9
jan
Seneste opdatering: 10/1-18 kl. 1539
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Sverige blir fattigt och farligt”

Prof. Arnstberg om förtrycket av oppositionen i Sverige och sin bok “Priset.” –  Karl-Olov Arnstberg, Ingrid Björkman, Julia Caesar, Ingrid Carlqvist, Mats Dagerlind, Kajsa Ekholm Friedman, Marika Formgren, Jonathan Friedman, Anna Hagwall, Jan Milld, Gunnar Sandelin, Jan Sjunnesson. Priset. Tolv författare om svensk repression. – Se også idag: Save Our Souls – Sverige driver redlöst!

Den galopperande utvecklingen mot ökat kaos fortsätter medan politikerna diskuterar vem som skall regera med vem och hur Sverigedemokraterna skall utestängas. Kjell-Olov Feldt i Svenska Dagbladet på frågan vad politiken kan göra åt denna tickande bomb: Jag vet inte. Jag tror knappt att någon vet det. Man försöker hålla locket på.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
invernes
invernes
4 years ago

Nå er det vel et lite håp om at SD vil få rent flertall alene til valget ? for situasjonen i Sverige nå er at landet ledes av sinnssyke mennesker ja gale psykopater styrer Sverige i dag.

latmask
latmask
4 years ago

Sverige är som en tryckkokare där man inte bara lagt på locket, utan dessutom har “svetsaren” svetsat igen locket samt säkerhetsventilen. Dock står tryckkokaren kvar på spisplattan på högsta värme.
När smäller det?

Leif Knudsen
Leif Knudsen
4 years ago

De ledende politikere og mediefolk i Sverige burde i fængsel i mange år for deres misregimente af et helt land, undertrykkelse af anderledes tænkende, berufsverbot og almen ondskab. Deres forbrydelser mod samfundet står mål med Stasi-regimet i DDR.

Leif Knudsen
Leif Knudsen
4 years ago

When North Korea collapses, Sweden is the last stalinistic country in the world.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

Nu også på lederplads i “selveste” Expressen – tiderne er i sandhed ved at skifte ?

Mon der snart er nogle naive, uvidende og groft uansvarlige svenske politikere, der så småt begynder at få meget kolde fødder og ryste indvendigt over, hvad de med lukkede øjne har påført deres eget folk, kultur og og engang så fredelige, sikre, velfungerende og med rette beundrede nation af irreversible ulykker og destabiliserende samfundsnedbrydende forandringer, der efterhånden vil ødelægge sammenhængskraften i Sverige for al fremtid.

https://www.expressen.se/ledare/patrik-kronqvist/vem-ska-betala-om-sverige-blir-som-malmo/?social=fb

PATRIK KRONQVIST

Vem ska betala om Sverige blir som Malmö?

Den har dog et år på bagen. *S

Felix Krull
Felix Krull
4 years ago

Tnx. Rigtigt godt interview.

BillyTheBritt
BillyTheBritt
4 years ago

Min kopia av “Priset” har just kommit med dagens post, jag ser framåt till att läsa den. Det är inte svårt att förutse hur etablissemanget kommer att hantera diskursen när verkligheten inte längre går att dölja och hur de då kommer att förhålla sig till den första vågen av dissidenter. Redan nu växer det fram några mainstream politiker och journalister som långsamt och försiktigt börjar ta hänsyn till verkligheten utan att, som Karl-Olov Arnsberg poängterar, nämner de första vågens dissidenter. De andra vågens dissidenter kommer inte att vara dissidenter i länge utan vad de säger kommer så småningom att bli… Read more »

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x