9
dec
Seneste opdatering: 10/12-17 kl. 2017
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“En blond martyr i kampen om verklighetsbeskrivningen”

Blandt andre nordmanden Asle Toje medvirker og denne blog nævnes i al beskedenhed også. Julia Caesar, der spiller en central rolle i dokumentaren, skrev her på bloggen: Søndagskrönika: Ett politiskt mord og Søndagskrönika: Ett politiskt mord, del 2. Mats Dagerlind medvirker også.

Det er allerede syv år siden, hun blev myrdet ad den etiopiske statsborger Ephrem Tadele Yohannes, og Elin Krantz’ blod er stadig på svenske politikeres hænder. Det er temmelig svært at argumentere imod, men ‘agenda-journalisten’ Niklas Orrenius gør naturligvis et behjertet forsøg. Han har masser af aktier i katastrofen, han vil ikke stå med rumpen bar og han vil ikke have noget ansvar for døde svenskere. Alligevel er han medskyldig.

SR vil naturligvis bortforklare det, og gør dokumentaren til en anti-SD dokumentar. Den bliver automatisk et studie i svenske journalisters magtloyalitet, hvilket helt åbenbart er en naturlov for svensk public service. “Hun (og mange andre) blev myrdet af indvandrere, men vi er skyldfri.”

Hvad det i virkeligheden handler om, er at etablissementet ikke vil have døde svenskere på sin samvittighed, men de har flere tusinde på den, og jeg er ikke  i tvivl om, at de en dag bliver draget til ansvar. Alt for sent, men det vil ske.

I Sverige vil det kloge træk være at forlade politik, inden det sker som en Reinfeldt gjorde så smart. Man kan kun håbe på, at opgøret med dem antager ordnede former, men jeg føler mig ikke ganske overbevist. Enhver kan høre med sine egne ører, hvem der vandt “kampen om virkelighedsbeskrivelsen.”

Vi hører en SR journalist, Lasse Edfast, som ikke længere tror på sin egen politiske propaganda. Det er som at høre DDR’s radio-TV på 40 årsdagen i 1988, øjeblikket inden løgnen og hegemonien over opinionen falder.

Polisen griper en 22-årig etiopisk medborgare med svenskt uppehållstillstånd misstänkt för mordet. På nätet läcker polisens bild från mordplatsen ut och Elin görs till en blond martyr i kampen om verklighetsbeskrivningen.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Allan Hansen
Allan Hansen
4 years ago

Til alle snaphanner & høner

Glædelig Jul og Godt Nytår

Mvh
https://youtu.be/HGyz1S7pijI

Andre´Kristian
Andre´Kristian
4 years ago
Reply to  Allan Hansen

Hjärtligt tack, herr Hansen!
Ett synnerligen trevligt inslag.
Andreas 🙂

River
River
4 years ago

Det nye ord for tidens værste forbrydere kunne være Elin Kranz Politikere.
At hun måske indirekte blev beriget med hendes egen dumhed er tragikken i kollektivismen og mutikulturen.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

Er Julia Caesar helt holdt op med skrive her på Snaphanen, efter hun fik sin egen blog tidligere i år, Steen?

Det ville være rart med nogle links til hendes blog og evt. gode nye kronikker – der er sikkert stadig mange, især svenskere, der kommer hertil for at kigge efter nyt fra hendes velskrivende hånd ?

Nils Forsberg
Nils Forsberg
4 years ago

Du hittar Julia Caesar här: https://juliacaesar.blog/

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

Storhedsvanviddet og virkelighedsfjernheden hos EU-toppen og den tysk-franske PK-“elite” kender tilsyneladende ingen grænser – har Herr Schulz mon nogensinde overvejet, om mange andre lande måske også forlader EU i Storbritanniens kølvand, hvis disse vanvidsplaner føres ud i livet, og så laver deres eget fornuftige samarbejde, hvor man ikke blander sig i alt, så Tyskland og Frankrig samt et par andre kommer til at sidde helt alene tilbage i deres vaklende luftkastel af en forbundsstat ? https://nyheteridag.se/ledare-for-tyska-socialdemokraterna-godkann-europas-forenta-stater-eller-bli-utslangd/ Ledare för tyska Socialdemokraterna: Godkänn Europas förenta stater eller bli utslängd 2017-12-07 TYSKLAND Partiledaren för tyska socialdemokraterna, Martin Schulz, twittrar att han vill att… Read more »

achantus
achantus
4 years ago

Så vidt jeg minnes var Elin Krantz en av disse troskyldige som ønsket flyktninger velkommen.

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago
Reply to  achantus

Derfor skulle hun vel ikke slås ihjel! ?

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
4 years ago
Reply to  Anders Bo

Det er bare karma

achantus
achantus
4 years ago
Reply to  Anders Bo

Selvsagt ikke. Det er jo tragisk. Men det er samtidig en logisk konsekvens av den politikk hun selv sto for. Hadde det ikke vært Elin Krantz, hadde det blitt noen annen. Det var rovdyr i inhegningen, og det var Elin Krantz og hennes likesinnede som selv hadde sluppet dem inn.

Henning Jensen
Henning Jensen
4 years ago
Reply to  achantus

Du har nok ret. Men det må være svært som ung, ikke at tro på alle de toneangivende, og alle politikerne, der klapper begejstret i deres skyldige hænder hver gang de ser en neger eller en muslim.
https://steemit.com/crime-scene/@fyrstikken/real-crime-the-elin-krantz-case-nsfw

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
4 years ago
Reply to  Henning Jensen

Ja der er noget helt galt oppe i hovedet på de fleste journalister, årets Dansker er en fra de varme lande, og idag i Norge, årets Bodøværing, er en Afrikaner, hvad fejler de, det er som når landbruget kåre årets KO, og så vælger de en Gris, enten så er det en provokation, eller usædvanlig dumhed, det sidste er vel mest sandsynlig

Peter Zichau
Peter Zichau
4 years ago

Det er vel bare et udtryk for den sædvanlige venstreorienterede racisme vi ser så tit. Negeren skal klappes på hovedet og roses, når han opfører sig ordenligt.

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
4 years ago
Reply to  Peter Zichau

Ja men håbløst når de partu vil ha en Gris til at være en Ko, men hadet til Danskere ligger i deres røde gener

sussebassa
sussebassa
4 years ago

Bodøværinger har bestandig vært “på siden” av Norges befolkning..dessto lengre nord, dessto mer revolusjonær/radikal.

Marit
Marit
4 years ago
Reply to  sussebassa

Kan du dokumentere din påstand ?

achantus
achantus
4 years ago
Reply to  Henning Jensen

Javisst. Faktisk så er det langt mer grunn til å peke ut baby-boomerne som den mest skyldige generasjon. Det var på deres vakt dette begynte. Det er dem som har forsynt seg frekt med velferdsordninger, som har levd det gode liv, og som har latt alt annet gå på autopilot. Jeg klandrer ikke de unge så meget. Det er ikke deres skyld at de er hjernevasket eller at de nå arver en helvetes situasjon.

18
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x