13
dec
Seneste opdatering: 13/12-17 kl. 1427
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Og ‘Højrepopulisme” gør sørme også

Nej, det er ikke en film af Rainer Werner Fassbinder, det er en illustration af, hvorfor religioner skal holde sig fra politik. Også den, der har en pave i Rom. Politikere kan sagtens forkludre det hele selv. Fotografierne er taget ud af et bilvindue i fart i Berlin, deraf den manglende skarphed. Kampagne. Læs også Søren Espersen idag: Knugede tyskere sætter på ny kursen mod europæisk katastrofe.

Man føler sig næsten på besøg i den kulrede Svenska Kyrkan: Kyrkans temamässa – ”Fräls oss från patriarkatet”. For Guds skyld: Afskaf ikke den fornuftige, velfungerende danske folkekirkeordning! Så kommer tosserne (kan læses: Meninghedsrådene) først for alvor til magten.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jakob
Jakob
3 years ago

Eller sagt på en anden måde: Gerninger frelser.
De fleste præster kan ikke fordrage kristendom. Eller som Søren Kierkegaard skrev i “Øjeblikket”: Præster er ansat af staten til at bekæmpe kristendom.

Gabrovitcs
Gabrovitcs
3 years ago

Den Heliga Stolen madrasserad med Sorospenningar? På bilden kan ni se en svenska prästvigd i Svenska Kyrkan i hjärtlig samvaro med den ungerskfödde judiske miljardären.comment image

Margrethe
Margrethe
3 years ago

Det er muligt højrepopulisme skader sjælen. Men det er nu det eneste, der kan redde kirken. Den vil så ikke reddes, men føler sig ophøjet og lækker ved at lade sig slå ihjel. Lidt som ham, hvis idolbillede, de har hængende på væggen. Jesus suicidale psyke, blev vor alles ulykke.

Gabrovitcs
Gabrovitcs
3 years ago
Reply to  Margrethe

Den ortodoxa kyrkan håller ställningarna,comment image medan de västliga katolska och protestantiska kyrkorna förråder sin fårahjord och utlämnad den till ulvarna.

Anders Bo
Anders Bo
3 years ago

Moské vi så skulle indgyde politikerne så tilpas meget religiøsitet, at de regner med, at stå til ansvar for deres gerninger i efterlivet? ?

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
3 years ago
Reply to  Anders Bo

Nu skulle politikerne helst stå til ansvar for deres handlinger, lige inden de begiver sig over til efterlivet, med en stump reb om halsen

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  Anders Bo

..indgyda politikerne såpass meget religiøsitet..”
Speler inga roll i Hell havner dom fleste som dom fortjener endå..Gud Fader er på våran side.

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x