7
jan
Seneste opdatering: 7/1-18 kl. 1510
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Minst tio skolor i Göteborg borde stänga på grund av hot och misshandel…..Vi lever idag i ett samhälle i fritt fall.”

Hvis nogen stadig mener, det var en god ide at forære Sverige væk til den 3 verden, så lad de læse de to artikler. Ser de så portrættet af forbrydelse eller dumhed, og hvad når det ikke blot er skolen, men hele landet som er i opløsning? Den første artikel om den svenske skoles opløsning var her.

Mikael är lärare och arbetar i Göteborgs mest problemtyngda förorter. Trots att han älskar sitt jobb ser han skolan som förlorad. – “Jag ger det fem år innan den långsamma kollapsen går mot en fullständig krasch. Vardag i de mångkulturella skolorna: Hot, våld och till och med våldtäkter.”

– Jag har blivit knivskuren, hotad, slagen och fått bilen vandaliserad. Jag har haft elever som blivit bortgifta, misshandlade och sålt sex för cigg. Elever som blivit rånade, även på låg- och mellanstadiet. Jag har varit på skolor som haft skotthål i väggarna.

Han tror att den svenska skolan kommer att ha havererat inom fem år. – “Haveriet är egentligen redan här. På vissa skolor är det redan 60 procent nyanlända. Minst tio skolor i Göteborg borde stänga på grund av hot och misshandel.”Den svenska skolan 2 – “Kriminella och klanledare är redan innanför väggarna.”

Et relevant forslag her: Låt politikerna få uppleva sin politik på nära håll.. Vi lever idag i ett samhälle i fritt fall.

Lone Nørgaard: Luk grænsen til Sverige

Virkeligheden har ramt selv dagbladet Politiken, der under overskriften ” Sikkerhedskrisen i Malmø fortsætter”, skriver (18.12.): ” Natten til lørdag blev en pige på 17 udsat for en torturlignende gruppevoldtægt.

Det er den tredje gruppevoldtægt i byen på kort tid. Ifølge politichef Andy Roberts er der en række lighedstræk i forbrydelserne.

Blandt andet beskrives gerningsmændene i alle tre sager som unge.” Tja, hvem mon disse ” unge” er? Efter 15 års information om udviklingen i Sverige på bloggen ” Snaphanen”, hvor svenske Julia Cæsar (et pseudonym fremtvunget af ” de svenske tilstande”) i årevis skrev en indsigtsfuld søndagskronik, er vi mange, der overhovedet ikke er overraskede over udviklingen.

Vi har advaret og advaret om konsekvenserne af at importere Mellemøstens konflikter til Norden og andre europæiske lande. Hvad der stadigvæk kan undre er, at de tusindvis af (gruppe) voldtægter, der har fundet sted i Sverige, har fået lov til i så mange år at gå under De Gamle Mediers radar.

De politikere, der er ansvarlige for massemigrationen til Europa, burde stilles for en domstol. Merkels forbrydelse mod hendes egen befolkning med sine åbne grænser i 2015 er helt i topliga.Så mens vi arbejder på at komme ud af EU’s og konventionernes jerngreb, skal alle gode kræfter presse på for at få lukket grænserne til Sverige. Herfra udstrømmer kaoskraft. (7. januar 2018 Nordjyske Stiftstidende Sektion 2 Side 14. log in)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
birgerr
birgerr
4 years ago

ÄR DET SÅ ILLA PÅ MÅNGA AV VÅRA SKOLOR FRUKTANSVÄRT DÅ MÅSTE VI FYLLA PÅ MED FLERA IDIOTER

87%ValdeDetta
87%ValdeDetta
4 years ago

Sverige kommer att bli en terroriststat som huserar islamister som kommer att hota hela Europa!

Erik Skifter
Erik Skifter
4 years ago

Prøv at spørge politikerne til om hvilken viden de har fra deres efterretningstjenester om, hvor mange våben de tror der er i omløb i de muslimske ghettoer. Det kan man gøre i Sverige, men så sandelige også her i Danmark. Politikerne i Sverige ved godt, at den er helt gruelig gal i deres muslimske ghettoer. De muslimske borgere i Sverige er bevæbnet med våben fra især balkan-landene, men også fra Mellemøsten. Det er våben fra pistoler til granater og jord- til luftmissiler. De svenske muslimske borgere er klar til et væbnet opgør med de svenske myndigheder, såfremt de bliver presset.… Read more »

ɱØяñιηg$ʇðя ©™

Hur fan kan han älska sitt jobb? Är han helt sjuk i huvudet? Vem som helst som är normal hade lämnat det sjunkande skeppet. Jag hade inte stått ut en enda dag.

ferd ed sa
ferd ed sa
4 years ago

Nu prøver de svenske politikere desperat, at lave en afledningsmanøvre fra deres fuldstændig vanvittige indvandringspolitik, som har skabt et land i total opløsning ved, at gøre Rusland til den største sikkerhedstrussel – og opfordrer befolkningen til at samle forråd til en uge, så den kan udholde en russisk invasion. Hvor dumme tror politikerne, at befolkningen er???? Hvilken interesse skulle Russerne have i, at invadere Sverige – Det er udelukkende for at flytte fokus fra de indenrigspolitiske problemer med et samfund, der på grund af masseindvandring fra muslimske lande er ved at gå i fuldstændig opløsning i en eksplosion af voldtægter,… Read more »

Snaphanen DK
4 years ago
Reply to  ferd ed sa

Jeg har ikke hørt en ekspert, der tror på det, andet end Vedby Rasmussen i JP. Putin er jo ikke irrationel. Sandsynligvis behøver den svenske regering et påskud for at ruste befolkningen til kommende kriser og attentater. Vi ved f.eks., at Sverige kun har madforsyninger til en uge, så begynder hungersnøden.
Og de borgerlige vil gerne gøre det uundgåeligt, at Sverige går med i NATO

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
4 years ago
Reply to  Snaphanen DK

Morsomt at de stadig mener at det er Russerne som er fjenden, og ikke muslimerne, men det er vel det som kaldes sindsyg i gernings øjeblikket

sussebassa
sussebassa
4 years ago

Nei, bevisst langtidsplanlegging.

Sidhatt
Sidhatt
4 years ago

Burde vært skrevet mye mer om den multikulturelle skolehverdagen i sverige, men også resten av Norden.

Det finnes ingen wiki-entry om dobbeltdrapet i Kristiansand, der en vanlig norsk 15-åring endtre med å drepe sin somaliske plageånd Jakob Abdullahi Hassan, fordi politi og lærere ikke kunne sikre norske elever elementær trygghet. En batixhaxa i 50-årene som grep inn for å redde somalieren og ble selv drept med flere titalls knivhugg. Rettsaken ble unnagjort på 2 dager, uten vitner og antagelig norgesrekord for slike saker. For oppvekstmiljøet for norske barn og unge vil det offisielle Norge ikke vite mer enn nødvendig om.

Henning Jensen
Henning Jensen
4 years ago
Reply to  Sidhatt
Charles Nielsen
Charles Nielsen
4 years ago
Reply to  Henning Jensen

Domstolene er en gang landsforrædere, i den henseende. Disse 4 knægte fik nok, og de 4 fandt ud af at det ikke nyttede en skid at gå pædagogikken´s vej.
De 4 har min største sympati.

Til befolkningerne i Sverige, Norge, Finland og Danmark.
Det er ikke spor fortidlig, nærmere forsent, at få fingeren ud af kanalen. !

InHocSignoVinces
InHocSignoVinces
4 years ago

Sweden: Serious Injuries Reported After Hand Grenade Explosion at Stockholm Metro.
http://www.breitbart.com/london/2018/01/07/sweden-serious-injuries-reported-hand-grenade-explosion-stockholm-metro/

sussebassa
sussebassa
4 years ago

Leser nå han er død, men det er vel heller ingen tvil om hvem som har lagt en handgranat der, og med det formål å skade/drepe noen svensker..igjen.
Diskuteres på facebook..

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  sussebassa

Ser du skriver noe Steen, chilener og asiat…så vips borte.

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
4 years ago
Reply to  sussebassa

Boede på Hisingen tidlig på 80 tallet, dengang var det bare kamel jockyere og dadeltrampere der ude

18
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x