21
dec
Seneste opdatering: 22/12-17 kl. 1329
34 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Den anholdte chauffør, Den 32-årige afghaner “med narkotika og mentale problemer” Saeed Noori. Han ” spoke of Muslims’ ‘mistreatment’ but had no terror links.” Altså en socialt indigneret muslim, der dog rablede løs om Allah ved første retsmøde. En anden indigneret muslim filmede ‘bilulykken’ og havde en taske fuld af knive.

En af vestlige politikeres soldater i, hvad der nu har udviklet sig til krigen mod deres eget folk. Kend dem på skægget. ‘People were flying everywhere’: Nineteen people injured -several critical – after a car ‘DELIBERATELY’ crashed into rush hour crowds in Melbourne’s Flinders Street Station. (I går blev noget lignende forhindret i Karlsruhe, og julen er lang endnu til orientering for vores politiske jihadstøtter. På Die Welt hedder det, at “Merkel har blodbesudlede hænder.”)  Peder Jensen kommenterer dagens psykiatriske patienter:

“Allahu akbar!” betyr egentlig “Jeg har problemer med min mentale helse.” Slik kan man i alle fall ofte tolke vestlige massemedier. Det er svært påfallende hvor mange muslimske terrorister som blir erklært “psykisk syke.” Til forskjell fra Anders Behring Breivik, som var kommandør for en ikke-eksisterende hær av riddere og ble erklært paranoid schizofren og sinnssyk av meget erfarne rettspsykiatere. Han er frisk, erklærte massemediene.

Angst i Lund

Samfundskontraktens sammenbrud

Lund er i lang tid gået for at være en af de mindst ødelagte byer i Skåne. Ikke mere. Lektor Ann Heberlein er en blød kritiker af ødelæggelsen af Sverige, der nu ser sig indhentet af den barske virkelighed. Der er tilkommet en del af dem de seneste to- tre år. Velmenende karriererister, men næppe “first movers.” Timing er alt. Nu søger hun ind i Riksdagen for Moderaterna:

Jag googlar pepparspray, tårgasspray och överfallslarm. Hur kan jag skydda mig själv och min dotter utan att bryta mot någon lag? Kanske, tänker jag, borde jag skaffa mig en större hund. Vår lilla svensk danska gårdshund Alva är en utmärkt vakthund eftersom hon ger skall om någon obehörig rör sig i trädgården – men skydda mig? Det kan hon inte. En schäfer, tänker jag, eller en rottweiler kanske. När jag tar kvällspromenaden med min lilla, söta hund är jag rädd. En större hund, tänker jag, det borde jag ha. Jag bor i centrala Lund, med Kulturen, Kungshuset och Domkyrkan som grannar. Här har jag aldrig tidigare varit rädd. Jag har gått genom Lundagård mitt i natten, tidigt om morgonen, sent på kvällen i decennier.

En websida, specialiserad på säkerhet, erbjuder paketpris på försvarsspray och överfallslarm. Det kan vara årets julklapp tänker jag. Det första vi ger upp när vi ingår i samhällskontraktet, den rättsliga relationen mellan individen och staten, är vår rätt att själva skipa rättvisa, att bruka våld. Staten äger våldsmonopolet, vilket innebär att medborgarna inte handgripligen får ta lagen i egna händer. Det överlämnar vi åt staten – men då måste staten också garantera vår säkerhet, skydda våra liv och vår egendom. Vad händer när medborgarna inte längre tror att staten skyddar dem? När vi tappat tron på att staten tar hand om oss, skyddar våra liv och våra kroppar, anhåller och lagför dem som förbrutet sig? Var gör vi av all ilska, all besvikelse, all frustration över en utveckling som inte tycks möjlig att hejda? Jag har inga bra svar på det, men jag väl ändå mana till besinning. Det finns skäl att vara oroliga – och det finns skäl att sitta i båten. Vi vill inte ha medborgargarden. Det är en utveckling som inte gagnar någon. Ann Heberlein: Årets julklapp – Eller vad f-n får jag för pengarna?

Se også: Widar Andersson, Faktaresistenta makthavare

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
34 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
samuelafugglas
samuelafugglas
3 years ago

Om Ann tror att Ulf Kristersson kan återskapa ett Sverige som BATRA/Löfven raserade med en socialistisk statskupp 2014 (DÖ) så är jag rädd att förtroendet för Ann redan är bortblåst!

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  samuelafugglas

..Reinfeld…også.

Anna Svensson
3 years ago
Reply to  samuelafugglas

Så naiv tror jag inte hon är.

ferd ed sa
ferd ed sa
3 years ago

Gerningsmanden var af afghansk afstamning med det typiske jihad(imam)-skæg, som kendetegner en islamisk terrorist, og manden som filmede hændelsen havde en rygsæk fyldt med knive. Hvorfor undlader de på tysk, svensk og dansk tekst-tv, at skrive om etnicitet, og i øvrigt beskrive manden som psykisk syg på stoffer, når det er nøje planlagt???. I nyhederne på både net-medier og TV røg terrorangrebet hurtigt ned på listen, som en begivenhed det ikke var værd a bruge tid på. Det er åbenbart noget vi bare bliver nødt til at vænne os til i et globalt multikulturelt samfund, hvor grænserne er åbne. Skide… Read more »

Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
3 years ago
Reply to  ferd ed sa

Boykot Løgnmedierne… en fyret journalist er en god journalist

ferd ed sa
ferd ed sa
3 years ago

Man kan kun håbe, at det bliver MSM-mediernes (løgnemediernes) død, men jeg tror der er lang vej igen. Skoleeleverne bliver indoktrineret med rødradikal propaganda i folkeskolerne, idet de fleste skolelærere stemmer til venstre fra midten. Jeg ser desuden flere unge danskere gnaske det uhumske shawarma/kebab i sig. Jeg ville ikke engang give det til min hund.

finnaskov@mail.tele.dk
finnaskov@mail.tele.dk
3 years ago

Ja Steen, admiralens vise er ubetalelig, en klassiker der overgår til historien.
Mærkværdigvis var denne vise det første der flippede op på lystavlen, da du bragte på banen “Stå aldrig til søs”
Lige som det gode skib Martha, som er en klassiker inden for handelsflåden, men som er lidet kendt blandt bolværksmatroserne.
Begge er parodier, satirer, men har ikke lige fremmet forståelsen for søfolk, som bliver hængt ud som småt begavede.
Det kunne være sjovt at udveksle erfaringer, du som ØK “upperclass” og jeg som Mærsk slave.
Jeg giver gerne en kop øl og en sidevogn.

InHocSignoVinces
InHocSignoVinces
3 years ago

EU Citizens’ Fear of Mass Migration and Terrorism Has More Than Doubled:
http://www.breitbart.com/london/2017/12/21/terrorism-immigration-top-eu-concern-all-member-states/

Anna Svensson
3 years ago

Men svenskarna är mer rädda för “klimathotet” än för terrordåd

https://samnytt.se/svenskar-mer-oroliga-for-klimatforandringar-an-terrorism/

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  Anna Svensson

..tror jag inte, fordi på siste måling var Mp under sperra..godt og vel.

Anna Svensson
3 years ago
Reply to  sussebassa

Det finns andra partier som MP, ex vis C. Det skulle inte alls förvåna mig om det vore sant, de flesta tror ju också på allt de hör på TV och läser i tidningen, inte minst i kvällstidningar.

finnaskov@mail.tele.dk
finnaskov@mail.tele.dk
3 years ago

Nå, Nå Steen: Stå aldrig til søs? Nu er vi en søfarts nation, så nogen skal jo bære byrden. Jeg har været sømand/maskinmester det meste af mit liv, og der er ikke mange steder på kloden hvor jeg ikke har været. Mange afsavn, lange fravær fra kone og børn, arbejdsforhold som ville stride mod menneskerettighederne i dag, og lønninger der var til at grine af. Ikke nok med det, men søfolk blev, og bliver til en vis grad i dag, betragtet som mindreværdige, kryb der kravler ud bag en sten der bliver væltet til side. Man glemmer søfartens tilskud til… Read more »

InHocSignoVinces
InHocSignoVinces
3 years ago
Reply to  snaphanen

Karrierepolitikerens vise:
https://www.youtube.com/watch?v=8z8yaRT-sOg

finnaskov@mail.tele.dk
finnaskov@mail.tele.dk
3 years ago

Havde engang en sjov oplevelse i Bordeaux. Var der i flere måneder, og frekventerede en bestemt italiensk bistro, hvor maden var god, vinen god og velkomsten overdådig i form af en stor mama. Vi var et par stykker der landede der en aften til et glas på falderebet. Lokalet var tomt, bortset fra os og en fem seks arabere bagerst i lokalet, der sad og sippede kaffe, hvilket de havde gjort de sidste fire timer, ifølge værtinden. Mens vi sad deroppe ved baren, blev araberne mere og mere højrøstede, råb og skrig som blev mere og mere utåleligt. Mama prøvede… Read more »

Charles Nielsen
Charles Nielsen
3 years ago

Igen en Muslim kører dyt.

Mere på potten: Jeg betegner det som Fake News, da etniciteten ikke er oplyst.
https://jyllands-posten.dk/international/ECE10137390/19-fodgaengere-blev-saaret-af-bilist-i-melbourne/
19 fodgængere blev såret af bilist i Melbourne

Man er ved at undersøge, om der er danskere blandt de kvæstede.
Dansker i Melbourne efter påkørsel: Australierne står sammen.
—————————————————————-
Jai ja. “Står sammen”. Blomster og andet bras. Uden handlinger.
Drag konsekvensen for satan i helvede.
Igen en psykisk syg indavlet. Udryd lortet.

Mht til Licensen.
Se på potten Indland. Der er udsig til at få højest 4700 tilbagebetalt.
læs selv og tilmeld om nødvendig.
Link:https://jyllands-posten.dk/indland/ECE9914176/licensbetalere-staevner-dr-og-skatteministeriet/

Fred Land
Fred Land
3 years ago

Køber man en Schæferhund som beskyttelse, skal man for Guds skyld ikke lære hunden at arbejde som en politihund, det rækker med god lydighed. resten klarer hunden selv.
En uskolet Schæfer der lystrer, hugger helt vildt fra knæhøjde og opad mod halsen, det går stærkt og gør ondt, man vil aldrig se en træner stille op mod en naturlig Schæfer, den kommer til at bide overalt, bare ikke i armpuden eller benpuden.
Jeg havde Schæfer i 10 år og har set det.

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  Fred Land

..sagt dette før…Vi har 2 Rottweilere, og de er selvlærte..dvc ligger i deres innstinkt/rase..slipper Inn folk, men jaggu er det umulig for dessa å komme seg ut..utan mattes OK..intill polisen kommer.
Med over 2 tonns trykk i kjevene med saksebitt..glefsende och knurrende..då fattar enhver idiot at det er betre å stanna och venta på polisen.
Heldigvis har det aldrig kommet så langt, fordi de går løse i hagen..och alla kan høre deres knurrande, och se de..sånn ca 50 kg..och 2 av dom..innbyder knappast til forsøk på innbrott.
Våre naboer er også mycket nøgda med dom..kosebamsene våre.

Fred Land
Fred Land
3 years ago
Reply to  sussebassa

Min fine Schæferdame var lige sådan, min gamle fader havde gået in i mit hus med lidt grøntsager på vej hjem fra sommerhuset en mandag, han havde nøgle så no problemo, han kendte hunden vel siden syv år, men den slap sgu ikke ud ham.
Han fik ringe til arbejdspladsen og klage sin nød, så det var bare at køre de fire mil hjem og befri gubben fra hundens beskyttelse.
Den episode har vi grinet af mange gange siden.

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  Fred Land

Hahaa..jag har også en vi venner skratter åt. En god venninne, oppdretter av Rottweiler i Norge, skulle ha sitt hus renoverad..snekkere mm gikk ut och inn, och hennes 3 løse Rottweilere i huset fekk helsa på dom..Alt fryd och gammen.. Så måtte hon et sted iforb. med barnen..sa adjø til snekkrane..mm… Nær hun kom tilbake..1 time etter arbeidstidens slutt satt det 5 fortvilede arbeidsskarar i sofaen…matte hadde glømt hur hunderna var når hon forlot huset..men ingen skadet då, men klart forb..dom hadde provad flere trix..men det hadde hunderna gjennomskuet og blitt enda mere forb… Ser det bildet foran meg den… Read more »

ferd ed sa
ferd ed sa
3 years ago

Igen igen igen..Tak til snaphanen for allerede, at have bragt et billed af gerningsmanden, som er islamist. De traditionelle MSM-medier har prøvet at dække over den seneste tids hændelser: bombesprængningen i Hamborg, knivangrebet i Maastricht. Jeg har derfor opgivet de traditionelle løgnemedier, herunder DR og TV 2. Det er sikkert blevet dikteret fra det forræderiske EU, for ikke at støde muslimerne. I følge EU-politikerne er islam stadigvæk fredens religion. De har blod på deres hænder og burde klynges op i lygtepæle!!

Va Sawva
Va Sawva
3 years ago

muhamedanerne tilbage til muhamedanerland!
Så længe der er muhamedanere, bliver der aldrig fred og ro for almindelige borgere i sekulære vestlige lande. Derfor skal alle muhamedanere tilbage til muhamedanerland.

David
David
3 years ago

Og man ved ikke hvad motivet er i Melbourne. En stor gang fake-news de msm, ufatteligt.

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
3 years ago

Efter 1400 år i mørket, så er muslimerne i større og større grad begyndt at tage de vestlige tradisioner til sig, især julen er de begyndt at fejre mange steder, med at kører på fortove og gågader, og julehjælp er næsten umulig for hvide mennesker at få mere

Snowflinga
Snowflinga
3 years ago

Svenska kvinnor skall numera hålla sig inomhus om kvällarna och undvika mörka platser om de inte vill bli överfallna av män med en annan kvinnosyn. Det kommer inte att bli bättre utan sämre för politikerna vill att invandringen skall fortsätta eftersom de tycker att de europeiska länderna är inte ännu tillräckligt uppblandade och multikulturella. De kommer inte att sluta förrän de tidigare homogena europeiska länderna är fullständigt förstörda, deras identitet utplånad och folket har glömt sina rötter och sin historia. Vi har idag årets mörkaste dag och nu försöker svenska experter i SVT nedvärdera den svenska kulturen och dess traditioner,… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
3 years ago
Fred Land
Fred Land
3 years ago

Man bliver bare så ked af det, stakkels mennesker der udsættes for dette.

Felix Krull
Felix Krull
3 years ago

Vi vill inte ha medborgargarden. Det är en utveckling som inte gagnar någon.

Et borgervaern gavner naturligvis ikke kriminelle, og det gavner heller ikke politikere, der faar deres legitimitet undergravet, men det gavner almindelige mennesker der skal gaa paa gaden uden livvagter.

Triturus cristatus
Triturus cristatus
3 years ago
Reply to  Felix Krull

Det er bedre med borgervern enn ikke noe vern i det hele tatt.

Varmlandstok
Varmlandstok
3 years ago
Reply to  Felix Krull

Att undergräva politikernas legitimitet är en bra sak i sig, eftersom de har ådagalagt den värsta inkompetensen i Sveriges historia Karl XIi inräknad.

Triturus cristatus
Triturus cristatus
3 years ago
Reply to  Varmlandstok

På Svalbard, nord for Nordaustlandet, ligger en ensom, bitteliten øy, som heter Karl XII-øya.

Jeg vet ikke om det finnes en enda mindre øy enda lenger ute i havet der oppe, men i så fall burde den kalles opp etter globalistene.

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  Felix Krull

Gagner oss iallaf…Før och etter..stor skilnad..medborgergarden patruljerar våre gater..natt som dag..inhyrd proffer med naboskap vaktskifte..deler utgifterna.
Leste i våran lokale tidning at brotten har gått ned..som vi også merker.
Skal man ha/få til en mindre brottslighet måste man stå på sjelv med gode løsninger.

34
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x