8
jan
Seneste opdatering: 8/1-18 kl. 1317
42 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Det här är den mest skrämmande opinionsmätning jag har läst i hela mitt liv”

Det er virkelig ikke ofte, jeg citerer socialdemokratiske Aftonbladet, men her må jeg gengive Lena Mellin. Man ser, det er svært at finde et samfundsområde i Sverige, som ikke er i en forkrøblende krise. Ødelæggelsen af Sverige er jo ikke en demokratisk vedtagelse, der har været forelagt befolkningen, den er påført den af en lille ‘elite.’ “Integrationen er ikke mislykket,” hele den svenske multikultur er én, ekspanderende katastrofe. Hver dag har sine versioner af drabet i Vårby Gård i går på en chilensk mand og en asiatisk kone. Samfundsopløsningen rammer – multikulturelt.

Man mærker overalt, at regnskabets time er ved at nærme sig for disse personer, og at det kan blive maksimalt ubehageligt. Hvis ikke, ville det også trodse naturlovene, og nu er Sverige at regne for et land, hvor man skal kunne forestille sig, at hvad som helst sker. Fortæl mig i morgen, at jeg er vågnet op til et svensk militærkup, og det ville kun ligge i periferien af min forestillingsevne. Svenske politikere kan i værste fald have taget det fatale skridt fra politiske modstandere til egentlige fjender af deres eget folk. Hver 4. lever under mere eller mindre stærke trusler ifølge BRÅ. Igår skrev Chang Frick om det kommende valg:

Jag bodde fram till nyligen mycket nära Vårby gård där handgranaten dödade en man. Om ni tror folk i orten kommer rösta S kommer ni få en chock. Jag pratade politik med många många grannar, alla sa de samma sak.

Sverigedemokraterna skär som en rakkniv genom opinionen. Enligt Aftonbladet/Inizio äger partiet tre av åtta sakfrågor. Det är fler än något annat parti.Det här är den mest skrämmande opinionsmätning jag har läst i hela mitt liv. Den visar med vilken styrka, bredd och omfattning som Sverigedemokraterna tar plats i den svenska opinionen.

Det är enormt uppseendeväckande. Partistrategerna bör genast tänka ut en grundläggande krisplan om de vill undvika att nästa val blir ett blodbad. Det kan dock redan nu vara för sent. Sverigedemokraternas fäste i den svenska opinionen är långt mer omfattande än väljarbarometrarna, som mäter stödet för partierna, ger intryck av. Aftonbladet/Inizio: SD vinner fråga efter fråga

Se også formanden for det svenske, kommunistiske parti: ”VAD GÖR VÄNSTERN FÖR FEL NÄR ARBETARE RÖSTAR PÅ SD?”

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
42 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Sidhatt
Sidhatt
4 years ago

Blir nesten litt komisk om svensker tror å stemme SD vil endre noe som helst. Er nok call to arms som gjelder, men mer behagelig å tro en røst på SD løser noe.

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  Sidhatt

Hvilket demokratisk alternativ mener så Du er bedre…
typ “legge seg flat og spille død”..allerede..
Du provoserer meg enormt med ditt innlegg på bakgrunn av de forholdene som eksisterer i dag i Sverige med alle gruppevoldtekter, mord, rån mm dagligen..les Expressen.

Søren Ferling
Søren Ferling
4 years ago

Bare en lille oplevelse med Sverige. Jeg læste – https://ledarsidorna.se/2018/01/varldens-mest-sekulariserade-land/?fb_comment_id=1663260160404805_1666001093464045&comment_id=1663685210362300&reply_comment_id=1666001093464045
– og der var en meget lang debattråd under, hvor jeg så skrev et par længere indlæg, ret ikke-PK – og en time senere, d jeg skulle se efter svar, var hele kommentarsporet slettet – ‘0 indlæg’.

Linket er fra min FB og dermed bevis for at jeg har skrevet et indlæg – der altså bare var fjernet i mellemtiden.

Godt nok tankevækkende…

Så skrev jeg igen – ‘Hvor blev alle kommentarerne af ?’ i det nu tomme kommentarspor og det spørgsmål blev slettet efter et par minutter.

Skåning
Skåning
4 years ago
Reply to  Søren Ferling

Enligt min mening är Johan Westerholm en uppblåst tölp som förvisso norpar ett guldkorn ibland, men är så försiktig och reformtroende om etablissemanget, att han gör mer skada än nytta.

Søren Ferling
Søren Ferling
4 years ago
Reply to  Skåning

Ham stødte jeg ikke på. Artiklen på linket er skrevet af Ann Heberlein, der ellers også har mange gode pointer og derfor tænkte jeg at der var et vindue for at ‘hjælpe’ svenskerne lidt med afdækningen af,hvad der foregår, men det gik åbenbart for vidt – eller der er en tilfældighed, men det virker usandsynligt.

Ellers er mange svenskere ved at se lyset, fremgik det af kommentarsporet, men manges tanker er stadigt bundet af den fordrejende og manipulerende officielle retorik – som det er en fornøjelse at analyse og afdække – så længe man får lov 😉

Anna Svensson
4 years ago
Reply to  Søren Ferling

Jag har just läst artikeln, där finns inte en enda kommentar överhuvudtaget. Vad har skett?

Skåning
Skåning
4 years ago
Reply to  Søren Ferling

OK, missade det. Ann Heberlein tillhör också dem som vaknade för ett halvår sedan, men låt gå. Det är däremot Westerholm som skapat och driver sajten, så han är troligen den som vensurerar inlägg. Jag har dock aldrig blivit censurerad där, även om jag har kört rätt hårt.

Søren Ferling
Søren Ferling
4 years ago
Reply to  snaphanen

Læste det godt, men havde glemt navnet. Deres nyorientering er så åbenbart noget sart.

Jeg skrev bl.a. om at Trotsky og Stalin operationaliserede begrebparret ‘racisme/antiracisme’ i forbindelse med folkeforflytninger som et led i ‘del og hersk’-politikken i Sovjet.

Det kom nok lidt for tæt på.

Søren Ferling
Søren Ferling
4 years ago
Reply to  Skåning

Måske de er bange for ‘udenlandsk infiltration’. Ja, hun lød rimeligt oplyst og hæderlig.
Dog er det bemærkelsesværdigt at slette så langt et spor med så mange seriøse bidrag.
Ja ja..

SweDane
SweDane
4 years ago

Tjek Fredde Rainmans nyeste afløser efter Android Anna, Ulf Kristersson :
Jeg kommer aldrig til at tale med SD…
Hybris, anyone…
Hvis ikke Jimmie og Co får 50% af stemmerne efter denne svada, er det vist på
tide at hive proppen over tunnelen til DK…

SweDane
SweDane
4 years ago
Reply to  snaphanen

Har netop set TV4Nyhetana hjemme i SydSE hvor den sympatiske Morgan Johansson foreslog “Håndgranatamnesti” læs det en gang til…
I dagens Tante Berlinger går den svenske og tyske økonomi som tåget for at bruge et svensk udtryk.
En frisk undersøgelse fra Credit Suisse viser at danskerne er dobbelt så rige og nordmændene 3 gange så rige målt på median formue og Juncker vil have 120 Mia euro mere af medlemmerne efter Brexit…
Det bliver et super år 2018…

Michael Larsen
Michael Larsen
4 years ago

Statskup i Sverige ? Noget der ligner virker bestemt sandsynligt i forbindelse med næste valg. Tænk på det røre det gav at Dansk Folkeparti fik 20% ved sidste valg. Tænk så 30% eller mere til SD plus det giftige politiske og medieklima i Sverige. Så er alt muligt.

Bruno Erik Larsen
Bruno Erik Larsen
4 years ago

Et statskup der skal redde de løgnagtige svenske politikkere og deres medløbere fra medier og kultur er måske allerede i gang ? Man varsler at befolkningen skal sørge for forsyninger til en uges forbrug, efter nogen tid fingerer man så et cyber angreb som Rusland/Putin får skylden for, det giver anledning til at infrastrukturen i Sverige bryder sammen – og så kommer magtovertagelsen indefra, og den vil naturligvis kunne støttes af EU på grund af “den alvorlige situation” – således at medlemskabet kan opretholdes trods Sveriges de facto diktatur.

Margrethe
Margrethe
4 years ago

– Med et svensk ragnarok kommer sulten. Jeg ser frem til at kunne tage til Sverige med en Hollandsk Dværghøne, der har en standardvægt på ca 450 gram, under armen og bytte den for en Volvo Stationcar med fyldt tank. Har de børn, får de hønen gratis. Men det er svært at finde medlidenheden frem på vegne af andre end de sagesløse svenske børn, når de “voksne” har ladet en flok indspiste, indavlede, rablende galninge kalde sig “elite” og smadre deres land, uden at de har gjort det mindste for at stoppe dem. Det er også tankevækkende, at fortroppen for… Read more »

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
4 years ago

Svenskere er ikke som andre mennesker, de elsker Islam og dens tilbedere, så 7 klöveren får sikkert 90% af stemmerne i år, eller flere

sussebassa
sussebassa
4 years ago

Enig med at svenskere er ikke som andre mennesker..men ingenting i siste meningsmålinger som tyder på at 7 kløveren får 90%, så ren gjetting ifrån deg…
Siste måling viste at SD fikk 32%, Soss 28%..KD och MP under sperra..det jeg husker, men det gir iallaf ikke 7 kløvern 90%…
Selv tror jeg SD får omkring 42 %..men uansett vil de bestemme hvem vekta skal vippe til fordel for, de sitter med makta alikevel.

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
4 years ago
Reply to  sussebassa

Ja et rent gæt, men ikke undervuder folkets dumhed, men med lidt tur så kan SD få 18-20% af stemmerne

sussebassa
sussebassa
4 years ago

Ok ,.. men du har fortfarande fel.. 🙂

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
4 years ago
Reply to  sussebassa

Jeg har ikke altid ret, men jeg tager aldrig fejl

sussebassa
sussebassa
4 years ago

..typ “bare når jeg blir oppdaget”..

Henning Jensen
Henning Jensen
4 years ago
Reply to  sussebassa

Jeg håber at du får ret.

KnudMadsen
KnudMadsen
4 years ago
Reply to  sussebassa

Et er, hvad vælgerne siger i en undersøgelse, noget helt andet er, hvad de tør stemme/rösta, når de står i lokalet, hvor de skal vise, hvilke partier de overvejer. Derfor forventer jeg max. 25%, hvis ikke der gøres en hel ekstraordinær indsats.

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  KnudMadsen

..skjønner det..”tør stemme/røsta”…Det er ju hemmlig..iallaf her jag bor.
Ekstraordinær innsats blir det…alle passer vi på nok stemmesedler og lignende oa forsøk på juks, samt at det vil bli internasjonale valg kontrollører…
Vi tar ingen sjanser nå..och vi er mange.

Jens Janssen
Jens Janssen
4 years ago
Reply to  sussebassa

Vi får se når media setter inn støtet. Jeg er redd mange feiger ut og stemmer som de alltid har gjort…

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  Jens Janssen

..Vel, det tror ikke jeg…kan leses på alt. blogger/siter..støtten stiger til SD..og hatet overfor sosserna bare øker.
men …Vi får se etter valet hvem som fikk rett.

latmask
latmask
4 years ago
Reply to  sussebassa

Hoppas du får rätt beträffande 42%, då kanske man inte behöver emigrera från dårhuset.
SD idag påminner mest om S under Erlander (1946-69). På den tiden kunde demokraturen maskera sig väl, Endast sådana som Vilhelm Moberg genomskådade den.
Vi har inget högerparti idag (om du inte plockar fram ett mikroskop).

KnudMadsen
KnudMadsen
4 years ago

Nok ikke ligefrem 90% men i hvert tilfælde 75%. SD skal have 51%, før det hjælper noget, men så er Sverigstan fortabt.

latmask
latmask
4 years ago

Snälla rara, svenskarna har ingen aning om vad islam står för! Det behövs inte fleråriga studier för att förstå islam, det räcker med 2 sidor där de viktigaste surorna tas upp (8:12 är den bästa).
Att läsa koranen borde ge samma motvilja som om en jude skulle läsa Mein Kampf.

Henning Jensen
Henning Jensen
4 years ago

Citat: “Det svenske valg bliver et blodbad.” Jeg tror det ikke. Vælgere er konservative, og tvivlende – og hvem og hvad skal de vælge i stedet for de nuværende? Alle politikere er i vore dage løgnagtige, og nye troværdige bliver ikke opstillet? Jeg er bange for at der skal en katastrofe til før der sker ændringer, og hvis det nuværende varer ret meget længere, så er det for sent. Det er meget forståeligt, hvis Rusland betragter det kommende muslimske Sverige som en trussel. Det burde de øvrige skandinaviske lande også gøre. Snart er “jomfruen under linden” et fatamorgana, og er… Read more »

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  Henning Jensen

Takk..så vakkert, bare å njuta.

Felix Krull
Felix Krull
4 years ago

De tre sidste citatblokke ser ud som om de kommer fra samme kilde. Den foerste er fra Frick, de to sidste er fra Mellin.

samuelafugglas
samuelafugglas
4 years ago

”VAD GÖR VÄNSTERN FÖR FEL NÄR ARBETARE RÖSTAR PÅ SD?”
Socialistiska politiker stjäl medborgarnas LIV och EGENDOM. Svårare en så är det inte!!!

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  samuelafugglas

Det er fagforeningspampenes mareritt..at flere arbeidere går åpent ut og støtter SD`s politikk, som bare øker..klart med økte skatter og avgifter slik at Løfven klarer å forsørge alle sine skjeggbarn/illgale/økoinnvandrare./voldtektsmenn/mordare/rånare/terrorister mm mm..samt den utrygghetsfølelsen dette har medført..leses dagligen i EXp..siste han som tok opp en handgranat og syklet ivei med denne ved et boligområde…før den ekploderte og han ble sprengt i biter…men en ting undrer meg..hvorfor blir ikke ordet Terrorangrep brukt..”hellet” var jo at det bare befant seg 2 personer i nærheten..1 døde og 1 alvorlig skadet…men hva om…

Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
4 years ago

Spændende! USA er som nation også døden nær, men i sidste time kom tilstrækkeligt mange amerikanere til fornuft og indsatte Trump. Lad os håbe, at nok svenskerne i denne sidste time også vil vågne op til dåd til at redde det gamle, det frie Sverige!

KnudMadsen
KnudMadsen
4 years ago

USA var neget heldig med at få den gode Præsident Trump på tronen for at forhindre at landet ville forsumpe i The Swamp med de korrupte møgdyr The Clintons og muhamedaneren Obummer i spidsen.

Lars-Erik Eriksson
Lars-Erik Eriksson
4 years ago

Även om inte de politiska partierna i Sverige Triangulerar så gör de politiska blocken just det.
Syftet är förstås att motverka det etablissemanget i parlamentet fruktar mest, nämligen att SD-förslagen vinner terräng också i praktiken.
Det här är bedrägligt förfarande och utan de traditionella mediernas hjälp skulle det inte kunna göras.
Stjärne, Helin, Mattsson, Benkö, Wolodarski är i sammanhanget nyckelspelare och utomordentligt farliga sådana för oss som önskar äkta demokrati.

sussebassa
sussebassa
4 years ago

..har sagt det i flere år…Takk och pris vi har alt. blogger/siter som bare øker…og som er en naturlig konsekvens av all media PK galenskapen/propaganda..uten hadde nog slaget vært tapt redan, så mye å takke de for..og de som aktivt deltar..vi blir stadig flere.

42
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x