1
dec
Seneste opdatering: 2/12-17 kl. 0401
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Professor P.C. Matthiessen havde ret i 1999 – og blev svinet til

men hans forudsigelser var præcise på decimalerne

Vidste politikere som Poul Nyrup det, og ville bare ikke afsløres, eller kendte de netop ikke realititerne? Vi er nok nogle stykker, der kan leve os ind i, hvad Matthiessen må føle for politikere, vælgere og hele systemets evne til at styre uden om ulykker, ja katastrofer. For mig og andre, der begyndte at advare omkring år 2000, har de sidste tyve år været et stort tab af illusioner. Jeg troede dengang, at de politiske liv var rationelt og i al fald delvist kompetent. Nu forstår jeg bedre, hvorfor så meget i denne verden går helt galt.

Det er apolitiske mennesker, der tror, at politik er rationelt, og apolitisk var jeg i 48 år. Jeg betragter det som idealtilstanden, for det betyder, at politikerne nogenlunde gør deres job, så vi andre ikke behøver blande os. Politisering er altid et krisesymptom (hvis det ikke er et tegn på ungdommelig dumhed, som lidt endnu er mere almindelig i Europa.) De unge, der længes efter politik, længes i virkeligheden efter noget andet, som de endnu ikke er klar over. En uartikuleret protest imod livets vilkår. Den går ikke over, den bliver bare mere selektiv.

Desværre er forebyggelsens tid forbi i Europa. Tilbage for os, der var for tidligt ude, står blot, om vi i længden vil have lyst til at dokumentere den virkelighed, inkompetencen har sat os i, og det kan jeg endnu ikke besvare. Det er en stadig fristelse at vende ryggen til miseren, og dyrke en eller anden have, da jeg ikke selv har nogen. Måske kan jeg låne Østre Anlæg.

Vi var ellers advaret. For snart 20 år siden – i august 1999 – advarede befolkningsekspert, professor P.C. Matthiessen på forsiden af Jyllands-Posten om, at der 20 år ude i fremtiden ville bo næsten en halv million indvandrere og efterkommere i Danmark.

”Den nuværende indvandring er uden historisk sidestykke. Den får nogle konsekvenser, som ingen rigtigt vil diskutere, men som rammer midt ned i den danske befolknings kultur, religion og levevis,” sagde han dengang. Professoren byggede sin prognose på tal fra Danmarks Statistik, men blev straks sat i gabestok af det politisk korrekte Danmark.

Men hvad sagde prognosen dengang: At 13,7 pct. af befolkningen i 2020 ville være indvandrere eller efterkommere. I dag er vi så heldige, at vi kan måle, om professoren var en hysterisk og manipulerende skrigeskinke.

Danmarks Statistik fortæller nemlig i en ny rapport, at indvandrere og efterkommere i 2017 udgør næsten 13 pct. af befolkningen. Godt 740.000 i alt – heraf 475.000 fra ikke-vestlige lande.‘Han blev hængt ud, da han spåede om Danmark for 20 år siden. Men han fik desværre ret’

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
GustaWasa
GustaWasa
4 years ago

Det är väl känt att Storbritannien huserat många kommunister som gladeligen sammarbetade med Sovjet. Och sammarbetade de med Sovjet så sammarbetade de även med DDR-Östtyskland. Så kommunisterna ser islam som “lika” ideologier eftersom de har samma hat mot demokratier och demokrater. Men som alltid så är det upp till folket om de önskar att leva, att överleva. Storbritannien har drabbats politiskt av Chamberlain symtomen, som trodde att de kunde skapa fred genom att vika sig för Adolf Hitler. Det samma gäller för dem när det kommer till islam, de tror att med Chamberlain politik så kommer inte varken förr tyskarna… Read more »

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
4 years ago

Det bliver spændende at se hvor mange steder i EUSSR muslimerne sprænger julen ind, vi skal nok se at de fejrer julen flere steder

Henning Jensen
Henning Jensen
4 years ago

Ja, det er skræmmende juleudsigter!

https://www.youtube.com/watch?v=1EKnEmbXfRM

Allan Hansen
Allan Hansen
4 years ago

Skammens Europa! I disse år går der mange politiker rundt i Europa, som burde skamme sig! De kryber i støvet, men de er tavse! Ingen elle kun meget få har vist styrke og mod til at undskylde det arabiske mareridt dvs. Eurabia – det levende helvede! ( det skulle da lige være Karen Jespersen, som meget tidlig trak sig ud af det politiske utopi – Tak til Karen). Men de værste forbryder så som Uffe E. Jensen og Poul Nyrup nægter stadig helt konsekvent, at forholde sig til kendsgerningerne – de har aldrig erkendt, deres fejltagelser, og er aldrig blevet… Read more »

Henning Jensen
Henning Jensen
4 years ago
Reply to  Allan Hansen

Citat: “de værste forbrydere?”
Du glemmer helt straksopbremseren Lars Løkke Rasmussen.

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago
Reply to  Henning Jensen

…og nu står han – by proxy – uforstående overfor DF. ?

Hvis det fortsætter, BRAGER Nye Borgerlige ind i Folketinget ved næste valg! ?

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
4 years ago

Jeg bliver helt ked af det, når jeg ser Pat Condell ældes, det er som han bærer Englands skæbne på sine skuldre.

olesiggaardandersen
olesiggaardandersen
4 years ago

Det kan godt være, at de fleste unge er uinteresserede I den største trussel p.t. nemlig islamiseringen af Vesten. Men husk, at det var de unge, der greb til våben i starten af 2. verdenskrig, medens de gamle sad derhjemme og var bange; med nogle få undtagelser som Kai Munk og Hvidstengruppen.

Henning Jensen
Henning Jensen
4 years ago

Jeg er enig med dig, men hvor er de unge henne nu?
Og vi nutidige gamle? Den gruppe som jeg må siges at tilhøre, er en helt del ældre end Kai Munk og Hvidstengruppen dengang var.

Henning Jensen
Henning Jensen
4 years ago

Det frustrerende i alt dette er ikke så meget at P.C. Matthiessens snart 20 års gamle udtalelser viser sig at være rigtige, men derimod at der er gået så mange år før nogen erkender det. Dette kan overføres på nutiden. Efterhånden er der mange blogs og websteder der daglig fortæller om politikernes store svigt og muslimimportens forbandelser, men uden at denne omtale har nogen effekt overhovedet. Det netop afholdte kommunevalg i Danmark viste netop at der samlet var en fremgang til rød blok! Der er måske nok mange almindelige borgere der læser en blog som Snaphanen, men det er tilsyneladende… Read more »

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
4 years ago
Reply to  Henning Jensen

De unge er hjernevaskede med, at globalisering er godt, og dem, der er imod, de er snæversynede, egoistiske småracister. Jeg brækker mig over ordet mangfoldighed, men jeg er jo heller ikke vokset op med det. I de unges ører lyder det nok som, at der skal være plads alle. Nu er ordet mangfoldighed ved at være slidt, så er det fx det smarte engelske ord diversity, der hives frem.

Margrethe
Margrethe
4 years ago

Hvor mange millioner har saudierne mon trillet ind på enhedslistens konto for at kræve shariakød på hospitalerne? Disse kære små antikapitalister. Er der ikke andet at glæde sig over, er der den ondskabsfulde fryd at se frem til, når disse shariaslikkere ryger med i faldet. Deres utålelige, allestedsnærværende dødsengel, gemt bag lyse dukkekrøller, buttede barnekinder og trutmund, der bliver gravet halvvejs ned, som klargøring til den forestående stening. Du har selv arbejdet så hårdt for, at den grav bliver andre til dels, dit monster. Keine Mitleid,

River
River
4 years ago

Det er ikke kun spørgsmål om menneskers irationalitet og inkompetence der er i spil. Det kan ikke forklare tingene. Læg mærke til at fælles meninger udbredes worldwide. Se som eksempel på hele verdens holdning til Trump. Eller hvordan trangen til at ødelægge sit eget land, kultur og race gælder i alle de udviklede lande, på en gang. Det er orkestreret. Det er fandme uhyggeligt.

Infowarrior
Infowarrior
4 years ago

Storbritannia er kjørt, de er nesten verre enn svenskene.
Men britene har i alle fall baller i motsetning til svenskene. Det er nok ikke lenge til britene
rydder opp selv hvis ikke myndighetene gjør noe.

GHjo
GHjo
4 years ago
Reply to  Infowarrior

Diss arrestasjoner av noen som sier en sannhet eller to om islam, er satt i gang for at britene skal opplæres til at de er annen, eller rettere 3. Rangs mennesker i forhold til muslimene, som er krigs og terror-guden Allahs utvalgte og opphøyede folk. Så, når sharia blir innført, først i de store byer, London har allerede muslimsk borgermester, er britene allerede opplærte til sin underdanige dhimmi-status og overgangen går lett,nesten umerkelig. Britiske myndigheter, med kloke mennesker som «Hijabb-Theresa May, er forutseende og sørger for at sin to-beinte saueflokk ere tam og føyelig. For deres fremtidige oppgave, er å… Read more »

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x