29
nov
Seneste opdatering: 30/11-17 kl. 0813
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Man bliver let bitter af dansk politik”

Kim Møller var en af verdens første bloggere i 2003, jeg kom til et år efter. Det er ganske forståeligt trods akustikken i Øregårdssalen, men jeg anbefaler alligevel hovedtelefoner. NB: Der er en version her i to dele, hvor lyden er noget bedre: 1 og 2 inklusive spørgsmål og debat. – Foredrag i Grundlovsforeningen Dansk Kultur 28 oktober 2017, Gentofte Hovedbibliotek.

”Det är panik i hela [polis]organisationen”.

Svensk politi angrebet igen – med håndgranat. Hvornår er en krig en krig? Var WW2 en fortsættelsekrig, der begyndte i 1914, begyndte den i september 1939 eller i maj 1940? Overgangen er som regel glidende, ligesom den vil være glidende fra bevæbnede bander af udlændinge bliver til egentlige, krigsførende militser. Dem vil vi først se i lande som Frankrig, Belgien og Sverige. De er mine kandidater. Præcist hvornår det sker, overlader jeg til tilfældet og spåmænd. Det er situationen, denne generation har bragt sine efterkommere i.

Det var vid 23.10 igår kväll som en kraftig smäll ska ha hörts i området kring polishuset i Uppsala. Enligt källor till 24Uppsala.se ska det röra sig om någon form av granat som ska ha kastats mot en polisbil som kom körandes vid den aktuella tidpunkten.

Granaten ska dock ha missat polisbilen och i stället detonerat på banvallen med en kraftig tryckvåg till följd som riktades mot bostadsområdet.

– Det är panik i hela organisationen just nu. Vi har redan flera mord och skjutningar, och så nu det här, säger en polis som dock vill vara anonym. EXTRA: Granat ska ha kastats mot polisbil – exploderade på banvallen

Mohamed Omar, der bor i Uppsala, kommenterer episoden grundigt i DET NYA SVERIGE TAR FORM ETT STEG I TAGET.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
ferd ed sa
ferd ed sa
4 years ago

Jeg glemmer ikke billedet af den 11 årige pige, som fik flået benene af ved terrorangrebet med en lastbil t i Stockholm. Det samme skete i Nice, Berlin, London og New York, hvor man bare ikke så ofrenes tilstand…frarøvet livet, hvor de havde hele livet foran sig, og de rød/radigale vil gud hjælpe mig lukke mere af det forbryderiske affald ind i vores land. De må have mistet forstanden!

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

Og dette uansvarlige vås skal man ghm. høre fra en konstant beruset skattefusker fra Luxemburg, der gennem hele sin karriere har melet sin egen og især vennernes kager i en sådan grad, at de af uransagelige årsager endte med at få ham udpeget som leder af EU – selv om INGEN vælgere i noget EU-land nogensinde har stemt på denne bindegale klovn til så vigtig en post? ? Fortabte / förlorade er vi alligevel, hvis den nævnte type indvandring tillades at fortsætte i endnu større skala og nu endda på lovlig vis – der bliver ikke noget europæisk kultur og… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago

Stén snaphans!

Du falder – STADIG – ud hele tiden! ?

KnudMadsen
KnudMadsen
4 years ago

Ja, det er sgu ikke et foredrag man bliver i godt humør af at bivåne, nærmere rædselsslagen.
Men hold da kæft hvor det må kunne åbne øjnene for mange almindelige, naive mennesker, hvis det blev kendt i videre kredse.

Allan Hansen
Allan Hansen
4 years ago

Hatten af for Kim Møller – God Jul

Charles Nielsen
Charles Nielsen
4 years ago
Reply to  Allan Hansen

Og hatten af for dem som fjerne skadedyrene.

Allan Hansen
Allan Hansen
4 years ago
Anders Bo
Anders Bo
4 years ago

Mht “krigsførende militser” er der én by i Belgien hvor det – efter min mening – kunne være festligt, fornøjeligt, folkeligt & kulturberigende! ?

Folkhemmet Sverige => failed state Sverigstan! ?

Sidhatt
Sidhatt
4 years ago

chart of the day (sverige) 😉 h/t @daccraft
comment image

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x