebassa

“MeeToo” giver nogle problemer. Hvordan skal TV-underholdning som “Vild med dans” foregå, hvis ikke kvinden må berøres, og kan man anmelde en “berøring” blot man overværet berøringen på TV? Den eneste måde at kvinder fremover kan sikre sig mod seksuelle tilnærmelser, vil være at indføre burka-tvang. Det er et område som politikerne bør kaste sig over, så vi kan komme det berøringssvineri til livs. Jeg tvivler ikke på at politikerne vil se på problemet med glæde, især de kvindelige, hvis blot ikke de selv skal kravle i “den sorte sæk”. Jeg læste forleden at beboeren i den hvide enklave i… Read more »

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  Henning Jensen

Nå er ikke konsekvenstenkning LØfvens sterke side som vi redan ser i Sverige, men jeg er redd denne “metoo” vil brukes også til andre områder som vil tjene hans politikk/muslimers..fex barn/ungdom må ha seperate svømming/trening på skoler..adskillelse mm..et keyord.. alt for å imøtekomme muslimene, och dermed sikre stemmer ifrån de.. Valet har redan børjat i Sverige, men om ikke SD får regjering/samen med M KD er landet helt och totalt ødelagt for fremtidens barn, och då er det bare å stenge grensene heltette for Danmark og Norge..men slippe inn foreldre med barn som vil vekk ifra Hell som det kommer… Read more »

ɱØяñιηg$ʇðя ©™
Reply to  sussebassa

Ett muslimstyrt land som på sikt har planer på att erövra sina grannar också. Så ni kommer bli tvungen att slåss både mot den yttre fienden som den inre fienden som är lierad med muslimlandet.

InHocSignoVinces
InHocSignoVinces
4 years ago
Reply to  sussebassa

De kvinder der hopper med på #MeToo-vognen er stille og roligt ved at protestere kvinder ud af fremtidige ansættelser på arbejdsmarkedet, baseret på noget jeg, stort set, ikke anser for andet end en trend i tiden under det feministiske Matriarkat. Det begynder jo at ligne ‘the Salem Witch hunts’ efterhånden, så længe den anklagede bare er en hvid mand. Og spørgsmålet er om det ikke lige præcis er formålet, på et eller andet ubevidst plan? Hvis vi tager det støt stigende forbrug af anti-depressiver og skilsmisser med i overvejelserne, så er det jo ganske tydeligt at der er en stigende… Read more »

sussebassa
sussebassa
4 years ago

Takk for mange interessante synspunkt. Fikk med meg at også Sveriges dronning och kronprinsesse var med på oppropet “metoo”..noe skjult, men dog der. Hvem er så alle dessa “metoo”..finnes en fellesnevner…utover at de vil bekjempe primært hvite menns makt och misbruk ifht seksuelle tilnærmesler/overgrep..som egentlig er det store spørsmålet. Ikke ukjent at flere kvinner selv andvender sin sexualitet nettopp å få høyere status selv..ligge med regisøren for å få hovedrollen..velkjent..men dysses ned..iallef ikke noe de selv erkjenner under “metoo”..uansett yrke. Tror mange gjorde dette i typ ren naivitet/massesuggetion och tenkte ikke på konsekvensene..flere var yngre og dermed liten livserfaring. At… Read more »

InHocSignoVinces
InHocSignoVinces
4 years ago
Reply to  sussebassa

Tak for svaret, sussebasse, det er værdsat. Det er jo unægteligt et dystert billede du fremviser af den halvdel af demografien, som overvejende høster langt de fleste fordele ved et demokrati, (overførsler af indkomster fra mænd til kvinder gennem indkomstskatten), samtidigt med at de gør alt hvad de kan for at ødelægge samfundet indefra, og bringe det tilbage til en tid hvor de ingen rettigheder har. Men tillad mig lige at rekapitulere: “Hvem er så alle dessa “metoo”..finnes en fellesnevner..PK..utover at de vil bekjempe primært hvite menns makt och misbruk ifht seksuelle tilnærmesler/overgrep..som egentlig er det store spørsmålet. Ikke ukjent… Read more »

44
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x