24
nov
Seneste opdatering: 25/11-17 kl. 2147
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jimmie Åkesson helt uden filter

Der er lagt i kakkelovnen til alle de samfundspidser, der har ødelagt Sverige. Showdown er 9 september 2018. Jeg har som bekendt ment længe, de bør stilles for en domstol, men det kræver først et valgnederlag, som kan føles. Omkring 1000 svenskere er dræbt som en direkte følge af indvandringen (ekskl. trafikulykker m.m.), som de aldrig fik forelagt til godkendelse. Der er hundredetusindvis af svenske volds- og voldtægtsofre. De skyldige må drages til ansvar, og de vil blive det. Årtier for sent, men det vil ske.

En retsforfølgning af de skyldige, kræver dog først et valgnederlag, som kan mærkes. De er forbrydere, og det vil komme for en dag. Det burde ske denne gang, men det kan indtræffe først i 2022, når både rets- og velfærdsstaten er falleret fuldstændigt. Da vil det være meget for sent for nogen politiker eller journalist at skifte hest, som vi ser det i denne tid.

Enhver der læser svenske aviser, ser at der er røre blandt journaliststandens sidstedages hellige. De mener nu det, jeg skrev for næsten tyve år siden. Det er godt, de gør det, men deres pligtforsømmelse har kostet Sverige uoprettelige skader. De går imod en svensk Der Untergang i deres statsstøttede redaktionsbunkere, og ingen vil få ondt af dem. Tuff retorik i Sverigedemokraternas första valfilm

Sverige Radio, der er grotesk optaget af kønskrigen og #metoo- kampagnen, kan ikke lide videoen. Surprise!

En professors opgør med norske multikultur-politikere

“Eliten” har avviklet Norge som nasjonalstat ved innvandring og islam. Konsekvensene på sikt av det dramatiske sosiale eksperimentet er høyst uvisst. Dette hevder professor Terje Tvedt i en bombe av en samfunnskritisk bok om nyere norsk historie.

De raserte 1 000 års nasjonsbygging på 50 år.

De avviklet Norge.

Norge er ikke mer.

Norge er Allah, og alt og intet.

Vår skjebne er høyst uviss.

Professor med eksplosiv bok om Norges skjebnetid

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
ɱØяñιηg$ʇðя ©™

Nordisk Alternativhöger har skapat ett meme som kallas för Finspångsrättegångarna. Det mynnade även ut i en kortfilm som dom blev polisanmälda för av Finspångs kommun. Christoffer Dulny försvarade sig på Twitter med att det är tack vare honom Finspång har satts på kartan. Han kände sig nödgad att förklara att det är satir och att man parodierar hur vänstern föreställer sig hur Sverige skulle se ut om det var nationalister som styrde istället. Något som varje normalbegåvad människa redan hade förstått. Utom vänstern förstås.

https://www.youtube.com/watch?v=YjpIzovRwoE

Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
4 years ago

Det indgyder håb, at høre en stemme som Åkessons

InHocSignoVinces
InHocSignoVinces
4 years ago

Faldt over denne meget sigende video fra Sverige, som jeg syntes i skulle se.
https://www.youtube.com/watch?v=XVe7OipmvHU

Leif Knudsen
Leif Knudsen
4 years ago

Sverige er færdigt. Rådnet op indefra.
De svenske gammelpolitikere og journalister opfører sig værre end Die Statspartei og Stasi i DDR.
Alle der siger det mindste politisk ukorrekt bliver fyrede og retsforfulgt. Sindsygen har indtaget Sverige.
Jeg har i årtier sagt “Når Nordkorea kollapser, så er Sverige det sidste stalinistiske land i verden”. Det var ment som humor dengang – nu er det blodig sandhed og alvor.

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago

Du bliver væk igen, Steen

I denne weekend har jeg spillet hasard for kr 95,-

1. Det er mine penge.
2. Jeg har råd til at undvære dem.

Hvilket rødfascisterne kunne lære noget af! ?

(Hvor slemt er det med din sygdom? ?)

River
River
4 years ago

Efter ca et minut kan jeg ikke længere se Steens indlæg og til gengæld kan jeg kommentere.
De lyver og mørker som Jimmi siger. Det sørgelige er at selv med et overvældende valg for SD vil det ikke være nok uden at der skal gribes til våben. Igen, Serbien og Thailand har vist vejen. Serbien slap desværre ikke så godt fra det takket være bla Danmark i NATO.

sussebassa
sussebassa
4 years ago

Er han ikke bare praktfull i sin ærlighet och rakt på sak..beretter sanningen.
Dette lover meget godt for kommende val..

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago
Reply to  sussebassa

Hvis retfærdigheden sker fyldest, skal Löfven afsone som skægbarn for afghanske mænd! ?

Infowarrior
Infowarrior
4 years ago

Det er en fryd å høre Åkesson, han er blitt betydelig tøffere i sine uttalelser nå og det er bra

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  Infowarrior

Ja..en ren nytelse. Hørt på mycket ifrån SD`s landsdagar, intervjuer och kommentarer ifra PK media. Pk media mener Åkesson har skiftet strategi..ordet vinglete blir brukt..ved å gje M inn…”tro inte vi vil røsta med dere, utan nogot tilbaka”..samtidig som han sejer at han nog kunne velja å gje stød til sosserna..føler seg næra dom i månge fråger..Løøf er helt utav bildet med å ville fylle Sverige med tusentalls flere flyktninger..och måste bekjempas. Tja, om dette er typ forvirrende, men alikevl smart fordi dom senaste målinger har vist at SD har sjunkit..med stemmer både til Sosserna och M..som han med denne… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago

Med deres valg af københavnske borgmesterposten, har Ø & Å nu vist deres sande ansigt.

Stem Nye Borgerlige ved de næste folketingsvalg!

Sidhatt
Sidhatt
4 years ago

Naivt å tro at dette kan løses med demokratiske midler, bladde nettopp i en bok fra krigens dager, og man skjønner hvorfor menneskerettigheter ble oppfunnet. It was a good thing, så lenge det varte. Handlingslammelsen er ikke bare et isolert svensk eller norsk fenomen, ingen av vest-Europas ca 15(?) land har hatt noe folkelig opprør overhodet mot det demografiske folkemordet som foregår for åpen scene. Noe å forske på.

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x