22
dec
Seneste opdatering: 23/12-17 kl. 1224
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Udenfor reservaterne P1 og Politiken, hører man aldrig ordet ‘islamofob’ i Danmark, hvilket er en kompliment til vores sproglige detektor for humbug-ord. Selv i Sverige er det blevet lidt mere sjældent. Der er mere uddybende i dette nye interview: 52: Confessions of An Islamophobe—Robert Spencer

Eksplosion i svenske skyderier

Finansministeren udmelding i dag vækker opsigt, men jeg tolker den ikke som andet end en stor og velbegrundet angst for valget næste år. I allersidste øjeblk, tør man nok tilføje. Det har potentiale til at blive et jordskredsvalg. De store svenske partier har planer om at modtage masser af ‘flygtninge.’ Sverige har modtaget det samme antal som i 2016. Ti gange så mange som Danmark. I dag hedder det Rekordhög asylinvandring trots ny flyktingpolitik

Antalet personer som dött till följd av skjutningar har mer än fördubblats sedan Brottsförebyggande rådet började föra sin statistik år 2011. Då dog 17 personer till följd av skjutningar. I år är siffran 40. Döds­skjutningarna 2017.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Zichau
Peter Zichau
3 years ago

Venstrefløjen bekæmper højrefløjen fordi højrefløjen har ret. Og hvis ikke man bekæmper dem der har ret, så får dem der har ret jo ret. Venstrefløjen bekæmper altså dem de godt selv véd siger det rigtige. Og når man gør dét, skal man selvfølgelig gøre det ordenligt. Havde de en bevæbnet hær, ville det ikke være det store problem. Men når man ikke lige har det, må man jo shame, censurerer og intimiderer modparten. Det gør de så efter bedste evne. Men kun fordi de godt ved, at sandheden er yderst farlig at få frem. Specielt for dem. I den sidste… Read more »

Henning Jensen
Henning Jensen
3 years ago

Indtil nu: 40 skudt i Sverige i år.
Men det er kun en begyndelse. Muslim-importen er slet ikke stoppet, og bliver tværtimod øget til næste år, og så må man forvente, eller snarere frygte en fordobling.

Snart bliver der også “kamp om brødet”, så på et eller andet tidspunkt begynder svenskerne at skyde tilbage, og så er det helt uforudsigelig hvor højt kurven stiger op.

Der er slet ikke politi-ressourcer til dette mareridt, som er nået op i højde med lovløsheden i “Det vilde Vesten”, hvor en sherif engang imellem red forbi.

Lawrence
Lawrence
3 years ago
Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
3 years ago

Der sker mange mærkelige ting i verden, og det mest utrolige er sket nu, og vi er der til at opleve dette, Virkeligheden har ramt de Svenske sosialakrobater midt i ansigtet, som en våd avis, De har nu fået en åbenbaring, ( noget de fleste andre oppegående mennesker har vidst i mange år, men nu er politikere gennemgående dårligere begavede end folk flest ) Sverige har ikke flere penge at dele ud af til alverdens sandnegere, og opforder nu alle migranter til at holde sig væk fra Sverige, ( men er de så ikke selv nazister, fasisterog racister på en… Read more »

sussebassa
sussebassa
3 years ago

..leste jeg også och har fremdeles ondt i magen och ribb beina etter alvorlig latterkrampe..snakk om å få innvandrerbommerangen rakt i fjeset..men klart forventet. Det skurrer også nå tydeligen økonomisk ellers..folk selger sine boliger sterkt nedsatt..boligboblen holder også på å explodere etter riksbanksjefen snakker om at økning i renten blir en realitet tidlig 2018. H % M kjeden med store underskudd…flere kommer nog..Folk er begynt å spare inn..och utryggfølelsen om økonomien vil nok bare øka. Når man Må låne flertallig milliarder varje dag i oppegangstider kan man ikke lyge for folk..det gjør man ikke mm innkomsten ikke rekker til..och det… Read more »

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
3 years ago
Reply to  sussebassa

Desvære ved vi jo at politikerne ikke har set lyset, og blevet klogere, men at de har opdaget at der er valg næste år, alt som betyder noget for dem, er at blive valgt igen, uanset hvilke kameler de skal sluge, og nu ser de ude i EUSSR at de partier som er imod muslim indvationen får mange stemmer, og så er det på tide at skifte hest

Bruno Erik Larsen
Bruno Erik Larsen
3 years ago

Mange har sammenlignet den svenske velfærdsstat med skibet Titanic der risikerer at kollidere med isbjerget(som de ikke har set) hvis ikke der ændres kurs i migrationspolitikken, men sammenligningen er forkert. Den svenske elite: politikerne, medierne, erhvervslivet og kulturlivet kan siges at stå på broen på et fartøj, men de har set isbjerget og taget deres beslutning: isbjerget skal knuses ved at øge farten! Mandskabet er blevet befalet at farten skal være et stykke over maksimal , og da brændstoffet er en begrænset ressource skal alt brændbart inventar møbler, dæk, andre planker og tovværk ( d.v.s velfærdsstaten, retsstaten og demokratiet som… Read more »

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x