28
nov
Seneste opdatering: 28/11-17 kl. 0409
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Tysk borgmester stukket ned for sin fremmedpolitik

Hvem har ikke forestillet sig denne situation i nogen tid? Politik er lidt efter lidt blevet et job for modige mennesker. Det er måske noget især svenske politikere skulle skrive sig bag øret efter mandagens skandale med Sveriges onde ånd, Miljøpartiet.

Næsten samtidigt som attentatet i Altena blev endnu en ung tysker dolket ihjel af ‘südländer’ i Oberhausen. Disse politikere har kostet menneskeliv længe. Det er vel uvægerligt, at nogen nu stræber dem efter livet. Det er tragisk, men borgerne er ofre og politikerne er gerningsmænd.

Borgmester Andreas Hollstein i Altena syd for Dortmund blev alvorligt skadet i angrebet. Den berusede angriber skal højlydt have kritiseret flygtningepolitikken overfor CDU-politikeren.

Borgmesteren i den Nordrhein-Westfalske by Altena, Andreas Hollstein (CDU), er blevet angrebet i en kebab shop med en 30 cm lang kniv. “Han er på hospitalet – han er alvorligt såret, men uden for livsfare.” sagde premierminister Armin Laschet (CDU) efter angrebet. “Sikkerhedsmyndighederne antager, at der er en politisk baggrund for dette angreb.” Selv en mand, der kom til hans hjælp, blev lettere skadet.

Gjerningsmanden, som blev anholdt, gjorde ifølge Laschet gjorde visse politiske bemærkninger om flygtningepolitikken, hvilket tyder på, at der var en politisk baggrund. Altena i Märkischer Kreis blev kendt i hele landet, fordi den tog imod flere flygtninge end den behøvede i henhold til fordelingsnøglen. Merkel overrakte i maj Hollstein den nationale integrationspris. Messerangriff auf Bürgermeister von Altena, Mit 30 Zentimeter langer Klinge: Messer-Attentat auf Bürgermeister in NRW(Snaphanens oversættelse)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anna Svensson
4 years ago

Det var ju ett fint tack borgmästaren fick för sin “godhet”.

Henning Jensen
Henning Jensen
4 years ago

Først når muslimimporten har ramt politikerne rigtig godt og grundigt personligt, og politikerne derefter finder ud af, at de ydermere også har befolkningerne imod sig, ikke blot i ord men også handling, giver de sig måske til at tænke sig om – de meget få af dem der evner at tænke. Befolkningerne har jo for vane at blive ved med, igen og igen, at genvælge de selvsamme politiske tumper! Men det er også meget man som almindelig borger er oppe imod, så meget at det næsten er umuligt. Her nogle dage før kommunevalget var jeg i Solrød. I centret blev… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago
Reply to  Henning Jensen

Ved KV17 fik Nye Borgerlige 0,9% af stemmerne, hvilket jeg – under de givne omstændigheder – er tilfreds med, da vi er relativt ukendte, ikke et kommunalpolitisk parti, og der var lav valgdeltagelse. KD fik 0,5%

Så jeg regner med/og håber på at vi får 4-6% af stemmerne til folketingsvalget, der flere og flere bliver opmærksom på den STORE fare ved den muhamedanske folkevandringstsunami, og DF STADIG ikke leverer!

(tal med Niels om de møgunger!)

Henning Jensen
Henning Jensen
4 years ago
Reply to  Anders Bo

Jeg sidder egentlig her og har skrevet dig et kontant svar, om hvorfor jeg har droppet Nye Borgerlige, til trods for at det vil være yderst fornuftigt at få et samlende seriøst parti på højrefløjen. Men jeg har slettet mit skrevne, og vil nøjes med at skrive: – at jeg synes ikke vi skal have svenske tilstande her i landet, og derfor er jeg modstander af at der kommer flere kvinder ind i politik. Med mindre det er kvinder kan hæve sig op på et niveau, hvor det er beslutsomhed og viden, og ikke pæn frisure, læbestift og charme, der… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago
Reply to  Henning Jensen

Jeg vil faktisk gerne læse din kontante mening om Nye Borgerlige.

Betragter du Pernille Vermund som feminin & konfliktsky?

Sherin Khankan gider jeg hverken eller!

Felix Krull
Felix Krull
4 years ago
Reply to  Anders Bo

Grunden til at jeg ikke er paa Pernilletoget er, at jeg ingen som helst garanti har for at hun ikke er en ny Tulle; bruger indvandringsretorikken til at komme op i vaegtklasse, og saa dolker vaelgerne i ryggen, naar man er blevet stor nok til at faa reel indflydelse.

Hun ligner mistaenkeligt et fokusgruppe-produkt, hendes job er at holde Dansk Samling ude af folketinget.

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago
Reply to  Felix Krull

Hvem vil du så stemme på?

Mht dit sidste afsnit. Er du konspirationsteoretiker? ?

Felix Krull
Felix Krull
4 years ago
Reply to  Anders Bo

Siden 1991 har jeg stemt to gange: paa Niels Helveg i 1991 og paa DF i 2015. Jeg stemte Radikalt fordi de var det eneste explicit pacifistiske parti som ikke var kommunister, og et par maaneder senere, havde Helveg involveret Danmark i en ulovlig krig.

I 2015 var jeg taet paa at stemme LA, men saa fik Anders Samuelsen et anfald af menneskesyn og jeg holdt mig for naesen og stemte DF.

Saa nu gider jeg ikke vaere til grin laengere, Folketinget skal ikke have legitimitet fra min stemme.

Er du konspirationsteoretiker?

Naturligvis. Folk konspirerer konstant.

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago

Oprøret ulmer borgerkrigen lurer! ?

Terrorister, partisaner eller frihedskæmperer? Det ligger i beskuerens øje! ?

Infowarrior
Infowarrior
4 years ago

Jeg vil tro at både svensker og tyskere er like desperate etter å overleve som “flyktninger”, og desperate mennesker tar til desperate midler.

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago
Reply to  Infowarrior

De har hhv SD & AfD, de kan stemme på.

ferd ed sa
ferd ed sa
4 years ago
Reply to  Anders Bo

Det skal nok lykkes for Merkels og Junckers EUSSR-censurpoliti, at få knækket de 2 partier, og alle andre indvandrerkritiske partier. Der vil blive skruet op for den rød/radigale propaganda i de PK-kontrollerede statsmedier og hjernetvätningen af eleverne i folkeskolen. Det er en kendsgerning, at de fleste folkeskolelærere og journalister er rødradigale. Flertallet af befolkningen går i storcenter, ser vild med dans og læser aldrig avis. Det er kun en lille del af befolkningen, som læser de alternative medier, som f.eks. snaphanen. Hvis befolkningen ikke bliver mere oplyste vil de fortsætte med at stemme på de rød/radigale partier i håb om… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago
Reply to  ferd ed sa

Vi må aldrig lade rødfascisterne få overtaget!

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x