2
jan
Seneste opdatering: 3/1-18 kl. 1300
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Övriga Norden tar tillsammans bara emot en fjärdedel asylsökande jämfört med vad vi gör

Aldrig har skillnaden jämfört med våra grannländer varit så stor. Övriga Norden tar tillsammans bara emot en fjärdedel asylsökande jämfört med vad vi gör. Det är en siffra som förmodligen kommer att fördubblas med den påföljande anhöriginvandringen. 2017 beviljade Sverige totalt 135.459 uppehållstillstånd. Volymerna har i båda fallen historiskt bara överträffats av 2016, i efterverkningarna av den stora invasionen hösten/vintern 2015. Då fick totalt över 150.000 personer, till absolut största delen av manligt kön, stanna. Av dessa var över 71.000 asylinvandrare. Migrationsverkets prognos från juli 2017, som senare justerats ned något, räknar med att över en halv miljon personer kommer att söka olika former av uppehållstillstånd åren 2017 – 2021; över 800.000 om man räknar förlängning av tillfälliga uppehållstillstånd, vilket nu sker i nio av tio fall. Det är också rekordsiffror, sett över en jämförbar tidsperiod. Alla dessa fakta gör att vi snarare har en fortsatt invasion att vänta än en återgång till EU:s miniminivåer, vilket politikerna försöker få oss att tro på. Se det hele hos Arnstberg og Sandelin.  (Se også Asylstrømmen er ebbet ud: Laveste antal til Danmark i ni år)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
4 years ago

Og vi synes at Danmark er på katastrofekurs! Det er vi også, men Svestan!!!! Bare, at vi kan foretage den hvide flugt og finde sammmen i sikre danske og skandinaviske landsdele uden ågerskatter og statslig børneopdragelse og indoktrinering. Så skal vi vist stille os tilfreds!

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
4 years ago

i de første 10 mdr kom næsten 9.000 asylsøgere og familiesammenførte til Danmark.

87%ValdeDetta
87%ValdeDetta
4 years ago

Den rätta siffran i Sverige är 135.459 beviljade uppehållstillstånd 2017! Sverige vill utplåna sitt land och det gör det med rasande fart. De säger att de stängt gränserna men det är bara Fake!
https://samnytt.se/2017-beviljades-nasta-flest-uppehallstillstand-nagonsin/

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x