11
dec
Seneste opdatering: 11/12-17 kl. 1649
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Og Sveriges kollektive Münchausen syndrom”

Europæiske politikere har importeret jødehadet i millionvis. Netop i disse dage, kan de ikke svinge sig op til andet end tom forargelse over, hvad der sker på grund af dem. De har blandt andet gjort det, fordi de ikke forstår det. De tror, det har noget med Israel at gøre, men det er langt, langt ældre og dybere, det stammer fra, at jøderne stærkest forkastede Muhammeds lære, og fra Koranens helt egne hadetale.

De færreste muslimer skjuler deres racisme, men nogle er dog smarte nok, til at spille med på myten, at ‘det er Israels skyld’, for ellers ville de fremstå som de religiøse racister, de netop er. De ved, at racismebeskyldningen er virksom i Europa. Det er til deres fordel, at dumme europæere tror, det hele har med Israel at gøre, så vil disse ignoranter nemlig importere endnu flere millioner jødehadere.

Det gør de så, trods det, at vi allerede kender resultatet. Tag ikke fejl, disse politikere vil ikke løfte én finger for jøder i Europa, de undergraver i forvejen enhver europæers fremtid. Mest patetisk er EU og Sveriges statsminister, som er “fruktansvärt upprörd.” Det er tom palaver.

Om han nu er kynisk eller dum som en dør, så lades alt håb i al fald ude. Gøteborgs Posten mener, at “jøder står bag USAs udenrigspolitik.” Dette ville man trods alt ikke kunne se i Norge og Danmark. Den mest komiske, hykleriske og forløjede rubrik i går, må være denne: Ingen högerkoppling till synagogaattacken, som på dansk betyder: “Vi havde håbet på nazister, men det var nogle unævnelige.” De unævnelige attentatmænd var arabere, som var ‘nyankomne’ for et år siden friske fra Levantens jødehaderstater.

De sidste par dage har svenske venner skrevet til mig og spurgt, om Metoo hysteriet er lige så slemt i Danmark som i Sverige. Meget langt fra, måtte jeg fortælle dem. Jeg er ikke bekendt med at nogle offentlige personer har mistet ALT på grund af mere eller mindre konkrete anklager i mod dem. I Sverige må der være mellem 20 og 30 mænd, som er blevet ofre for den moderne, kvindelige stalinisme, som svensk journalistik hylder. Man ser det tydeligst på Google Trends. Sverige er helt i særklasse. Jeg tjekker ikke engang længere, hvem der nu er dagens offer for de journalistiske standretter.

Aron Flam er en svensk jøde, TV producer og stand-up komiker (hør hans seneste). Gad Saad er libanesisk jøde, der er flygtet til Canada. Flam nævner Malmø. For to årtier var der 3000 jøder, idag er der 500, de er lige så stille sevet fra byen. Nogle til Stockholm, men det er en stakket frist. Det kommer til at gå så brutalt, som Jeppe Juhl skrev i 2015 i Diasporaens Død, og hvis der overhovedet er en højere retfærdighed i det, bliver det denne, at kristne europæere bliver islams næste ofre.

Jeg kender ikke den rigtige vægtning, dog hælder jeg personligt mest til en lige fordeling mellem Hedegaards og Pittelkow/Jespersens forklaring, men det er aldeles underordnet for de danske jøder. Slutresultatet er det samme. Den muslimske indvandring i Vesteuropa vil i praksis medføre, at Netanyahu får ret. De europæiske jøder er snart en saga blot.

For den eneste løsning er så gennemgribende, at den desværre er illusorisk. Først og fremmest skal al indvandring fra muslimske lande øjeblikkeligt stoppe. Dernæst skal alle muslimer, der ikke ubetinget bakker om det frie, demokratiske samfund repatrieres. Dette er aldeles uladsiggørligt.

Europas ledere har fået deres vilje. De har skiftet deres jødiske befolkning ud med en ny minoritet. Dette er Europas tab, ikke jødernes.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Henning Jensen
Henning Jensen
3 years ago

Citat: “Europæiske politikere har importeret jødehadet i millionvis.” Det er jo ikke kun jødehadere der er importeret. Det er jødehadere + hadere af alt vestligt, som der bliver importeret. Og ikke alene har vore regeringsledere inviteret disse fjender, men de har også stjålet penge fra os og givet disse fjender husly og løn. Og disse forræderiske politikere fortsætter ved Gud med at lokke den slags personer til vore lande, farlige individer som vi ikke har brug for, og som tilligemed hader os alle, hvad enten vi er jøder eller kristne.. Selv i Græsted, en meget lille by på Sjælland hvor… Read more »

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
3 years ago
Reply to  Henning Jensen

Det kan undre en hvorfor venstre siden elsker, og falder på knæ, for muslimerne, de mest mislykkede mennesker som nogen gang har gået på jorden, det er som om de ikke er klar over hvad der vil ske med dem hvis muslimerne engang får magten, så er det af med hovedet, eller en sort affalds sæk over hovedet, et godt eksempel på hvad der sker når muslimerne får lidt magt, kan man se med juletræet i Kokkedal
https://www.bt.dk/danmark/ballade-i-boligforening-muslimer-naegter-ikke-muslimer-juletrae

Lawrence
Lawrence
3 years ago

Vi ved alle at Sverige ikke længere tilhører svenskerne. Men hvorfor er det sket? God kronik fra Jan Sjunessons Avpixlat om hvordan det gik til og vigtigst af alt, HVORFOR: KRÖNIKA All offentlig makt i Sverige utgår från folket. Så inleds regeringsformen 1975:26. Trots det genomdrevs beslutet i denna grundlag om att Sverige ska vara ett mångkulturellt land – utan folkets hörande. Folkomröstning var inte ens på tal. Om höger- eller vänstertrafik fick vi folkomrösta – men inte om Sveriges vägval för framtiden. Inga debatter, ingen information, ingen mediabevakning förekom inför riksdagens omröstning om denna oerhört avgörande grundlagsändring. Den antogs… Read more »

Henning Jensen
Henning Jensen
3 years ago
Reply to  Lawrence

Det blive værre endnu. Jeg har netop læst at Sverige øger flygtningekvoten til næste år.
http://www.friatider.se/sverige-rekordh-jer-flyktingkvoten-tar-emot-5000-n-sta-r

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
3 years ago
Reply to  Henning Jensen

Svensken ved jo godt, at når de allerede har rebet om halsen, så kan de lige så godt selv hoppe ned fra hesten

Thomas Nydahl
Thomas Nydahl
3 years ago

Tack Steen, det var kloka ord och jag är överens i allt väsentligt. Också det du skriver sist i texten, även om jag med instämmandet i första hand syftar på judehatet och Koranimportens djupa antijudiska rötter.

Fred Land
Fred Land
3 years ago
Reply to  Thomas Nydahl

Jeg havde en ven i skolen, Henrik hed han og familien boede på samme lille gade som min familie.
Det var i 1960 cirka.
Min mor spurgte mig om jeg vidste at de var jøder og jeg svarede at det vidste jeg.
Jeg var 10 år gammel og havde ikke en anelse om vad ‘antisemitisme’ var.
Jeg var med på hans Bar Mitzwa, dog ikke med i synagogen, men festen bagefter glemmer jeg aldrig.

For at sige det på håndværkerdansk; jødehad siger mig ikke en skid!.

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x