2
dec
Seneste opdatering: 3/12-17 kl. 0107
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

En film af Henryk M. Broder med Hamed Abdel-Samad og Leon de Winter

I den sidste tredjedel af filmen, er de to i Malmø hvor de blandt andre interviewer rabbiner Schneur Kesselman. Malmøs borgmester og lederen af det lokale “hatecrime-politi” afbooker interviews i sidste øjeblik. De skal ikke nyde noget af udenlandske journalister, der modsat deres egne tamme får kan finde på at stille ‘kontroversielle’ spørgsmål. Impertinente jøder og eks muslimer. Næh, i verdens mest sækulariserede Sverige fejrer man “profetens fødselsdag” på stats-TV. Hvor gik religionen hen, da den gik ud?

Abdel Samad sammenfatter: “Idag har jeg lært af svenske myndigheder, at der er mindre antisemitisme i Malmø, fordi så mange jøder er flyttet fra byen, og resten gemmer sig.” Det er et sørgmuntert besøg i Sverige, man kun kommer igennem ved hjælp af Broders ukuelige lune.

Bloggen går ned i slæbegear

I den kommende uge er jeg mindre på bloggen på grund af Tysklands-tur, hvor jeg skal motionere mit tyske og tage nogle fotos. Udover det følger jeg kun mine venner og tager, hvad der er af fotos i deres kølvand. På forhånd ved jeg kun, at jeg skal spise på Berlins ældste restaurant “Zur letzten Instanz” (1621), hvor Napoleon og Goethe skal have spist, på Hofbrauhaus bag Alexanderplatz og på Konnopkes berømte Imbiss i Schönhauser Allee, som introducerede sin berømte karrypølse i DDR i 1960, og tiltrækker turister fra hele verden.

Vi skal også til Wittenberg, så hvis jeg bliver væk, er jeg bare arresteret af politiet. Måske man skulle blive madskribent i det tilstundende otium. Ligesom 68-ernes politikforskrækkede børn. (film, tysk utekstet)


»Would you rather have womens right or islam?«

Bør kvinder egentlig have stemmeret? To af mine kvindelige venner mener: “Nej, eller tidligst efter menopausen.” Disse unge kvinder i London er spejlblanke repræsentanter for det uinformerede demokrati. Disse tøser ved mere om islam, inden deres tid er omme.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
3 years ago

Holocaustfornægteren stiller uddybende spørgsmål til gerningsstedet, hvilket er helt legitimt, og Henry Broder svarer ham, at hans hund får det dårligt. Det interview er planlagt karaktermord.

I øvrigt er antisemitismen ikke fænomen fra 30’erne, som de siger. Theodor Herzel skrev “Der Judenstaat” i 1890’erne som reaktion på antisemitismen i særligt Frankrig på det tidspunkt.

ferd ed sa
ferd ed sa
3 years ago

Tomhjernede feminister!! Derfor skal de øjeblikkeligt fratages stemmeretten!!!..This is why women destroy nations!!!
De svenske feminister har fuldstændig ødelagt Sverige!.. og er ved at ødelægge resten af Europa med idioterne Angela Mærkelig, Mogherini og drukkebolten Juncker i spidsen.

InHocSignoVinces
InHocSignoVinces
3 years ago

“Disse unge kvinder i London er spejlblanke repræsentanter for det uinformerede demokrati.”

Det er nok den mest politisk korrekte efter-polering af svarene i videoen, som det er menneskeligt muligt at fremkomme med. Jeg skal nok spare dig for min udlægning, men vil da lige tilføje, at du ville kunne se nøjagtig den samme dybde i svarene til en gennemsnitlig Justin Bieber koncert.

sussebassa
sussebassa
3 years ago

Snodig vinkling på mange av innleggene…litt snuskporr..men interessant å få med seg hva dere menn her egentlig tenker om oss kvinner..selv om vi ilangtifra er like ..iallf ikke politisk.
Faktisk typ mannssjovenistisk..noe jeg ikke hadde forventet..fordi ellers virker dere så korrekte.
men som det sies..”man skal ikke skue hunden på hårene”..eller “stilleste vann har dypeste grunn”..og til syvende og sist dreier det seg altså om sex..? ..#metoo er kanskje alikevel på rett spor.

Mr Alt Right Arrow
Mr Alt Right Arrow
3 years ago

Applaus til Snaphanen. Omsider omtales den grimme sannhet om kvinners sanne natur. Kvinner opererer gjennom uendelige rekker av følerier framfor logiske analyser. Det er sgu herlig nok så lenge kvinnen er hjemme, gir bryst til sine barn, lager herlig mat til sin mann – 8 som har slaver hele sin dag i et miljø av logikk for å forbedre verdenen. Da kan det være herlig med en smule følere på hjemmefronten. I små doser. Kvinner, kjenn eders plass. Hysterisk føleri hører ikke hjemme i politikken, og stemmerett for kvinner er årsaken til den vestlige sivilisasjons undergang. Intet mindre. Kvinner bør… Read more »

sussebassa
sussebassa
3 years ago

Det er kun en måte å ta dette innlegget på, som ikke er på alvor men med humor…altså haha..selv om det sitter litt langt inn.

Henning Jensen
Henning Jensen
3 years ago

Det er fair at have ligestilling, hvilket også betyder at kvinder selvfølgelig skal have stemmeret.
Dette grundprincip synes jeg ikke der skal rokkes ved.
Men kvindekvoter er ikke ligestilling, men udvælgelse udelukkende på grund af køn. Hvilket er ligeså tåbeligt som havde det været ud fra hårfarve, at man valgte at besætte stillinger.

Hvis kvinder forlanger, og skal have, stemmeret, så må det også betyde at de skal deltage i kampen om pladserne i samfundet på lige fod med mænd. Hvilket vil sige kvalificere sig ud fra evner, kunnen og villen.

Anders Bo
Anders Bo
3 years ago
Reply to  Henning Jensen

“HÅRFARVE”? ?

De fleste er jo glatbarberet! ?

Henning Jensen
Henning Jensen
3 years ago
Reply to  Anders Bo

Hm…!
Det bliver spændende om det også kan konstateres på Naser Khaders “private fotos” af imamen, når han får taget sig sammen til at lække et par stykker.
Vil det være et tegn på begyndende integration, hvis der bliver trukket lidt op i nogle sorte gevandter, og fremvist nogle yndigheder?

Anders Bo
Anders Bo
3 years ago

“Nej, eller tidligst efter menopausen.”

HA. Dén gi’r på måsen! ?

Talibananas
Talibananas
3 years ago
Reply to  Anders Bo

Det utesluter emellertid inte så kallade batikhäxor… Kanske får de tjäna som belysta exempel på den relativa åsiktsmångfalden. Deras inflytande är dock vida större än deras numerär förtjänar, eftersom svensk immigrations- och biståndspolitik bär batikhäxans signum. Detta är offentlig hållning, i Den Humanitära Stormakten med Den Feministiska Regeringen.

Anna Svensson
3 years ago
Reply to  Talibananas

Jag tror, som du att dessa batikhäxor är det värsta vi har och att de bär skuld för det mesta.

Henning Jensen
Henning Jensen
3 years ago
Reply to  Anders Bo

Ups!
Pas nu på at MeToo-bevægelsen ikke øjner din sætning, og sætter blokader ind.:-)

Anders Bo
Anders Bo
3 years ago
Reply to  Henning Jensen

De kommer bare!

Fruenumse eller pigemås – DET SKAL KLASKE, SKAL DET!!! ?

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x