29
dec
Seneste opdatering: 2/1-18 kl. 1119
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Urban Dictionary: Baizuo (pronounced ‘bye-tswaw’) is a Chinese epithet meaning naive western educated person who advocated for peace and equality only to satisfy their own feeling of moral superiority. A baizuo only cares about topics such as immigration, minorities, LGBT and the environment; while being obsessed with political correctness to the extent that they import backwards Islamic values for the sake of multiculturalism.

Vil du ‘følges med Uffe Elbæk ud til kanten?’

Det er ikke sikkert, jeg var faldet så meget for Black Pigeon idag, hvis ikke jeg havde læst Uffe Elbæks dumsmarte artikel idag: Vi må ikke lade småborgerligheden lamme os.“Småborgerligheden” er såmænd bare den, der har sørget for at han har kunnet tilbringe et helt, mageligt liv med at udvikle sine luftige ideer og bruge andre folks penge. Hvordan ville en cost-benefit-analyse på Elbæks 60-årige liv se ud? Hvad har han kostet “småborgeren,” som han er fræk nok til at bruge som skældord?

Asger Aamund: Deres anstændighed var større end deres frygt

Når Aamund siger ‘anstændighed’ mener han formentlig ‘samvittighed’. Når Adam Holm anvender begrebet ‘borgerlig anstændighed,’ er understrømmen, at i hans verden er i virkeligheden kun socialister anstændige. Der er en verden til forskel på de to anstændigheder.

Kommentaren er den tale, Asger Aamund holdt i Mindelunden 24. december. Et par klip:

Da den tyske værnemagt besatte Danmark 9. april 1940, indledte den danske regering et omfattende økonomisk og militært samarbejde med besættelsesmagten. Vi sendte en hel division danske SS-soldater til Østfronten. Med fagbevægelsens velsignelse rejste 100.000 danskere som gæstearbejdere til Tyskland for at give et nap med i rustningsindustrien, og Danmark var Tysklands næststørste handelspartner efter Italien gennem alle krigsårene, ligesom vores statsminister og udenrigsminister var regeringens officielle repræsentanter ved SS-obersten von Schalburgs begravelse.

Alligevel satte de livet på spil, fordi de ikke kunne lade være. Det var vidt forskellige mennesker fra alle lag i samfundet, men med fællestræk. Når de blev fanget, torteret og dødsdømt var der i afskedsbrevene fælles budskaber: De fortrød ikke deres indsats i modstandsbevægelsen, de stod ved deres handlinger, men de var tynget af sorg over den smerte, deres død ville forvolde deres kære.

Vi er her i dag ikke kun for at mindes, men også for at erkende en forpligtelse og en gæld til dem, der gav deres liv for, at Danmark atter kunne blive et frit land forankret i fællesskab og folkestyre. De vestlige demokratier er i dag som i trediverne og fyrrerne under pres fra antidemokratiske bevægelser, der arbejder uophørligt på, at vore frie samfund skal erstattes af totalitære formynderstater, der nedbryder alle de kerneværdier, som præger et frit og demokratisk samfund.

I modsætning til de mange, hvis sidste hvilested blev Mindelunden, behøver vi andre ikke at ofre vores liv i kampen for et frit land, for folkestyret og for retsstaten. Men vore modstandsfolk, der hviler herude, kræver af os, at vi fortsætter deres kamp for et frit Danmark, for vores kultur og for vores folkestyre. Det var de værdier, de døde for. Og det er de værdier vi andre i denne og kommende generationer er forpligtet til leve og kæmpe for. Af Asger Aamund, Berlingske,bestyrelsesformand log in

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Niels Henriksen
Niels Henriksen
3 years ago

Polisbil sprängd på Sallerupsvägen – två män gripna

Malmö29 december 2017 19:48

På fredagskvällen sprängdes en polisbil utanför polishuset på
Sallerupsvägen. Två män i tjugoårsåldern greps misstänkta för
inblandning i sprängdådet.

https://www.sydsvenskan.se/2017-12-29/polisbil-sprangd-pa-sallerupsvagen-stort-omrade-avsparrat

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
3 years ago

2 fanget, konstigt, de griper vel inte Arabere i Sverige, så dom er vel Svenskere

Rune Hansen
Rune Hansen
3 years ago

OT. Steen, når jeg klikker på Paypal-knappen, får jeg denne besked: “This recipient is currently unable to receive money.”.
Jeg har ikke nogen smart-phone, så ingen mobile-pay. Har du ikke et kontonummer, man kan overføre til?

Oerdoeg
Oerdoeg
3 years ago

Anti-Semitism in Germany: Jewish life ‘under threat’ says Charlotte Knobloch http://www.dw.com/en/anti-semitism-in-germany-jewish-life-under-threat-says-charlotte-knobloch/a-41967491 In an interview with the German newspaper Heilbronner Stimme the former president of the Central Council of Jews in Germany, Charlotte Knobloch, voiced grave concern Friday over growing anti-Semitic sentiment in the country. She said that public Jewish life is under threat and can only be lived out “in public with police protection and under the most serious security precautions.” — Knobloch also called for Germany’s federal government to create a new authority to monitor and defend against growing anti-Semitism: “Anti-Semitism, has grown on the right and the left,… Read more »

Erik Skifter
Erik Skifter
3 years ago

at sminke og holdt ude af historien. Som Asger Åmund beskriver i sin artikel i Berlingske, havde Danmark en samhandel med Tyskland og et samarbejde der var et klart landsforræderi imod Danmark. Det tankesæt der lå bag denne Radikale Regering under 2. verdenskrig har desværre ikke ændret sig hos de regerende her i Danmark. Det er dybt beklageligt, men den barske virkelighed.

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
3 years ago
Reply to  Erik Skifter

Ja de Radikale har noget med syge ideologier, i 40 erne hyldede de nazisternes storslående sejer overalt i Europa ( Erik Scavenius ) og idag er det den syge ideologi Islam de er forelskede i, det er mennesker som burde forfølger og fængsles, ikke sidde på landets Ting

Erik Skifter
Erik Skifter
3 years ago

Var det ikke for de ca. 2000 aktive modstandsfolk i Danmark, var vi omverden blevet betragtet som allierede med Tyskland under 2. verdenskrig.
Vi havde en forræderisk regering for Danmark under 2 verdenskrig. Det har historikere desværre haft held til at

Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
3 years ago

NBnews.dk – ny nyhedskanal på vej fra CEPOS-kredsene.

http://nbnews.dk

InHocSignoVinces
InHocSignoVinces
3 years ago

Nye Borgelige’s ‘Asylstop Nu!’- underskriftindsamling.
https://nyeborgerlige.dk/asylstop/

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
3 years ago

Det Gen som har gjort at der er noget der hedder Danmark, og har gjort det i over 1200 år, det er ved at forsvinde, vi er nu et land ledet af bøsserøve, feminister og svagpissere, eller en blanding af dem alle, et land som har modstået Frankerne og Preusserne, og stadig findes, bliver på bare 40 – 50 år ødelagt af disse svage mennesker, godt hjulpet af de ligeså svage muslimer, må bare håbe at de lever så længe at de når at få den hyllest de fortjener, i Undallslund skov, og en skamstøtte af dem skal opstilles over… Read more »

Lawrence
Lawrence
3 years ago

Bare i dag..:comment imagecomment image

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x