30
nov
Seneste opdatering: 1/12-17 kl. 1340
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Groft racistisk mishandlet af “asiater” –  en ikke-politisag i England

Fuldstændigt rystende reportage om et af alle disse underklassens ofre for overklassepolitikere, hvor man også ser, hvor hurtigt Tommy Robinson vokser som journalist. Han er også varmhjertet, da Nikki bryder sammen midt i interviewet. Han er en af dem, jeg føler mig ufatteligt privilligeret over at have mødt flere gange. Der er mange, og der er andre, lad mig nøjes med at nævne Wafa Sultan, Sam Solomon, Hirsi Ali og min særlige norske ven. Han er i en udsøgt klub.

Dette er kvinders kår i det islamiserede Europa. De svageste af os ryger først, og der er nul medfølelse fra magt og medier. Så skulle de vedkende sig skyld, og det gør de ikke frivilligt. JUSTICE FOR NIKKI HURST, Woman, 32, is left with a horrific head wound after three Asian thugs beat her in the street in a ‘racially aggravated’ attack.

Ny PEW: 30.6 % muslimer i Sverige i 2050?

Selv med  et totalt islamstop nu, ville der være 35 mio. muslimer i Vesteuropa i 2050

En ny stor PEW undersøgelse om Europa frem til 2050. Der er tre scenarier: Ingen migration, medium migration og høj migration. I medium-migration-scenariet vil Sverige i 2050 være 20 procent muslimsk – som Cameroon i dag -, det dobbelte af Tyskland og absolut ‘førende’ i Europa.

Det er altså ikke urealistisk at Sverige i år 2100 vil være omkring 60-80 procent muslimsk (som Oman eller Indonesien), men landet er naturligvis brudt sammen længe inden da. Se hvordan det ser ud i dag med blot 8.1 procent islam. Nyfødte svenskere i dag, skal vide, at deres voksenliv bliver i minoritet, hvis de forbliver i Sverige.

Muslims are projected to increase as a share of Europe’s population – even with no future migration

To see how the size of Europe’s Muslim population may change in the coming decades, Pew Research Center has modeled three scenarios that vary depending on future levels of migration. These are not efforts to predict what will happen in the future, but rather a set of projections about what could happen under different circumstances. Europe’s Growing Muslim Population, 5 facts about the Muslim population in Europe

(In einem Szenario verdoppelt sich die Zahl der Muslime bis 2050 og Muslim population in Britain could TRIPLE by 2050: New study predicts migration and birth rates will see surge in followers of Islam in the UK)

Muslims in the EU, Norway and Switzerland in 2050: medium migration scenario

Muslims in the EU, Norway and Switzerland in 2050: high migration scenario

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
FeliCity
FeliCity
4 years ago

I Venedig protesterade dussintals invandrare på gatan och blockerad trafik. De krävde … designer kläder, Hugo Boss och Armani. Detta är inte deras enda efterfrågan – informerar TV TG Venezia. Afrikanska flyktingar tyckte inte om de klädmärken som de fick gratis från Caritas och andra välgörenhetsorganisationer. De klagade också på mat. De tyckte inte om att de måste äta pasta och ris varje dag, som – som en av dem sa – de bara inte gillar det Tyvärr kom de till Italien med attityden att de kommer att få allt gratis och på en hög nivå i Nordeuropa. Katolska Caritas… Read more »

FeliCity
FeliCity
4 years ago

HUR _ LÄNGE ???? till ska vi tolerera sådant behandling av våra sk. politiker,
hur länge till ska de “tiga” och låtsas att problemen inte finns . . .

Charles Nielsen
Charles Nielsen
4 years ago

Selv med et totalt islamstop nu, ville der være 35 mio. muslimer i Vesteuropa i 2050.
Det er på tide at slagteriet starter op.

ferd ed sa
ferd ed sa
4 years ago

Åh, hvor jeg dog hader alle disse muslimer, venligboere, rødradigale poltikere, Merkel, Jean claude Juncker, Mogherini, som smadrer vores før hen velfungerende europæiske lande med dysfunktionelle migranter fra Mellemøsten og Afrika!!

Henning Jensen
Henning Jensen
4 years ago

I takt med at antallet af muslimer og negere stiger, så øges fattigdommen. Så disse “indvandrere” er selv med til, på længere sigt, at skabe tilstande for sig selv, der er værre end dem de kommer fra i Mellemøsten og Afrika, fordi de ikke evner at brødføde sig selv. Det er en ond cirkel disse “indvandrende” har sat gang i – også for dem selv. Men som det er skrevet så mange gange, så er det politikerne der her og nu er de hovedskyldige. Så skal udviklingen vendes, så er det mod politikerne at kritikken skal rejses. Den mest effektive… Read more »

ferd ed sa
ferd ed sa
4 years ago
Reply to  Henning Jensen

Europa kommer på sigt til at ligne Mellemøsten og Afrika.” A failed continent! med etniske, religiøse konflikter (spændinger), som udarter sig til borgerkrige, som i vi har set i Mellemøsten, Jugoslavien og Afrika.

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
4 years ago
Reply to  ferd ed sa

Krigen er det eneste der kan redde og befri eussr for muslimerne, og de røde banditter der har ødelagt vest eussr med importen af muslimske analfabeter

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago

Dét bliver interessante tider, men jeg tvivler nu på fremskrivninger af Østrig og Danmark, der kommer til at ligge, som en lus…

Infowarrior
Infowarrior
4 years ago
Reply to  Anders Bo

Hvorfor det? Vet du om statistikken fanger opp muslimer eller at statistikken er basert på befolkningsvekst etter tidligere tall?

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago
Reply to  Infowarrior

Fordi det politiske klima ændres nu i både Østrig og Danmark, så der bliver STOP for indvandring.

Sidhatt
Sidhatt
4 years ago

Om man ser på det interessante, menn i 18-30 års alder, så kan man nok tredoble de tallene.

Infowarrior
Infowarrior
4 years ago
Reply to  Sidhatt

Akkurat, en vedvarende strøm med innvandrere i reproduserbar alder vokser raskere enn prognosene tilsier.
De over 45 år vil ikke lenger reprodusere seg og er således en utdøende rase.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

Men den dybt naive, uvidende og lalleliberale fhv. statsminister Frederik Reinfeldt er stadig helt uden for pædagogisk rækkevidde og bliver ghm. ved med at forsøge at indbilde sig selv og alle andre, at den ukontrollerede og kravløse masseindvandring af i praksis uintegrerbare, krævende, vrangvillige, hadefulde og fanatiske muslimer – for angt de flestes vedkommende uden væsentlige kompetencer og med lave uddannelsniveauer eller slet ingen – på et eller andet tidspunkt i en fjern fremtid på magisk vis kommer til at blive til en økonomisk og social succes og en stor hjælp for det engang så fredelige, sikre, harmoniske, homogene og… Read more »

sussebassa
sussebassa
4 years ago

…har bare en kommentar..Han er et stort svin.

FeliCity
FeliCity
4 years ago

Han och alla andra som styr dagens Sverige, EU palltruckar … LURAR OSS HELA TIDEN !!!!!

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x