26
dec
Seneste opdatering: 28/12-17 kl. 0012
27 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Folk er voksne i Finland, Danmark og Norge. Det mærker man, når man rejser dertil, og begynder at tale med folk. De kan tale åbent om det, vi i Sverige synes er meget svært og straks fører over på ‘värdegrund’. De taler om virkeligheden, ikke om ubehag og følelser.”

“Jeg får hovedpine af svensk MSM,” siger Jens Ganmann. Det mærkelige ved terroren på Drottninggatan var, at det trods Taimour Abdulwahab i 2010, ikke var sket længe før. Det mærkelige er, at Breivik ikke var svensker, og det mærkelige peger netop på, at han er mere paranoid-schizofren end politisk rationel.

Man kan sige, at Sverige på grund af sin presse, er langt tilbage i debatten om islam, men der er nogle, som vil indhente det forsømte, og de vil naturligvis ‘hinna ikap.’ Dette sker på nettet og på trods af den svenske presses politiske kommissærer.

Sverige er lidt bedre klædt på til næste massemord takket være f.eks. Jens Ganmann, men det forbandede er, at det kunne have været det for tyve år siden, ligesom i Danmark. Men svenske medier dækkede det ikke, ikke udover en karikatur, de skældte ud på i ti år, indtil Thorning blev valgt, SD kom i Riksdagen og Sverige fik sine egne, uoverstigelige problemer.

Svenske mediers provinsialisme er Sveriges forbandelse. Ansvarsforflygtigelsen i Sverige er virkelig virtuos. Vil de ansvarlige slippe for det? Vi ved det ikke, men vi har lov at håbe  de vil opleve regnskabets time.

Sådan her kan en svensk, politisk opposition lyde, når den ikke er post-nazister fra Nordiska Motstårnsrörelsen. Det hører du ingen andre steder end på nettet, det sørger MSM for.

Hør f.eks. 26.12.2007 den dummeste statspropaganda her:

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
27 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
3 years ago

Off topic Nordmænd bliver dummere og dummere, IQen i Skandinavien går ned, skriver de i VG, sikkert big surprise for politikerne og væmeligboerne, nu har de i mange år fortalt os at muslimerne de impotere er højt uddannede Raketforskere, Læger, Atomfysikere og kebabspecialister eller noget meget bedre, nu viser virkeligheden så det mange allerrede ved, at de i virkeligheden er Kamel jockyer, dadeltrampere, gedekne..ere og det som er lavere, altså mennesker selv om de er 2 og legger deres IQ sammen, får vanskelig ved at nå er tre cifret tal, men om 30 år så opdager politikerne det samme og… Read more »

Lawrence
Lawrence
3 years ago
Lawrence
Lawrence
3 years ago

Overondentlig god analyse af Sveriges fremtid, og mentaliteten der gjorde det muligt..

https://youtu.be/lkD5rgWYmx0

Lawrence
Lawrence
3 years ago
Reply to  snaphanen

Han præsenterer sig selv kort her i denne video, men hans identitet irl er ukendt så vidt jeg ved..

https://youtu.be/QyYb6jR3owA

Lawrence
Lawrence
3 years ago
Reply to  snaphanen

Her er iøvrigt en stribe med den lyserød-hårede feminist du også har haft en video med:comment image

Arbeideren
Arbeideren
3 years ago

Utrolig festlig samtale mellom disse to journalistiske krabatene – anbefales for alle som er kyndige i svensk og synes humor er morsomt. Masse gullkorn her, ikke minst innrømmelsen av (det alle nordmenn vet) at Sverige slettes ikke var nøytrale under ww2.

River
River
3 years ago

Så mange mennesker er skyldige i hvad der er overgået landene og deres befolkninger. Vi kommer til at vænne os til et langt mere brutalt sprogbrug og kynisme. Hvis man forestiller sig en person der lavede et attentat på de nationale socialister i Tyskland der mindede om Utøya, hvordan ville man omtale ham på baggrund af de millionerer der kom til at lide en kummerlig død de kommende år. Eller et attentat på Stalins håndlangere. Ville man betegne manden som det værste afskum? Jeg har min tvivl. Vi er endnu ikke parate til at forstå at man ikke kan behandle… Read more »

Margrethe
Margrethe
3 years ago

Som jeg har sagt hele tiden. Om 20 år er Breivik en folkehelt. Men som jeg har understreget lige så ofte, er det ikke noget jeg ønsker. Blot en sørgelig konstatering. Der er i det hele taget ikke ret meget af det, der foregår for tiden, jeg ønsker. Min magt rækker ikke længere end til meget andet end at konstatere…

Marit
Marit
3 years ago
Reply to  Margrethe

Margrethe tar helt feil. En sinnssyk, paranoid schizofren mann som Breivik, kan ALDRI bli en “folkehelt.”
Han har ødelagt mere for arbeidet mot islamisering og masseinnvandring enn noen annen.

Margrethe
Margrethe
3 years ago
Reply to  Marit

muhammed var også en sindssyg massemorder. Det har ikke forhindret ham i at få en fanskare, der for længst har rundet en milliard. Hvordan mennesker burde være, og hvordan de så er i praksis – det er to forskellige ting.

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  Marit

Nåja..folkehelt kanskje ikke, men klart en type helt alikevel..de som hater muslimer og alt de står for..som jo var hans indirekte mål igjennom å drepe PK…de ansvarlige/de som skulle videreføre politikken med Stoltenberg i pissen..hans politikk ABB gikk til angrep på.

Charles Nielsen
Charles Nielsen
3 years ago
Reply to  Marit

Hvad med Nelson Mandela. Psykopaten her blev da folkehelt. Hvis ikke så tænk på den sindssyge, paranoide, schizofren idiot til Arafat, som fik en fredspris for sin terror. Hallo hvor er vi henne ??
Breivik er stadig ikke sinnssyk, paranoid schizofren, så ville han aldrig kunne gøre det han havde planlagt, det burde de lærde kunne finde ud af.

Charles Nielsen
Charles Nielsen
3 years ago

Det mærkelige er, at Breivik ikke var svensker. Enig.

Det mærkelige peger netop på, at han er mere paranoid-schizofren end rationel. Han var meget rationel, se blot på hvordan han udførte udåden. !!
Desuden har han rettens ord for ikke at være paranoid-schizofren.
Jeg elsker realiteter, uanset hvorledes de er.!

Hvis det er MSM i Sverige der siger det modsatte af rettens ord, forstår jeg hovedpinen. 🙂

Marit
Marit
3 years ago

Rettssaken mot massemorderen Breivik, var rigget.

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  snaphanen

Det var da Norges statsminister Jens Stoltenberg som Ville at han skulle finnes ikke psykisk sjuk slik at han skulle fremstå som mere skyldig enn om motsatsen ble stående..mental alvorlig sjuk, dermed ikke ansvarlig, som også den siste psykiaterrapporten kom frem til..men ble altså forkastet..
Så typ “kjøp og salg” her også.

Marit
Marit
3 years ago
Reply to  snaphanen

Helt korrekt, Steen !

Anders Bo
Anders Bo
3 years ago
Reply to  snaphanen

Interessant at se, hvordan de vil holde ham indespærret, nå straffen udløber? ?

Charles Nielsen
Charles Nielsen
3 years ago
Reply to  Anders Bo

Det er meget interessant at se, Pointerne følger strømmen.
Nelson mandela var ikke et hak bedre end Breivik, Terrorister var de begge.
resten kender du.
Så der ud af kan det også ses: Terrorisme gør ikke noget, når bare folket er med. !
Når straffen udløber bliver ABB løsladt, men det er ikke sikkert at han gider at hjælpe Nordmændene ud af kniben, som den uansvarlige indvandringspolitik har medført, og vil medføre.

Charles Nielsen
Charles Nielsen
3 years ago
Reply to  snaphanen

Sindssyg siger du, Jeg er uenig med dig. Se på hvorfor han handlede sådan som han gjorde, fortæller i alt dens tydelighed at han ikke var sindssyg. En sindssyg kan ikke planlægge dette som Breivik gjorde, men en Psykopat kunne. Folk fokuserer mest på følelser, det er også det nemmeste, noget sværere er det at sætte sig ind i strategien i det. Det sidste her har jeg garanteret forstået, Men der er er stykke vej endnu, fordi det er endnu sværere at sætte sig ind i en psykopats handlinger. Forsat: Følelser løser ikke problemer (Lys og blomster), men forståelsen af… Read more »

Charles Nielsen
Charles Nielsen
3 years ago
Reply to  snaphanen

danske og svenske retspsykiatere kørte mest på følelserne og ikke på årsagen til Breiviks handlinger.
Selvfølgelig kan de have ret, men de kan også have uret. Det sidste holder jeg mig til, fordi der er så mange “folkehelte” rundt omkr. i denne verden.
Breiviks forsvarer Geir Lippestads første reaktion, er da forståelig, men urigtig.
For det hele skal jo med i den betragtning. Side 1 og Side 2 i medaljen.

87%ValdeDetta
87%ValdeDetta
3 years ago

Svenskarna är totalt hjärntvättade, det är värre än cancer!

Niels Henriksen
Niels Henriksen
3 years ago
Reply to  87%ValdeDetta

Sverige anno 2017 er virkelighedens version af den klassiske amerikanske sci-fi gyseren / rysaren
Invasion of the Body Snatchers (1956) ;-{

27
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x