14
jan
Seneste opdatering: 16/1-18 kl. 1318
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Tommy Robinson interviewer en journalist, der har virket i Batley i 40 år, som fortæller at en alternativ sharia-justits har overtaget landsdelen. Batley er kredsen, hvor den myrdede politiker Jo Cox var valgt. Hun får også nogle ord med på vejen.

To skuddræbte i Sverige søndag aften

Ti svenske skuddrab på 14 dage af 2018

Politikerne snakker om, at russerne kunne finde på at angribe, men ellers er de tavse som – graven. SR har hele morgenen prøvet at få justitsminister Morgan Johansson til at udtale sig, men han vil ikke konfronteres med, hvad han og hans kumpaner har gjort ved landet. Rundt omkring på nettet tales der om undtagelsestilstand. Den indrømmelse kommer Sveriges hærværksmænd og kvinder sent til at give.

Ung man död efter skjutning i Malmö, Man död efter skjutning i Stockholm

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Leif Knudsen
Leif Knudsen
4 years ago

Når Nordkorea kollapser så er Sverige verdens sidste stalinistiske diktatur.

David
David
4 years ago

ja, det er meget mærkeligt, som der ligepludseligt skal fokuseres så frygteligt meget på, at Rusland vil invadere Sverige. Jeg kan vitterligt ikke se hvad Russerne skulle ville med Sverige, hvem ønsker at overtage en stat som er på randen af borgerkrig, det giver ingen mening. Det virker helt klart som en afledningsmanøvre, for at fjerne fokus på landets interne splittelse, og så prøver man om man kan samle folket om en fælles fjende. Men hvorfor dog vælge Rusland, hvorfor ikke vælge den reelle fjende som ingen jo er i tvivl om hvem er. Men det er måske for svært,… Read more »

ferd ed sa
ferd ed sa
4 years ago
Reply to  David

Ja hvilken interesse skulle Rusland have i at invadere Sverigstan…medmindre russerne anser muhamedanerlandet Sverige, som en potentiel terrortrussel (eller fejlslagen stat)

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
4 years ago

Grattis Sverige, 8,2 till 18 millioner kroner sparet på en kveld

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago

Det er jo HELT svensk, det der! ?

Men de sparer da en del penge, hver gang en perle bliver blæst hjem til allah og den 72-årige jomfru. ?

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x