15
dec
Seneste opdatering: 15/12-17 kl. 2124
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

(Kan ses hos ZDF, hvis You Tuben forsvinder. Tysk, utekstet. ZDZ er i København fra minut 21:15)

af Henrik M.Jensen

Da Omar Hussein gik til angreb på Krudttønden og synagogen, var der tale om en småkriminel med flere domme bag sig, der sprang ud som terrorist. Kort før angrebet havde han svoret troskab mod lederen af IS.

Og det samme mønster har vi set i en lang række terrorhandlinger, som har hærget Europa den seneste tid, og det er beskrevet i pamfletten “Muslim Gangs” fra 2015, som er IS’s anbefalinger til skabelse af terrorceller i Europa – blandt efterretningsfolk er kendt som “Terrorens drejebog”. Og dens anbefalinger går først og fremmest ud på at hverve medlemmer til terrorcellerne blandt unge muslimer, der allerede er i eller på vej ud i kriminalitet.

En stor del af kriminaliteten består som bekendt i salg og import af hash fra det muslimske Nordafrika og heroin fra det ligeledes muslimske Afghanistan og Pakistan, hvor Taliban skovler penge ind på opium (jvf. artikel i JP 8.12.) – de samme områder, der i forvejen er storleverandører af emigranter og asylansøgere til Vesteuropa!

Bemærk at den meget omtalte leder af indvandrerbanden LTF, Shuaib Khan, er pakistansk statsborger og søn af Wallait Khan, der i 90’erne og nullerne sad i Københavns Borgerrepræsentation for SF og Venstre, og som under en kampagne til et borgmestervalg i Pakistan udtrykte støtte til Hizb ut-Tahir og Minhaj ul-Quran.

Den tyske fjernsynsstation ZDF har lavet en dokumentarfilm om sammenhængen mellem islamistiske bevægelser og unge kriminelle muslimer. Her er ZDF’s introduktion til “Das Drehbuch des Terrors”, Terrorens drejebog:

“Et år efter attentatet på julemarkedet i Berlin får ZDF-Zoom en foruroligende erkendelse. Antallet af angreb er tydeligvis taget til, den islamistiske scene i Europa vokser og ændrer hastigt sin struktur og sine metoder.

Faktisk er tempoet og professionaliseringen så høj, at politi og efterretningsvæsen dårligt kan følge med. Især radikaliserede kvinder forvandler ved hjælp af de sociale medier islamisternes netværk til en slags familiebevægelse. Alene i Nordrheinwestpfalen bliver søstermøder, ægteskabsmarkeder og økonomiske støttegrupper via Facebook organiseret af 39 kvinder i 21 byer. Målet: Finansiel og social støtte til radikale salafistiske grupperinger.

Over hele Europa bliver forbindelserne mellem islamister og kriminelle stadig mere snæver. Flere steder slutter unge muslimer sig sammen i bander for at kontrollere hele bydele, som f.eks. i København.

Og det følger alt sammen strategiske anbefalinger fra IS beskrevet i en pamflet med titlen “Muslim Gangs”, som siden 2015 er blevet udbredt på internettet. For efterforskerne er dette skrift blevet en slags “Terrorens drejebog”.

Førende repræsentanter fra politi og efterretningsvæsen i Tyskland, Frankrig og England tegner i samtaler med Rainer Fromm og Elmar Thevessen et nøgternt billede af terrorbekæmpelsen i Europa. De kræver en massiv opbygning af forebyggelsesprogrammer og et samfundsmæssigt engagement mod ekstremismen. Med et eksempel fra en moské i Sinsheim, Baden-Würtemberg viser dokumentarfilmen, hvorledes muslimer værger sig mod øget radikalisering.”

Bemærk, at det mest effektive værktøj i kassen, indvandringstop fra muslimske lande samt konsekvent udvisning af kriminelle udlændinge, ikke nævnes. Der er trods alt grænser for hvad en statsfinansieret tysk kanal kan sige.

Filmen blev vist 13.12. på ZDF og bliver genudsendt i ZDFinfo 18.12. kl. 21:45-22:30. Kan ses online her.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
kenneth hovestøl
kenneth hovestøl
3 years ago

“….hvis You Tuben forsvinder.”

– Er det fuld krig på You Tube nu? Blir det meget sletting av videoer?
Hvilke andre muligheder har vi da, Spørger jeg bare??

great white
great white
3 years ago

“Er det fuld krig på You Tube nu?”
Ja. Google (som ejer YT) har bekendt kulør for længst. Ikke-politisk korrekte videoer smides i “goolag” (“limited state”), og der er set eksempler på hele kanaler der er blevet slettet uden varsel. Google selv har meldt ud at de vil fjerne unønsket materiale fra deres søgeresultater og i stedet lede folk hen i mod andre mere ‘genopdragende’ sider.

kenneth hovestøl
kenneth hovestøl
3 years ago
Reply to  great white

Wow!
– Takker Great White. Dette var jeg ikke klar over.

great white
great white
3 years ago

Eksempelvis denne fra Pat Condell der er blevet set over en million gange og som har fået over 300.000 likes inden den røg i goolag’en. https://www.youtube.com/watch?v=j9e_vcSut0A&bpctr=1513433404 Du vil ikke kunne finde den på YT, med mindre nogen giver dig linket. Du vil blive advaret inden du får lov til at se den, du vil ikke få lov til at dele den, og du vil ikke få lov til at embedde den. Du vil ikke få lov til at kommentere på den, du vil ikke få at vide hvor mange gange den er blevet set, og du vil ikke få at… Read more »

kenneth hovestøl
kenneth hovestøl
3 years ago
Reply to  great white

Dette er da helt sygt av Google at gøre?
Skal det være boykot af YT, tror du?

Anna Svensson
3 years ago

Jag såg den just på youtube, utan problem

https://www.youtube.com/watch?v=DbkitYRBYmk

Anders Bo
Anders Bo
3 years ago

Stem Nye Borgerlige ved de næste folketingsvalg!

Hvilke alternativer er der ellers? ?

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x