16
dec
Seneste opdatering: 17/12-17 kl. 0034
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Kampen for at redde Europa er gået ind i en ny fase. Gode tider skabte svage mænd, og lad os ikke diskutere de fleste kvinder. Det er søndag.

Kahlenberg  udenfor Wien symboliserer alt det vi har glemt og fortrængt, men som nu vender tilbage i dæmonisk form. Det er stedet hvor habsburgere og polakker i 1683 slog osmannernes hær under Kara Mustapha Pasha og markerede begyndelsen til enden på fjerde fase af tyrkernes kalifat. Et dybt symbolsk sted, som europæerne totalt har glemt, men vil blive smerteligt mindet om i kommende år.

Vor tids Mustapha Pasha hedder Juncker, Mogherini og Timmermans. De er nu i færd med at ville straffe Visegradlandene for ikke at acceptere flygtningekvoter, noget Anders Fogh Rasmussen i Berlingske kalder “forrykt.” Vores egen statsminister, der dygtigt har lurepasset i årevis, støtter nu Donald Tusk sammen med Ungarn og Tjekkiet, hedder det. Talk is cheap.

Opgøret om islams invasion af Europa strammer langt om længe til. Der er begået alle de fejl, som overhovedet er mulige. Først gør man alt det forkerte, og når der ikke er flere muligheder tilbage, måske det rigtige. For dette historiske forrædderi betaler europæerne cirka 150 milliarder Euro om året.. Desværre blev f.eks. Sverige ødelagt i processen. Bevares, der er mere tilbage at ødelægge, men landet kan aldrig rekonstrueres.

Her er lidt at fundere på for mænd som Løkke, Löfven og Juncker, der må befinde sig i glemslens og foragtens svingdør. Jeg har i nogen tid ment, at disse personer hører mere hjemme for en domstol, end i et parlament, og hvis du synes det lyder overdrevet, må du vente fem år, til din egen forestillingsevne ankommer på perronen. Jeg har ventet i tyve år, bare for at nå hertil:

Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. Weak men create hard times.

Sebastian Kurz har en følelse for symboler. Den kommende østrigske kansler præsenterer ikke sin nye regering hvor som helst. Han valgte bevidst Kahlenberg til at forkynde, at hans østrigske folkeparti (ÖVP)  danner regering i alliance med FPÖ.I slaget ved Kahlenberg 1683 lykkedes det Habsburgerne med hjælp fra den polske kong John III. Sobieski at besejre den osmanniske hær og befri Wien fra tyrkerne. Die Welt. og Heute(Snaphanens oversættelse)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Skåning
Skåning
3 years ago

https://www.youtube.com/watch?v=eWkrQQly6xU

Filmen klippen är tagen från kan också rekommenderas. Den har gått förbi helt omämnd. Den engelska titeln är “September Eleven 1638”. Finns mig veterligen bara som torrent.

Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
3 years ago

Doku om Østrigs anden Tyrkerkrig

https://m.youtube.com/watch?v=akCEbLKiJEg

Anders Bo
Anders Bo
3 years ago

Du mener FOR en domstol, Steen! ?

Når opgørets tid oprinder, skal Löfven afsone som dansedreng for afghanske skægbørn. ?

Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
3 years ago
Reply to  Anders Bo

Der bliver udtænkt mange fantasifulde straffe, mens vi venter. Jeg hørte også, at vi bare skulle ekspropriere dem og tage de offentlige ydelser fra dem, så de måtte tikke til spot for det folk, som de selv bespottede og forrådte

Anders Bo
Anders Bo
3 years ago

Er af de mere reelle er vel, at få fat i medlemslister fra EL, SF, RV & andet rødfascistisk SNASK, for efterfølgende at indefryse/beslaglægge deres pensioner, så de til den tid skal klare sig alene for folkepension og ATP? Endvidere præmierer dem med en LIVSLANG 10% solidaritetsskat, så de selv er med til, at betale for deres svineri?

Dansk jurisdiktion gælder kun indenfor kongeriget, så hvis de blev utilfredse, kunne de jo… ?

Er jeg for grov/urealistisk? ?

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x