5
jan
Seneste opdatering: 5/1-18 kl. 2328
32 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Noget bevæger sig i Sverige, som varsler de snakkende klassers endeligt.

Expressen. De fleste ved nok, hvor mange frihedskæmpere der pludselig fandtes i Danmark om aftenen den 4 maj 1945, da der kom levende lys i vinduerne. Det siger en dyb sandhed om cirka 95 procent af menneskeheden: De er små, bange og villige til at dispensere fra deres samvittighed, når den er farlig for dem. Dette gælder næsten endnu mere magtfulde mennesker end småkårsfolk. De store er fejge om samvittighedsløse, nogle af de små har stadig en samvittighed.

Med magt følger angsten for at miste den. Se også i dag den den ynkelige, løgnagtige SVT artikel: Därför gör Agenda inslaget om invandrare och brottslighet. Sverige kendte indvandrernes forbrydelser, men det ville ikke kende dem. Man kunne sige turde, for angsten er deres hovedmotor. Angsten for folket iblandet foragten for det.

Nu vender vinden. Hurtigt eller langsomt. Det er ikke til at vide.

Havde man fingeren tæt på den svenske puls, mærkede man allerede end vending af vindretningen i 2010, da SD kom i Riksdagen. I 2015 kunne selv bagtroppen se det. Folk som Johan Westerholm, Ann Heberlein og Anna Dahlberg begyndte at føre det frisprog, som deres indsigt og undertrykte samvittighed ellers ville have påbudt dem ti-femten år tidligere. De kan synes vigtige nu, men de forrådte deres land, da det havde brug for dem. De sad og ventede på, at dissens var ufarligt nok, til at andre havde ryddet minerne for dem. De er de næste magthavere. Meet the new boss. Same as the old boss.

På min bogreol står en række bøger af de virkelige, svenske modstandstemmer. De måtte selv trykke dem, de blev aldrig anmeldt i den svenske løgnepresse, og de blev ikke optaget på noget bibliotek. Hele vejen ned i fødekæden stod folk ret af lutter angst. I løbet af få år, vil disse bøger være gratis at skrive, og der vil komme kaskader af dem. Det bekvemme er det nemmeste at skrive,  universiteterne uddanner dem.

De hedder Jan Milld, Jonathan Friedman, Ingrid Björkman, Åke Wedin,  Jan Elfversson, John Järvenpää, Thomas Nydahl, Anders Johansson, Jakob W.F. Sundberg, Julia Caesar, Gunnar Sandelin og K.O. Arnstberg.

Jeg er lidt stolt over at have kendt dem alle, og have mødt mange af dem.  Det er folk med en ren samvittighed. “Deres anstændighed var større end deres frygt” med Asger Aamunds ord. Der er naturligvis andre, men disse skrev de svenske bøger, da det kostede at skrive dem. I Danmark har det aldrig kostet mere end et ægteskab eller to og muligvis et professorat. Endnu er ingen dræbt, selvom det har været tæt på.

Enhver kommende død, vil under alle omstændigheder blive skrevet på politikernes regning, det kan de lige så godt gøre sig klart allerede. Man skød ikke landforræddere under besættelsen, fordi man afskyede dem moralsk, men fordi de var for farlige at have  gående frit i levende live. Gunnar Dyrberg (fra Flammen og Citronen) vidste alt om det.

“Vi skød alt for få. Når jeg tænker tilbage, skulle vi nok have likvideret nogle flere stikkere. Det var faktisk alt for få, vi fik ram på “

sagde han. Landsmænd kan likvidere landsmænd uden at blinke, når nødvendigheden byder sig og politikerne har givet serven op. Det er min lærdom fra Dyrberg, Jørgen Kieler og Peter P. Rohde: Der er alt for mange landsforrædere, der går fri, og idag gør det det kun, fordi den store middelklasse er i dyb politisk coma.

Man spørger sig selv, hvorfor svenskerne endnu ikke er gået fysisk løs på de politikere, der er en eksistentiel trussel imod deres land og deres folk. Snak om politikere, der tager chancen med deres eget, personlige liv. De må anse sig selv for immune for det traditionelle, svenske mord på en topolitiker.

Hvornår vil militær og politi vende sig imod dem? Jeg har ingen anelse om det, men hvis de gjorde, ville jeg have forståelse for det. Med stor beklagelse, ganske vist, men de vil være tvunget af de selvsamme politikere. Måske vil det endda være et mindre onde, end det Sverige har kurs mod nu.

Måske er vi så langt ude, at Sverige overladt til det såkaldte demokrati, vil gå under, at et militær/politi-kup er det eneste, der kan redde Sverige som nation. Nogen skal formulere det utænkelige første gang, det er op til samtiden at tilbagevise det og begrunde, hvorfor det er utænkeligt og uønskeligt.

Ødelæggelsen af en nation er en alvorlig sag

Hvor længe kan vinden vende endnu? Det kan vare et år, og det kan vare ti, men her er noget for vindbøjtlerne – ikke mindst i den svenske presse, der gjorde ødelæggelsen mulig, – at tænke over. Ødelæggelsen af Sverige har kostet så mange hundrede milliarder, at vi måske aldrig kommer til at kende beløbet.

Men hvad den svenske stat og pressen kunne redegøre for med det samme, er hvor mange svenskere, det har kostet livet. Min uofficielle statistik siger omkring 1000, heri er ikke medregnet trafikulykker og lignende. Slået ihjel af indvandrede. Hertil kommer hundredetusinder af volds- og voldtægtsofre. De har lidt uden at have et mæle i offentligheden.

Svensk presse er skyldig i omfattende censur af politiske sandheder

Jeg ved lidt om den censur – man skal vare sig for store ord – men dette passer, jeg er aldrig blevet censureret i andre lande end Sverige, og jeg har boet i nogle stykker. Jeg havde skrevet i mange år i danske medier, inden jeg forsøgte med svenske. Man kunne indtil 2010 ikke skrive et læserbrev om indvandringen på ti linjer i svensk presse, og få det optaget. Der er ikke tal på de vidende svenskere, denne presse har lukket munden på. Selv efter 2010 var det vanskeligt, spørg Gunnar Sandelin om det.

Jeg måtte i 2004 konkludere, at Sverige ikke var noget demokrati så sandt som at ytringsfriheden er paragraf 1 i et demokrati. Internettet reddede det svenske skin af demokrati, hvilket man også nu ser af bestræbelserne på at begrænse det. Frygten for folket har været den dominerende kraft i, hvad jeg har kaldt ‘teaterdemokratiet.’ Ministeren for demokrati er ren camouflage for den rådende, svenske totalitarisme. Svenskerne skulle af med deres land, ligegyldigt hvor meget,  de brokkede sig, og ligegyldig hvor mange andre folk, som har ret til et eget land.

Der er rigeligt at gå igang med, inden vi ser Fredrik Reinfeldt sidde på første række i en Nürnberg-rettergang nr.2 sammen med de hovedansvarlige politikere og redaktører, og Anders Borg, der vil repetere, hvad de sagde i Nürnberg nr.1: “Jeg kendte ikke til forbrydelserne, og ‘jeg erklærer mig i anklagens forstand ikke-skyldig.”

Borg går for at være en hel del bedre begavet end middelmådigheden Reinfeldt. Han ville i givet fald blive vor tids Albert Speer, der snakkede sig ud af galgen, selvom han var skyldig som ind i Helvede. Ikke at jeg antyder, disse forbrydere burde hænges, vi bevæger os her kun indenfor det tænkelige.

Men det tænkelige i 1945 var også, at nogle fik klippet håret af, mens andre blev lynchet. Man kan ikke idag forudse, hvilken skæbne ansvarlige, svenske politikere vil få for at have afviklet landet. Man kan kun foreslå, de bør leve med deres kuffert pakket og parat til afgang til et land temmelig langt væk.

Tiden kværner, men sandheden sejrer ikke så sjældent til sidst

Kommer der en sådan rettergang? Det er naturligvis ikke det sandsynligste, men det kan heller ikke længere udelukkes. Politik er for folk, der vil lave ulykker uden at blive draget personligt til ansvar. Men man kan ikke skjule noget i dag, internettet dokumenterer forbrydelser bedre end nazisternes grundigt, maskinskrevne tabeller. Tiden kværner, men sandheden sejrer ikke så sjældent til sidst.

Vi ved, hvem heltene og de sidste dages hellige frihedskæmpere var. Det er også minutiøst dokumenteret. Vinden er vendt, nu afventer vi kun vindhastigheden og historiens dom. Denne generations ‘galna kvartsekel’ lakker mod sin uundgåelige ende.

Sverige ender med det, jeg for femten siden kaldte ‘en maksimal indvandring og en maksimal modstand.’ Det vil blive arven til efterkommerne, die Nachgeborenens forbandelse. De kommer til at risikere deres liv for at have forældre som os.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
32 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
LisaTuff
LisaTuff
4 years ago

De tar på sig livvästarna innan skeppet sjunker.

Snaphane
Snaphane
4 years ago

Nurnberg 2.0 !
Ja, jag ser fram emot den. Bänkarna med åtalade kommer att var överfulla med politiker och journalister. Den store Landsförrädaren FR skall sitta på första bänken ifall han inte redan är likviderad…..tänk Olof P.

Bruno Erik Larsen
Bruno Erik Larsen
4 years ago

Et retsopgør i Sverige over haveriet i migrationspolitikken er næppe på vej , et statskup aftalt og godkendt med Bruxelles er mere sandsynligt, eventuelt gennem omfattende valgsvindel, hvilket er vældig nemt med det svenske valgsystem.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

Måske skulle man overveje at købe aktier i firmaer, der laver reb?

Efterspørslen kommer til at blive rigtigt stor, når folkeforræderne skal modtage deres
velfortjente løn for alt, hvad de har påført deres egne europæiske befolkninger af store
lidelser, forudsigelige katastrofer og ødelagte og destabiliserede lokalsamfund og
endog hele bydele i form af utryghed, grov kriminalitet, ballade, religiøst had, foragt,
forfølgelser, kvindeundertrykkelse og intolerance samt importerede konflikter, krige
og barbariske klannormer fra den mørkeste middelalder.

sussebassa
sussebassa
4 years ago

..så helt plutselig ble art fjernet ifra Expessen og facebook..helt vekk.
Man tenker sitt, iallf er det mektiga institusjoner som står bak..
Her serveres Reinfeldts hode på et fat..også i Expressen..bokstavelig, takket være hans tidl finansminister Borg…blir nog ikke sett på som typ hederlig..mere tyster.
Dette er nog en forsmak på hva som kan forventes i løpet av valgåret..kontrollen.. iallef av facebook blir meget stram..mye blir nok slettet som jo er regjeringens ønske..mere krav.. Mp`s “konta kinte”.
Håpet er at Mp kommer under sperra etter valet..som de har gjort ved flere siste målinger.
Valgåret er redan starad.

Erik Skifter
Erik Skifter
4 years ago

Venter i øvrigt spændt på om svenskerne kan lægge pænheden fra sig og undlade at stemme på de gamle politiske partier til valget i september. Svenskerne ser sig selv som godhedens folk. Det ordentlige og gode menneske, som godt kan se det gode i den grusomme og onde gerningsmand. Der af kommer “Stockholmsyndromet”. Svenskerne er et naivt og følelsesmæssigt klogt folk, men også – i særdeleshed – et ualmindeligt dumt folk. Svenskerne er det perfekte folk at manipulere når man alene spiller på følelserne. Det er det som de svenske medier har gjort. De har udnyttet en svag befolkning. Føj… Read more »

Erik Skifter
Erik Skifter
4 years ago

Glem ikke, at det er de svenske medier der har gjort det muligt for de svenske politikere, at smadre og ødelægge Sverige. Det er medierne i Sverige som ikke i rette tid har gjort den svenske befolkning opmærksom på det ødelæggelser den muslimske indvandring har skabt i Sverige. De har bevidst holdt ulykkerne nede ved at fortie sandheden. Alle de svenske chefer og bestyrelsesmedlemmer af de svenske medier skal stilles til ansvar for deres ødelæggelse af Sverige.

Sidhatt
Sidhatt
4 years ago

Begynner å gå opp for norske politikere og, var en stortingspollitiker som ikke tok gjenvalg i fjor (Snorre Valen), fordi han etter Breivik ikke kunne avskrive truslene han fikk som bare tull lenger.

Lars-Erik Eriksson
Lars-Erik Eriksson
4 years ago

Steen, tre gånger skall de förneka att; problemet existerar, ansvaret var deras, det går att göra någonting åt det.
De två första gångerna har de fel.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™

Det är i Finspång Reinfeldt kommer att bli dömd och det är där han kommer att bli hängd. Tidigast 2022 och senast 2028.

Felix Krull
Felix Krull
4 years ago

Politik er for folk, der vil lave ulykker uden at blive draget personligt til ansvar. Det er saadan det fungerer i et repraesentativt demokrati. Hvor gerne jeg end selv saa en Freds- og Forsoningskommission (laes: skueproces) er det i sidste ende vaelgerne der er de ansvarlige; vil du have stemmeret som et voksent menneske, maa du ogsaa tage ansvar som en voksent menneske og hvis politikerne har forbrudt sig mod Grundloven, er der en legitim og retfaerdig procedure for at straffe dem, der ikke involverer retroaktiv lovgivning. Det er ogsaa derfor, jeg er stor tilhaenger af at betale muslimerne endog… Read more »

KnudMadsen
KnudMadsen
4 years ago

Det er jo fantastisk, at nogle ganske få personer, sådan for sjov skyld, kan køre et sådant full scale forsøg, på at ændre et samfund fra et forbilledligt samfund til et middelaldersamfund vel nærmest for forsøgets eget skyld. Hvad skulle ellers være bevæggrunden. Der er jo ingen, der tror på, at nogen overhovedet, i blot et sekund, har troet på, at man kunne redde flere milliarder af underudviklede, retaderede individer fra dårlige levevilkår, som de i egen dumhed har kreeret over årtier. Det er så udmærket, at de på et tidspunkt lægger sig fladt ned og erkender, at det var… Read more »

Søren Ferling
Søren Ferling
4 years ago
Reply to  KnudMadsen

Det er jo altså slet ikke sikkert at eliten mener at resultaterne er dårlige. Det kan faktisk være at de ønsker netop dette. Der er flere der har skrevet i længder om de fordele for eliten en etnisk heterogen befolkning udgør.

Svend Andersen
Svend Andersen
4 years ago

Når opgørets time kommer, bør vi ikke glemme, at både liberale og socialistiske partier – og det gælder i alle nordiske lande – har lige stor skyld i udskiftningen af deres egne folk. Begge har fremmet masseindvandringen ud fra hver deres egoistiske motiver:
De liberale partier for at få billig arbejdskraft – de socialistiske for at få billige stemmer.
Personligt har jeg svært ved at afgøre, hvad der er det største forræderi – men ikke, hvad der bør blive straffen ved et kommende retsopgør.

samuelafugglas
samuelafugglas
4 years ago

Finns det verkligen någon i Sverige som tror att Ulf Kristersson någonsin kommer att kunna kunna räta upp Sverige efter den oblodiga socialistiska statskuppen Löfven/BATRA genomförde 2014?
Reinfeldt må vara den värste men BATRA har nog gjort mest skada i Sverige. Vänta bara till Dick Harrison sålt tillräckligt med böcker om Erlander. Då kommer analysen om vem som gjort vad. Garanterat.

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  samuelafugglas

Batra…hjælpe och trøste…verre kvinnelig politiker har jeg sjelden opplevd (Merkel også)…men for å si det rett ut..utrolig korkad…så korkad..hun visste knapt hva hun gikk inn for.

Snaphane
Snaphane
4 years ago
Reply to  samuelafugglas

Ulf K var landsförrädaren FR´s högra hand.
FR är hans coach nu naturligtvis (spökar i kulisserna). Tro inget annat.
M har noll trovärdighet sedan uppgörelsen med MP 2010 med vidöppen dörr för invandring.

TrulsD
TrulsD
4 years ago

Fra politikere hører vi mye snakk om integrering av innvandrere.Slik det ser ut for meg,blir det oss kristne innbyggere som etter hvert skal godta underkastelse for islam.Det er viktig at vi kjemper for å beholde vår frihet,ikke minst ytringsfriheten som er under sterkt press

Joakim_von_anka
Joakim_von_anka
4 years ago

Underbart sant allt som står i artiklarna. Det finns några verkliga hjältar som bla räknas upp i artikeln. Reda 2005 kallades jag för islamofob och rasist, men brydde mig inte ett dugg om dessa lögner om mig. Min tro och övertygelse om sanningen om sveket bakom “massinvandringen” kan ingen röra. Fortsätt att kämpa och rösta ut alla landsförrädare – och det finns det många av i regering och Alliansen, vid valet i september. Folkets röst kan ingen förneka och det kommer att svida hos många politiker.

heimevernet
heimevernet
4 years ago

Det er spesielt viktig å få et oppgjør etter migrantkrigen hvis det blir klart at Skandinavia er blitt et permanent dårligere sted å leve. Så det er essensielt to oppgjør. Ett for migrantkrigens ofre og deres pårørende, som for Sveriges del så langt er de 1000+ drepte samt voldsofferne (det bør være mulig å i det minste estimere antallet). Det andre oppgjøre er for nasjonen. Mennesker med posisjoner fraskrev seg sitt ansvar for å lede domenet de skulle lede, enten deres verv var kommunale, regionale, nasjonale eller internasjonale. Begge oppgjørene vil avhenge av de skandinaviske statenes stabilitet på oppgjørstidspunktet og… Read more »

Snabelsatan
Snabelsatan
4 years ago

I Norge hadde vi Quisling fra 1940-45. Hvor mange har vi nå?

olesiggaardandersen
olesiggaardandersen
4 years ago
Reply to  Snabelsatan

Quisling forstod jo ikke, at han var en forræder, og det forstår dagens politikere heller ikke.

LisaTuff
LisaTuff
4 years ago

Han fick ett lämpligt avslut till sist.

Allan Hansen
Allan Hansen
4 years ago

Blodbad i Iran!

Efter 40 år (1979) med det brutale blodige islamiske regime
er folket igen på gaden i Iran, mere end 20 er dræbt!
( Iran er det land i verden, der henretter flest).
Jeg har kontakt med en gruppe unge veluddannet folk, der kæmper for frihed
demokrati og ytringsfrihed i Iran. Fælles for dem alle er, at de hader islam
på godt og ondt.

Ramond Ibrahim har denne bemærkning!

https://www.frontpagemag.com/fpm/268919/are-iranians-really-protesting-against-islam-raymond-ibrahim

P.S: Trump har givet sin støtte til den Iranske befolkning i deres kamp
for FRIHED

Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
4 years ago
Reply to  Allan Hansen

Bare fordi, at man hader præstestyret, betyder det ikke, at man skal springe på den første og bedste lakaj.

For det første har optøjerne en god del af den farvede revolutions træk – organisation. For det andet kom optøjer alt for hurtigt til at dominere protesterne, til at apelere til masserne. For det tredje er de allerede døet ud og sagen lukket.

Allan Hansen
Allan Hansen
4 years ago

Jeg forstår godt dine synspunkter ,,, men deler dem ikke!
Den omtalte gruppe unge har været aktiv i mange år, og
holder sig bestemt ikke tilbage på trods af dødsstraf og tortur!
Måske stikker det lid dybere end som så (?)
Lyt godt til dette indslag:

https://youtu.be/QSJz6QZy2PY

Måske det siger dig noget?

Mvh.

Snaphane
Snaphane
4 years ago
Reply to  Allan Hansen

Sorry Allan, men det du skriver är det mest korkade jag läst idag.

The riots were orchestrated by CIA and Mossad and financed by Saudi. kolla länkarna nedan;

http://clicks.aweber.com/y/ct/?l=9X_lj&m=3bCXDfAyKsnjM89&b=FInLxLNpn7biIQAMbIS0Sw

http://russia-insider.com/en/neocons-are-salivating-there-wont-be-revolution

http://www.friatider.se/irans-riks-klagare-cia-och-israel-ligger-bakom-demonstra

Allan Hansen
Allan Hansen
4 years ago
Reply to  Snaphane

Det var ikke meget du kunne bidrage med !

Ak Ja

Anna Svensson
4 years ago

Det är så dags nu att ta avstånd, när det är för sent. Och vem ger oss upprättelse? Vi har ju faktiskt behandlats som något som katten har släpats in för att vi har påtalat det som har skett. Jag ser ingen som helst ändring än, just nu är allt inget annat än munväder. Mycket snack och ingenting som händer.

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  Anna Svensson

Nei, vi kan få typ opprettelse ved at svenske folket stemmer frem SD..valget er først i sept..om så inte skjer, då er Sverige snart et kalifaht..och Då er siste toget gått for svenskerne. For egen del blir jeg typ “facinert” over at en Reinfeldt klarte å juge slik for landets innvånare..och de kjøpte det..hva er fel på svensker..var det bare lovnadene om gull og grønne skoger til dom rikaste som gav dette utslaget..billig arbeidskraft..storprofitt. Glemmer aldrig nær han tapte valet i 2014, snek seg ut bakvegen den fege kjøteren. Mannen er jo en “Qusling” og bør behandles som det, tidl… Read more »

Snaphane
Snaphane
4 years ago
Reply to  sussebassa

SD är idag för mesiga de har blivit som S var på 80-talet. SD har blivit feta katter, svågerpolitik.
Det behövs rejälare krafter idag, läs NMR. Hjälp till att rösta in NMR i riksdagen ifall ni vill ha stopp på invandringen och kriminaliteten och rädda landet !

32
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x