19
dec
Seneste opdatering: 19/12-17 kl. 1849
51 kommentarer - Tryk for at kommentere!


Har du ingen lyd: Højreklik på videoen og > “slå lyd til” – alternativ hør originalen.

“Dom har har tappat greppet fullständigt.” En mand og hans mobil mod hele SVT

Jeg har tidligere rost journalisten, den venstreorienterede, feministiske Lamotte for at tage journalistik alvorligt, og det har ingen beskyldt de feje MSM journalister for, så længe jeg kan huske. Det er svært at lave vox pop på gaden med frygtsomme svenskere, men det lykkes ham faktisk. Lamotte kan tale med folk, fordi de har tillid til ham. Det har de ikke til statspressens ansatte. Folkene på Stortorget udtrykker massiv mistillid til politikere, politi og presse. Gadens stemmer vidner om en by og et land i sammenbrud.

Her kommer han med en mobilteleon og agterudsejler hele det feje, selvfede, overlønnede MSM etablissement. Ødelæggelsen har kun været mulig, fordi de har tiet, løjet og censureret virkeligheden bort. Deres medskyld kan ikke overdrives. De problemer, de har bistået politikerne med at skabe, bliver ikke løst af den enkle grund, at de er blevet uløselige.

Det næste der sker Sverige, er omfattende selvtægt og vilkårlig vold. Håkan Karlberg beskriver, hvordan Sverige er gået fra fred og velstand til at være på randen af kollaps på flere områder i artiklen ALLIANSENS BERIKANDE MÅNGFALDSPOLITIK. Det er resultatet af  forsætlig politik, gennemført med typisk, svensk effektivitet. Der er i ideologiens navn kørt over for alle røde lys. Eliten elsker ideologi så meget, at de har lukket øjnene for dens katastrofale virkninger.

Indlægget på Facebok er i øjeblikket 6 timer gammelt, og det har 5.700 kommentarer (!) Videoen er en time lang,  man kan selvfølgelig surfe frem og tilbage i den, men jeg vil virkelig opfordre til at se det hele for at forstå, hvor dybt byens ødelæggelse er gået. Begynd evt. ved minut 4:00.

Malmø skiller hveden fra agnerne – bangebuksene fra de modige, som møder op på Stortorget her. Sverige står overfor tider, vores fantasi næppe rækker til at begribe. Lamotte vil kende dem, det svenske medieetablissement vil ikke, de er i 40 år gået til yderligheder, for at sløre dem. Efter dette bliver Lamotte aldrig ansat i MSM, og det skal han være ‘jävligt’ stolt over.

Prof. P.C. Mathiessen i 24-Syv

P.C. Mathiessen forudså i 1999 antallet indvandrere i Danmark nærmest på decimalen, og blev svinet til fra højre til ventre, fra politikere til medier. Det tager han med knusende ro i dag, når han kommenterer hvordan situationen har udviklet sig for alle, der endnu ikke er kommet ajour med hans klarsyn. Yderst høreværdigt. Man må bære over med journalisten Asger Juhl, der lyder som om han har gået for længe i børnehave.

Hver syvende dansker vil være muslim om 30 år, hvis den nuværende flygtningestrøm fortsætter. Det er en af konklusionerne i en ny stor undersøgelse fra det amerikanske forskningscenter, PEW Institute. En forskningsinstitution, der ifølge Politiken er uafhængigt og velanskrevet. Studiet med den opsigtsvækkende befolkningsfremskrivning hedder: “Europas voksende muslimske befolkning”. Vi taler med professor emeritus i demografi, Poul Christian Mathiessen. Hver syvende dansker vil være muslim om 30 år, hvis den nuværende flygtningestrøm fortsætter

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
51 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
OlofdeGothia
OlofdeGothia
3 years ago

Svenska politiker godkänner terrorism från svensk media varje dag gentemot sina medborgare.
https://juliacaesar.blog/2017/12/22/thomas-mattsson-och-skadegladjen/

Bjart_S
Bjart_S
3 years ago

Problemet i Sverige, som har ført landet dit de befinner seg i dag, er massiv hjernevasking fra sosialistisk styre, mer eller mindre siden 1932!! Sveriges befolkning har blitt inndoktrinert med at “Folkhemmet” skulle ta vare på svensken fra vugge til grav, uten at svensken måtte engasjere seg politisk!!! Eliten skulle styre!!! I tillegg har de blitt hjernevasket med at ALLE er LIKE, og har samme verdi som menneske!!! Derfor kan ikke voldsmenn straffes!!! I det øyeblikket “Eliten” sviker befolkningen, skjønner ikke det svenske folket noen ting!!! De er vant til å bli tatt vare på av “snille” politikere!!! DETTE er… Read more »

Fred Land
Fred Land
3 years ago

Tog mig lige en time for at se Joakims video og kan bare konstatere at det ser ‘sort’ ud for Malmö.

ferd ed sa
ferd ed sa
3 years ago

Hvis perkere fra Muhammedanien forulemper nogen af mine familiemedlemmer vil det blive gengældt med øksebersærk på politikere fra de Radikale, EL og Alternativet i min by, og jeg tager straffen med glæde, om det så er livstid!!!”

Anders Bo
Anders Bo
3 years ago
Reply to  ferd ed sa

Jeg er så – lige her – heldig, ikke at have fået børn. Men forstår dog både dine og Breiviks bevæggrunde, selv om jeg tager – KRAFTIGT – afstand for dem udlevet!!! ?

ferd ed sa
ferd ed sa
3 years ago
Reply to  Anders Bo

Jeg vil betragte min gerning på linje med modstandsfolkene under 2 verdenskrig (patriotisme,fædrelandskærlighed). Politikere fra de nævnte partier, som vil fylde landet op med vor tids nazister, “islamister” er i mine øjne landsforrædere af værste slags = “Quislinge” som bør nedkæmpes med alle til rådighed værende midler.

sussebassa
sussebassa
3 years ago

OT I dag i Expressen står det at Alla som var med på den groteske gruppevaldtekten i Fittja for ca 1 år siden er ….hold pusten..Frikjent. Det legges stor skyld på at polisen ventet altforlenge med å begynne sjelve utredningen, kritikken overfor de er øverveldende, og at den voldtatte sjelv har vært usikker på en del saker…hun er narkoman. Legen som undersøkte henne mente hun aldrig hadde sett noe så fruktansverd..helt sønderslagen i tillegg til å bli gruppevoldtagen i flere timer. Nå demonsteres det i dag i Stockholm til stød for denne jenta, også økonomisk, och hennes advokat skal sjelvklart… Read more »

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
3 years ago
Reply to  sussebassa

De har vel alibiet iorden, altså at de var sandnegere, det er nok til at slippe straf i Sverige

sussebassa
sussebassa
3 years ago

Sverige er blitt ett skikkelig usselt samhelle når slikt kan skje, uansett om det er sandnegre som står bak eller ei..som ikke er poenget.
Klart denne gjengen har samsnakket seg..de var ju alle på frifot inntill polisen våknet ..men da var det altforsent.

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
3 years ago
Reply to  sussebassa

Ingen sandnegere, ingen gruppevoldtægter, det må da betyde noget

sussebassa
sussebassa
3 years ago

Vi er ju eniga i det, men her er essensen at hon som blev gruppevaldtagen var narkoman..som då polisen brukte imot at hennes story ble tatt på alvar.

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
3 years ago
Reply to  sussebassa

Ret selv politiet vil bruge alle midler og metoder for at beskytte disse kjeltringer, aldrig et ord har de fortalt offentligheden om hvor disse Arabere kommer fra

sussebassa
sussebassa
3 years ago

..men det vet svenskerne nå..vær du seker.
Sjelv undrar jag på om dessa er illegala..som ju også polisen burde ha utredet.

Infowarrior
Infowarrior
3 years ago
Reply to  sussebassa

Sverige er ikke lenger en rettstat, det er en bandittstat.

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  Infowarrior

..og sjefsbanditten heter LØfven, hans politikk.

Allan Hansen
Allan Hansen
3 years ago

” et land uden grænser – er ikke noget land;;
Trump

Bjart_S
Bjart_S
3 years ago
Reply to  Allan Hansen

Det var faktisk Ronald Reagan som sa dette først!!

Peter Zichau
Peter Zichau
3 years ago

Lamottes film bør tekstes og sendes viralt. Hele verden bør se den. Den giver et rigtig godt indblik i dagens Sverige – og alle andre vestlige lande for den sags skyld.

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
3 years ago
Reply to  Peter Zichau

Jeg har lige set filmen på FB, altså lidt over en time. Jeg blev ærlig talt deprimeret, for var konklusionen ikke “alle liges værde”, bare flere politifolk og hårdere straffe så går det. Alle er fortsat velkomne. Kun få ville ændre noget grundlæggende.

sussebassa
sussebassa
3 years ago

..enig med deg…ble faktisk skuffet.

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
3 years ago

Men tak Steen for at lægge den herind. Det var godt at møde svenskere, der ville sige noget overhovedet. Det ville jeg også have skrevet, men pcen gik i hårdknude. Uanset min “skuffelse”, troede måske de var så rystede efter disse voldtægter, at de i vrede krævede større ændringer, så er det en begyndelse. Hende på cyklen, som havde stemt på Miljøpartiet havde ændret standpunkt 180g og fattet, hvad det handler om. Må der blive flere af hende.

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
3 years ago

Jeg glemte lige at skrive om, hvor meget jeg faktisk har gået og tænkt på filmen, og de arme svenskere. Den er rystende i al sin enkelthed – bare holde en mikrofon op – og med uskyldige spørgsmål og et venligt åbent ansigt, så serveres en dagligdag i Malmø om vold/voldtægt og chikane og ikke mindst angsten for vold/ voldtægt og så fraværende politi /myndigheder.

Allan Hansen
Allan Hansen
3 years ago

Yes Steen – godt TV.
Her kommer Trump med klar tale i nat!
https://youtu.be/uj4zJiWX70o

Felix Krull
Felix Krull
3 years ago

OT
For dem, der ikke har set flg. mail fra en skolevejleder i USA.
comment image

Hail victory! Hail Trump!

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
3 years ago
Reply to  Felix Krull

Fremtiden er ikke lys for disse venstre tosser, red dig selv, ta et reb om halsen og hop ned fra et træ, måske kommer du op til Allan, til et evigt liv med 72 mandlige jomfruer

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
3 years ago

Det er bare at begynde at læse til advokat, de går en lys fremtid imøde

Fred Land
Fred Land
3 years ago

Tja det virker som om der skal en jurist med i soveværelset og helst også to vitterlighedsvidner.
Hvornår kommer filmen?

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  Fred Land

..ikke tull heller det fordi iflg Svensk advokatforening kan loven ha tilbakevirkende kraft..i soveværelset..best å være på den sikre siden.

Fred Land
Fred Land
3 years ago
Reply to  sussebassa

Tja, kvinder må sgu reparere sine egne biler, bytte til vinterdæk og lignende nu.
Ingen mand med hjernen over navlehøjde skal ha noget i klemme i den musefælde.

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  Fred Land

..rep egne biler, bytte til vinterdekk og alt lignende..DVs hagearbeide alle årstider.. reparasjoner, husvask/vindus..det har vi betalte hjelpere til..ingen i familjen er noe gode eller har tid til alt det..så vi betaler heller proffene..sikreste også ifht til hva vi diskuterer her. Fikk til og med hjemsendt juletreet, som vi selv hadde peket ut..och satt på rett plass, ca 2, 5 m høgt..men koser oss sjelv med å julepynte det da som resten av vårt store hus..ut og innvendig med litt proff hjelp fortsatt. Fikk julematen sendt ifra Norge…et must og som vanlig og lager vi den selv som alle år..fenalår..pinnekjøtt,… Read more »

Fred Land
Fred Land
3 years ago
Reply to  sussebassa

Yoummy godt lyder det som om, Linjesnaps og Norsk pils er godt, jeg er faktisk glad for ‘Fårikål’, sådan noget kan danskerne ikke lave, bare brunkål med skank og røget flæsk i.
Har bygget lidt i Norge, så jeg har smagt på maden selvfølgelig 🙂

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  Fred Land

Fårikål er veldig enkelt å lage..veldig enkelt..det lager seg sjelv..vil du ha oppskriften si ifra. Problemet i Sverige er at de ikke har noe godt utvalg av sauekjøtt..mest frosset ifra New sealand..ikke godt..gammelt frossent..som fisken i Sverige som er helt uspiselig for en nordmann..den kalles fersk, men er gammel og smaker ørk..derfor få vi frossen fisk, toppen kvalitet ifra Island..direkte på dørren..det smaker av fersk fisk..tro meg på den..vi har fisk 2-3 ganger i uka, ikke for mye tillagt tjafs til, men enkelt og topp kvalitet..der tjafses formye med matlagingen i Sverige..vi liker det mere topp kvalitet..og enkelt. Håper de… Read more »

Fred Land
Fred Land
3 years ago
Reply to  sussebassa

Danmark er jo for Skandinavien, porten til Europa og Europas port til Skandinavien, så der er mange forskellige mere eller mindre ‘danske’ juleretter, flæskesteg (ribba) eller stegt and er tradition, brune kartofler (karamelliserede) og lignende hører til, ofte spises ris Ala mande som efterret og kan man gå fra bordet for egen maskine, er det en god juleaften. Der drikkes øl, snaps og vin til maden, kirsebærvin til desserten. De næste dage er der julefrokoster rundt omkring med overfloden fra julemiddagen, lune retter og andet som smørebrød, det er noget mindre højtideligt, men ofte lange forestillinger, der plejer at være… Read more »

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  Fred Land

Ribba har vi også i Norge til julaften, og har selv andvendt den når noen ikke vil ha pinnekjøtt her..begge deler..da med surkål til..også godt..men noe fett. KIrsebærvin kjenner jeg godt, nydelig den. Så blir det litt som du sier..en del rester etter julemiddag blir satt på koldtbord..1. og 2. juledag hvor det er mere åpent hus og alle kan ta hva de vil..elsker danske smørebrød..masse pålegg…som hos oss..gjerne med laks og reker..eggerøre..Riskrem(ris Ala mande) er også en kjent variant hos oss som vi lager med sterkt rødsaus til..gjerne av ekte frossne bringebær..med hjemmelaget risengrynsgrøt som basis. Takk fordi du… Read more »

Fred Land
Fred Land
3 years ago
Reply to  sussebassa

Danmark og Norge er de virkelige brødre i Norden og Sverige hvor vi bor er lidt på sidelinjen, de skal jo altid være først, størst og bedst.
Et samlet Norden med Danmark Norge og Sverige, bliver aldrig virkelighed da hverken Norge eller Danmark vil styres fra Stockholm. af Löfven eller nogen lignende person.
(Hvad er ‘Bringebær’ for noget?
Lingon eller på dansk tyttebær?

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  Fred Land

Enig…vi ble virkelige brødre etter 2.verdenskrig..og glemmer det aldrig, heller ikke svenskene svek..aldrig å stole på..ser vi idag også..samme typ mønster.
Nei, Sverige er et land i forfall nå..på alle områder..ikke noe å se opp til..som før..og vi må beskytte oss om løfven fortsetter..
Ja.. bringebær..lingon..tyttebær er også veldig godt.

Iq
Iq
3 years ago
Reply to  Fred Land

Hindbær

Felix Krull
Felix Krull
3 years ago
Reply to  Fred Land

Risalamande er noget nymodens pjat. Det hedder risengroed til forret og ingen har nogensinde sunget “paa loftet sidder nissen med sin risalamande.”

Fred Land
Fred Land
3 years ago
Reply to  sussebassa
sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  Fred Land

..takk for den..elsker gamle innspillninger..

Fred Land
Fred Land
3 years ago
Reply to  sussebassa

Sætter man teksten i tidsperspektiv, da er den jo visionær.
Matador er en favorit, hvilket persongalleri der findes.
Den vækker blege minder fra da jeg var barn i halvtredserne, tydelige samfundsklasser og man løftede på huen for de der var noget.

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  Fred Land

Etter å ha tjuvtittat lite kan jeg klart og ærlig si at noen sossetilhenger blev jag inte..snarere tvertom..de fremstilles på en så sleip måte då, som de jo også er idagens verkelighet..klarer de bare ikke. Misse Er min favoritt..og endeligen fikk hun da tatt livet av den fryktelig lærer Andersen..en mansjovenist av de helt store..lærer men hatet barn..ohh..er nok mange av de i dag også.

Fred Land
Fred Land
3 years ago
Reply to  sussebassa

Ja Susse, lærer Andersen er vel essensen af sin tid, kvindeforagt og chauvinisme i kubik.
Jeg har haft mere end en skolelærer der havde nogle af de egenskaber den gode Lærer Andersen indehavde, kort; man fik nogle på hovedet eller tæsk med spanskrør (bambusrør).
Det forsvandt Gudskelov omkring 1960 med den nye skolelov og mange lærere tabte sin magt over en nat.

Felix Krull
Felix Krull
3 years ago

Hver syvende dansker vil være muslim om 30 år… Studiet med den opsigtsvækkende befolkningsfremskrivning…

Ja, det var der ingen, der havde set komme…

Infowarrior
Infowarrior
3 years ago

Malmø er tapt.

Fred Land
Fred Land
3 years ago
Reply to  Infowarrior

Malmö er en fin by, jeg var der i 1964 og alle så helt normale ud og lignede svenskere.

Anders Bo
Anders Bo
3 years ago
Reply to  Fred Land

Det kan ellers godt virke UHYGGELIGT, når folk ligner svenskere! ?

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  Anders Bo

..ja, men det er før de åpner munnen..

51
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x