27
nov
Seneste opdatering: 27/11-17 kl. 2116
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Paul Weston opløser sit parti, og slår følge med Anne Marie Waters. Weston har pricipielle overvejelser i den anledning, der rækker ud over partifnidder. Paul Weston announces the decision to disband Liberty GB and instead back Anne Marie Waters’ new party, For Britain.

Joakim Lamotte: Varning för obehaglig men viktig läsning

“Det här är en av de vidrigaste förundersökningar jag har läst”

Joakim Lamotte er en hæderlig venstreorienteret. Derfor befinder han sig i en proces, der vil forandre resten af hans liv. Efter læsningen af dette må det stå Lamotte klart, hvilken tragedie svenske politikere har nedkaldt over Sverige. Lamotte går igennem en svær tid fordi, han er en hædersmand.

Retssagen om massevoldtægten i Fittja er begyndt, imens svenske medier på fjerde uge kagler om klask i rumpen og #MeToo.Røgslør ligger så dybt i deres DNA, at det foregår pr. automatik. Forundersøgelsen Lamotte har læst, er her, hvis man mener, man har nerver til det.

Dette er, hvad det ligner: Langtrukken, racistisk tortur signeret Sveriges Riksdag og medier. Kvinden er naturligvis hvid og svensk (“Hanne”), eller som der står:

Kvinnan är “gammal heroinmissbrukare” (egen beskrivning vid anmälan) som befann sig i Fittja för att köpa hasch. Hon blev tillsagd att följa med ett gäng och uppger att det var ca 20 personer där, varav hon tror att ca. 8 förgrep sig på henne.

 

Imorgon fortsätter rättegången mot de män som står åtalade för att ha våldtagit en kvinna i ett trapphus i Fittja förra året, sannolikt en av de värsta gruppvåldtäkterna vi sett i Sverige…..Det här är en av de vidrigaste förundersökningar jag har läst.

Jag har läst hela förundersökningen och väljer nu att publicera den utsatta kvinnans egna ord om våldtäkten, som enligt åtalet pågick i flera timmar. Det är otäckt att läsa, men viktigt för att förstå vidden av vad som skett. För att få stopp på den här utvecklingen måste vi dra fram det vidriga i ljuset. Nedanstående citat är tagna direkt från förundersökningen. Ur förhör med kvinnan 2016-08-15: læs det hele på Facebook

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Charles Nielsen
Charles Nielsen
4 years ago

Weston: Kan England reddes ad demokratisk vej? Spørges der:
Nej det kan England ikke. !
Der skal en udrensning til.
Politiet, Militær og den Engelske urbefolkning er nød til at stå sammen, og se at få Muslimerne og deres Islam ryddet af vejen. OG DET SKAL VÆRE NU.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™

Det finns väl ingenting som säger att Lamotte kommer tillhöra vänsterflygeln någon längre tid till. Vi har ju några som lämnat gammelmedierna som Ingrid Carlqvist, Maria Celander och Julia Caesar. Lamotte står liksom Jens Ganman nu med en fot i vardera lägret. Frågan är ju hur länge dom står ut.

Sebago
Sebago
4 years ago

Intressant.
Till slut måste man väl bestämma sig.
Det gäller ju att överleva också.
I dag tjänar ju You Tube fjollor miljoner…..
På att kladda på smink……..

ferd ed sa
ferd ed sa
4 years ago

Der kommer ikke til at ske en pind, så længe massemedierne har held med, at manipulere og hjernevaske befolkningen med globalisering og multikulturalisme. Facebook og Google overvåger og kontrollerer alt hvad man skriver. Årsagen til at deres apps hele tiden skal opdateres, er alene den, at der bliver tilføjet flere funktioner, som hele tiden kan holde øje med din aktivitet og færden på nettet. Hvis der bliver skriver noget negativt om multikultur og muslimsk indvandring bliver opslag, indlæg og søgninger slettet eller obstrueret med nedsat hastighed. Når det først går op for befolkningen, hvor meget de bliver overvåget vil det… Read more »

heimevernet
heimevernet
4 years ago

Hvis det etter hvert blir klart at Sverige ikke lenger kan reddes, så bør man kanskje begynne å diskutere hvordan man skal oppnå det nest beste. Nemlig et oppgjør med de ansvarlige.

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago
Reply to  heimevernet

Hvis retfærdigheden sker fyldest skal Löfven afsone som skægbarn for afghanske mænd! ?

Sebago
Sebago
4 years ago
Reply to  Anders Bo

Löven har nu gett amnesti till nästan alla “skäggbarn”.
Socialdemokrater och Miljöpartister har gjort upp.
Marxism och Veganism har nu slutligen mördat det svenska lejonet.
En svart dag…..Fan också! så får man ju inte skriva…….
En mörk dag för Sverige!

Skåning
Skåning
4 years ago
Reply to  Sebago

Löjligt att göra detta till en vänsterblock-alliansen-fråga. Reinfeldt och hans kumpaner är minst lika skyldiga. Det är skrattretande att se dem som idag skyller på Löfvén (visserligen befogat) och sen går och lägger sin röst på moderaterna eller centern. Dessa människor är en större del av problemet än marxist-veganerna.

Sebago
Sebago
4 years ago
Reply to  Skåning

Helt rätt!
7 klöverns vurm har satt oss där vi är idag
Dock har Sossar och miljömuppar gjort upp idag!
Mp spås åka ur Riksdagen nästa år.
Med 2.5% av folkets röst gör de en uppgörelse med Sossarna.
Hvilket innebär att svenska skattebetalare skall betala miljarder för “ensamkommande” Iraniers folkskoleutbildning……
Vad vinner vi på det?
På ren svenska:Inte ett skit!!!
Jag skäms för att vara svensk.

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  Skåning

..jojo Reinfeldt startade det hele med “øpna eran hjertan”, men ingenting ivegen for at Løfven kunne stoppa dette..men det gjorde han altså inte, bare triplade “skjeggbarnen”..fellesnevner PK.

Infowarrior
Infowarrior
4 years ago
Reply to  heimevernet

Hvordan faen skal du kunne redde et land der eliten samarbeider om å utestenge befolkningen for innflytelse på politikken?
Eliten har kuppet all makt i Sverige og hva folket mener betyr ingenting.

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x